Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > GAF區 > 攻略及心得交流區

主題工具 顯示模式
舊 08-16-12, 10:09 PM   #126
wolfwolfwolf
Senior Gamer

註冊日期: Dec 2003
引用:
作者: Sito 查看文章
大家有無差佬追時著草心得?駕車時撞開警車有無用的?
三個方法
1. 返屋企
2. 撞壞曬所有警車
3. 離開警戒圈
wolfwolfwolf 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-16-12, 11:12 PM   #127
sephirothmk3
Game Master
↘祥瑞御免"課"全家

註冊日期: Nov 2005
PSN  IDsephirothmk3tofu
XBox Live GamertagSephirothmk3
http://www.realsg.com/2012/08/guide-...-upgrades.html

http://www.gamerfuzion.com/sleeping-...cations-guide/

找到家私upgrade圖
請up 頭post

sephirothmk3 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-16-12, 11:27 PM   #128
Montague
God of Gamer
遺伝子生物工学博士号

註冊日期: Nov 2002
3DS Friend Code2363 6017 4707
PSN  IDultcth
XBox Live GamertagMontagueC
引用:
作者: whassupbun 查看文章
一般review話齋故事14小時,你玩左幾耐? save有得睇遊戲時間同完成度,不過完成度加埋sidequest D野

琴晚玩聽到個掃地阿叔冇啦啦好勞氣咁爆一句「喺外國讀完書返黎唔代表英文好架!」,笑到我訓低,完全無離啦更
96.63%,真係14個鐘
我覺得自己巳經玩得慢,因為成日用跑多過渣車

舊 08-17-12, 04:52 AM   #129
PTX-003C
天下第一盲鬼

註冊日期: Dec 2004
PSN  IDKazamiChris
XBox Live GamertagGesphest MK III
把槍冇左.....唔打mission 有冇可能拎返?
同埋出左槍點收?

====================================================

BLOG: http://blog.roodo.com/blinder_geist
PTX-003C 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-17-12, 04:58 AM   #130
Montague
遺伝子生物工学博士号

引用:
作者: PTX-003C 查看文章
把槍冇左.....唔打mission 有冇可能拎返?
同埋出左槍點收?
好似冇....?

槍應該只能夠帶手槍型嚮身,
按十字掣下掣

舊 08-17-12, 05:12 AM   #131
PTX-003C
天下第一盲鬼

註冊日期: Dec 2004
PSN  IDKazamiChris
XBox Live GamertagGesphest MK III
引用:
作者: Montague 查看文章
好似冇....?

槍應該只能夠帶手槍型嚮身,
按十字掣下掣
想搶差佬果把...不過比人圍死左....OTL

====================================================

BLOG: http://blog.roodo.com/blinder_geist
PTX-003C 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-17-12, 08:21 AM   #132
nakakula

註冊日期: Apr 2003
Wii U ID
PSN  ID
XBox Live Gamertag
引用:
作者: Montague 查看文章
96.63%,真係14個鐘
我覺得自己巳經玩得慢,因為成日用跑多過渣車
我想知你第2次賽車果度點過, 同埋之後仲會唔會有逼人玩賽車 ?
(佢淨係俾得1架雞車我用 , 但佢地d車又一踩油已經去到街尾)

nakakula 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-17-12, 09:21 AM   #133
Game Master
↘祥瑞御免"課"全家

XBox Live GamertagSephirothmk3
引用:
作者: nakakula 查看文章
我想知你第2次賽車果度點過, 同埋之後仲會唔會有逼人玩賽車 ?
(佢淨係俾得1架雞車我用 , 但佢地d車又一踩油已經去到街尾)
我次次賽車都變左暴力碰碰車
只要其他選手的車全部爆晒咁就一定係我贏啦
dlc架undercover幽靈戰車好快ga

舊 08-17-12, 10:29 AM   #134
nakakula

Wii U ID
PSN  ID
引用:
作者: sephirothmk3 查看文章
我次次賽車都變左暴力碰碰車
只要其他選手的車全部爆晒咁就一定係我贏啦
dlc架undercover幽靈戰車好快ga
故事mode 個water Street 喎 , 都唔俾我用DLC架車 , 得架 600 coupe S俾我用渣

我最仲意呢句 → 知唔知我對鞋有咩咁特別呀 , 專係踢屎弗鬼架 ha ha ha ha ha .....

舊 08-17-12, 10:57 AM   #135
Game Master
↘祥瑞御免"課"全家

引用:
故事mode 個water Street 喎 , 都唔俾我用DLC架車 , 得架 600 coupe S俾我用渣

我最仲意呢句 → 知唔知我對鞋有咩咁特別呀 , 專係踢屎弗鬼架 ha ha ha ha ha .....
以為你講街邊堆賽車添
不過water street都係撞多幾下就贏ga la

舊 08-17-12, 11:01 AM   #136
nakakula

Wii U ID
PSN  ID
引用:
以為你講街邊堆賽車添
不過water street都係撞多幾下就贏ga la
問題係我追唔到佢 , 佢一支箭咁由北極標到南極咁遠我點追 , 有冇好車( Class C )介紹?

舊 08-17-12, 11:11 AM   #137
Game Master
↘祥瑞御免"課"全家

引用:
問題係我追唔到佢 , 佢一支箭咁由北極標到南極咁遠我點追 , 有冇好車( Class C )介紹?
default 果架classB.....
你買class C車未仲慢?
堅尼地城有賣classA跑車
最平果架30萬到 Face lv 5

http://www.youtube.com/watch?v=_jGTVkCdVMs
有片...

此篇文章於 08-17-12 11:14 AM 被 sephirothmk3 編輯。
舊 08-17-12, 11:20 AM   #138
nakakula

Wii U ID
PSN  ID
引用:
default 果架classB.....
你買class C車未仲慢?
堅尼地城有賣classA跑車
最平果架30萬到 Face lv 5

http://www.youtube.com/watch?v=_jGTVkCdVMs
有片...
我有好多Class A 但佢逼+屈我只用 Class C(一開始俾你果架) , 你係咪又記錯左呢 ?

無聊一post ->抵你死按摩

舊 08-17-12, 11:31 AM   #139
whassupbun
Ultimate Gamer

註冊日期: Jul 2010
PSN  IDwhassupbun
XBox Live Gamertagwhassupbun
引用:
係咪即係白色車身,中間有紅色直條紋果架?
好似係個任務送埋比你迫你用架喎,有冇得揀真係唔知,你有冇試下撞走其他車? 撞撞下就贏架啦

whassupbun 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-17-12, 11:33 AM   #140
scania
Insane Gamer

註冊日期: Jun 2007
引用:
作者: PTX-003C 查看文章
好多地道粗口, 笑到停唔到
不過片入面D角色英文中夾一兩個字中文....好怪
其實好多本地外國人同印巴人都係咁講野
scania 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-17-12, 11:37 AM   #141
nakakula

Wii U ID
PSN  ID
引用:
作者: whassupbun 查看文章
係咪即係白色車身,中間有紅色直條紋果架?
好似係個任務送埋比你迫你用架喎,有冇得揀真係唔知,你有冇試下撞走其他車? 撞撞下就贏架啦
嗯我再試下啦因為佢走得快撞佢之前都要追到佢先得架

舊 08-17-12, 11:53 AM   #142
wang2009hk
Game Master

註冊日期: Nov 2009
3DS Friend Code2750 1121 2042
PSN  IDWang2008hk
XBox Live Gamertagwang2007hk
是說,這款有多少個環境終結技?

個人現在是試到

1.掉人落垃圾箱
2.拉閘閘人
3.電話亭(有蓋,用腳一伸)
4.電話亭(冇蓋,最後會用聽筒一野K下去)
5.電製
6.汽水機
7.掉人落樓(這個應該不算..但有慢動作w)
8.塞人入喇叭
9.尿兜
10.養魚窗

舊 08-17-12, 11:56 AM   #143
ai.
RELEASED

註冊日期: Jan 2002
唔知有無人留意,其實出左3個dlc.
有兩個係exp,但第三個係角色髮型和衫之類

ai. 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-17-12, 12:02 PM   #144
Montague
遺伝子生物工学博士号

引用:
我由頭到尾都係用果架default跑車
故事會冇耐都會類似既賽車game
自己冇咩心得,但似似都過到骨,可能玩得多gta呢類總會有呢d街頭賽車

此篇文章於 08-17-12 12:05 PM 被 Montague 編輯。
Montague 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-17-12, 12:03 PM   #145
Rance
The One
ガハハ

註冊日期: Dec 2001
PSN  IDRance1219
XBox Live GamertagRance1219
引用:
作者: wang2009hk 查看文章

個人現在是試到

1.掉人落垃圾箱
2.拉閘閘人
5.電製
6.汽水機
8.塞人入喇叭
9.尿兜
10.養魚窗
塞人個頭入抽氣扇,掉人責落個木箱度

舊 08-17-12, 12:21 PM   #146
Game Master
↘祥瑞御免"課"全家

引用:
作者: wang2009hk 查看文章

個人現在是試到

1.掉人落垃圾箱
2.拉閘閘人
5.電製
6.汽水機
8.塞人入喇叭
9.尿兜
10.養魚窗
係少林寺 有銅鑼, 水缸, 水池(塞個頭入去幫人洗頭)
廁所仲有馬桶可以用
有個場景可以推人落火坑

舊 08-17-12, 12:43 PM   #147
nakakula

Wii U ID
PSN  ID
最係唔得, 最後果2架死車跟本爬唔到佢頭 , 跟本係同速 !!

舊 08-17-12, 01:18 PM   #148
Montague
遺伝子生物工学博士号

引用:
最係唔得, 最後果2架死車跟本爬唔到佢頭 , 跟本係同速 !!
係,每一場頭兩架車係set到最難追
你係味成日撞牆多

舊 08-17-12, 01:20 PM   #149
ist
Game Master
.

註冊日期: Mar 2003
警察任有度要入4位密碼
係咩,thx

舊 08-17-12, 01:32 PM   #150
pet3
The One

註冊日期: Oct 2007
引用:
作者: ist 查看文章
警察任有度要入4位密碼
係咩,thx
自己撞

綠色=完全正確
橙色=字岩位唔岩
紅色=完全不可能

日期未定 ,PS5 SYNDUALITY , 暗喻幻想, 龍珠Z Sparking! ZERO, 界之軌跡,高達創壞者4
FGO 目標預算
4月 獸尼綠(寶二),7月 術摩根,8月水妖藍(寶二),水術呆,1月大和武尊,3月仇瑪麗
pet3 目前線上   回覆時引用此篇文章

論壇跳轉

相似的主題
主題 主題作者 版面 回覆 最後發表
PS3™ 情報總合區 草薙さん 電視遊戲討論版 3323 12-21-16 07:13 PM
[GALLERY] Celebrities and their Dogs KKH 照相館 0 07-19-06 11:26 PM
[PS2]日版Broken Sword: The Sleeping Dragon 圖片,預定5月發售 神祕人1號 電視遊戲討論版 2 02-10-04 12:01 AM

現在的時間是 08:56 AM

手機版 | APP版