Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > GAF區 > 手機平板遊戲討論版

主題工具 顯示模式
舊 07-16-16, 11:15 PM   #17826
北条加蓮
Crazy Gamer
Cuの極みラブレター

註冊日期: Sep 2007
引用:
作者: axe1292 查看文章
但SS有每日一抽呢個六合彩

另外仲有佛心自選SSR, 呢邊都有就好......
仲有10連保底SR呢啲基本野
如果FGO有保底4星鯖(唔係禮裝)的話評價會好好多...

舊 07-16-16, 11:18 PM   #17827
大破人間
God of Gamer

3DS Friend Code1564 3069 5250
引用:
作者: gingq7 查看文章
[自言自語]
羅剎級趺野多過鬼級差唔多成一倍,
我覺得自己好傻仔
我都爆左少少果
大破人間 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 07-16-16, 11:19 PM   #17828
T.K.
Advance Moderator
很黃很暴力

註冊日期: Mar 2002
PSN  IDsrwtk
引用:
作者: 蛋撻王子 查看文章

但之後活動繼續打落去
加埋見好多唔同地方既人都話奶光點正點勁
自己都係好想要
技一有咩用?技三全體無ev加成的話,之後打種火咋喎?

各位預訂貨物,請入賑到恆生銀行755-012903-882cheung tsz kin
並將入數紙寫上貨物名稱後,pm給本人
行貨半訂,日本貨全訂
1KG $65or長x闊x高[cm]/6000x$65[2者均須連送貨紙箱計算]
現貨
T.K. 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 07-16-16, 11:23 PM   #17829
北条加蓮
Crazy Gamer
Cuの極みラブレター

引用:
作者: T.K. 查看文章
技一有咩用?技三全體無ev加成的話,之後打種火咋喎?
寶具爆星後用技1自己食返?

舊 07-16-16, 11:24 PM   #17830
傑斯特
Game Master

註冊日期: Feb 2004
PSN  IDjasterhk
XBox Live Gamertagjasterhk
抽囡幾時都你睇卡面好唔好丁架啦
講實用係輸打嬴要既人講既
傑斯特 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 07-16-16, 11:25 PM   #17831
T.K.
很黃很暴力

唔係3chain出寶具,而係留下回出的戰術,我真係識條鐵

各位預訂貨物,請入賑到恆生銀行755-012903-882cheung tsz kin
行貨半訂,日本貨全訂
1KG $65or長x闊x高[cm]/6000x$65[2者均須連送貨紙箱計算]
現貨
舊 07-16-16, 11:32 PM   #17832
gingq7

註冊日期: May 2008
引用:
作者: Noi Aruto 查看文章
仲有10連保底SR呢啲基本野
如果FGO有保底4星鯖(唔係禮裝)的話評價會好好多...
FGO好佛心架啦
5星卡強度可以維持超耐而不被新卡打臉,

送既4星勁到可以同5星比較,

一堆1-3星勁過4星,
1-3星仲會拎出黎強化和加件絆十禮裝,
新出的3星都無hea做或共用模組, 成本其實同4-5星差唔多

又唔會強迫要抽中活動加成角先可以打完活動

卡係難抽, 但唔會話迫你一定要課金抽卡
gingq7 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 07-16-16, 11:34 PM   #17833
GN00508771
The One
我係早見廚~有意見嗎

註冊日期: Sep 2004
3DS Friend Code4897 6540 2372
PSN  IDKYOK12JP
引用:
中伏,
估唔到仲有羅剎級...等我呢幾日仲食左唔少金果打AP關
引用:
[自言自語]
羅剎級趺野多過鬼級差唔多成一倍,
我覺得自己好傻仔
但跌既野每樣都有d

集中跌一樣然後出哂禮裝谷盡佢唔係仲好嗎?

Fate/GO ID 335,820,884
GN00508771 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 07-16-16, 11:48 PM   #17834
T.K.
很黃很暴力

淫騎打風係未寶具有加成?

行貨半訂,日本貨全訂
現貨
舊 07-16-16, 11:50 PM   #17835
GN00508771
The One
我係早見廚~有意見嗎

引用:
淫騎打風係未寶具有加成?
女王?

有啊~

舊 07-16-16, 11:51 PM   #17836
鈴蘭
The One
↘今日はもう寝ようぜ

註冊日期: May 2004
3DS Friend Code3695 1429 8736
PSN  IDSatoulingJP
XBox Live GamertagSatouLing
問題係究竟之後出果幾隻會唔會轉class

ペルソナ5
2016/09/15 ON SALE
さあ、はじめるとしよう。貴方の心をいただこう!

黑名單︰kennnz LEGOCAPTOR nakakula
隨時更新
鈴蘭 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 07-16-16, 11:56 PM   #17837
鈴蘭
The One
↘今日はもう寝ようぜ

5星義經果然有預計出現 我既估計果然無錯

不過5星唔通都係跳船a

ペルソナ5

黑名單︰kennnz LEGOCAPTOR nakakula
隨時更新
舊 07-16-16, 11:57 PM   #17838
gingq7

引用:
唔係3chain出寶具,而係留下回出的戰術,我真係識條鐵
佢個技能組其實設計得幾好既, 寶具+EX一套可以出倒50幾粒星 (無EX就30),
因為2技有回避, 所以一定可以活到下一回合, 用1技自己食番又得, 俾其他角色食又得, 狂戰食星基數低, 唔開1技d星自然去左其他人度,
但2技(魔放雷)有個很大缺點, 就係只得+20%, 升盡只得+30%, 少過正常的30%-50%好多

還好仲有3技, 魔性特攻範圍十分窄, 但天/地從者特攻範圍卻十分大, 又有三回合可以夾番1技, 升盡+50%都算係咁,
而呢兩個特攻係分開計, 各自+50%, 即係如果打一隻 魔性+天/地從者 (如茨木), 應該係+100%

結論係有無用暫時評價唔倒, 好睇敵方組合,
即係強如Jack, 都不能任何敵方場合都出佢,
只能講強度至少中上(起碼都係現時最強光炮; 金閃有職階限制)
但就一定唔係必需 (咁其實成隻game我覺得只有孔明勉強算係必需 )
舊 07-17-16, 12:01 AM   #17839
gingq7

引用:
作者: GN00508771 查看文章
但跌既野每樣都有d

集中跌一樣然後出哂禮裝谷盡佢唔係仲好嗎?
但我抽唔出活動禮裝
舊 07-17-16, 12:04 AM   #17840
鈴蘭
The One
↘今日はもう寝ようぜ

天之階咩都出 數量又好似唔少
都好似幾好farm

綠牛隔離果隻唔係アッケナイモノヨ 變左牛丸
咁睇黎應該係之後幾隻都變晒做弁慶同風魔

ペルソナ5

隨時更新

此篇文章於 07-17-16 12:09 AM 被 鈴蘭 編輯。
舊 07-17-16, 12:11 AM   #17841
T.K.
很黃很暴力

你打五十粒星,下回合點唔五張100%會心呢?
乳奶我覺得係無課恩物,全職對應重課者非必須
純睇樣的話,值唔值十單,我估大家衡量到

行貨半訂,日本貨全訂
現貨

此篇文章於 07-17-16 12:26 AM 被 T.K. 編輯。
舊 07-17-16, 12:20 AM   #17842
gingq7

因為唔一定能寶具+EX...
單寶具無EX得30星 (3隻敵人計)
舊 07-17-16, 12:38 AM   #17843
T.K.
很黃很暴力

從來未見過俾普通攻擊既技係好有用既
只係好過降敵人會心

行貨半訂,日本貨全訂
現貨
舊 07-17-16, 12:39 AM   #17844
heyman774
Crazy Gamer

註冊日期: Nov 2005
類似今次的單攻100, 全體50 禮裝的EV
奶光都係發唔到圍
寶石先發揮到奶光最大用途

或者咁講, 高難QUEST狂職已經好難發圍
生存力太底, 本住用完即棄的心態還可以
heyman774 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 07-17-16, 12:41 AM   #17845
GN00508771
The One
我係早見廚~有意見嗎

引用:
但我抽唔出活動禮裝
對唔住

舊 07-17-16, 12:43 AM   #17846
T.K.
很黃很暴力

好似尼羅祭咁,多英靈混職,仲可以出場,否則都係快刷用

行貨半訂,日本貨全訂
現貨
舊 07-17-16, 01:02 AM   #17847
鐵之侍

註冊日期: Apr 2005
懶一點可以刷天之頂,不然除了布可以轉打羅剎級猿塔,大家還是繼續浸溫泉和行山道吧(當然是羅剎級)

反而bp 關真是賴光說挑戰一下就可以了

http://www.gaforum.org/showthread.php?t=240345
鐵之侍 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 07-17-16, 01:14 AM   #17848
axe1292
Game Master
AXE

註冊日期: Aug 2007
引用:
作者: 鐵之侍 查看文章
懶一點可以刷天之頂,不然除了布可以轉打羅剎級猿塔,大家還是繼續浸溫泉和行山道吧(當然是羅剎級)

反而bp 關真是賴光說挑戰一下就可以了
裝埋活動禮, 殺左隻英靈就等佢打死我, 不過素材個量真係無得同奶光比
axe1292 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 07-17-16, 01:36 AM   #17849
gingq7

我記得之前藍鬼和紅鬼會趺多d
而家隻綠鬼hea打算啦
舊 07-17-16, 01:39 AM   #17850
樹靈DRYAD
Crazy Gamer
樹靈

註冊日期: Jul 2006
引用:
佢個技能組其實設計得幾好既, 寶具+EX一套可以出倒50幾粒星 (無EX就30),
因為2技有回避, 所以一定可以活到下一回合, 用1技自己食番又得, 俾其他角色食又得, 狂戰食星基數低, 唔開1技d星自然去左其他人度,
但2技(魔放雷)有個很大缺點, 就係只得+20%, 升盡只得+30%, 少過正常的30%-50%好多

還好仲有3技, 魔性特攻範圍十分窄, 但天/地從者特攻範圍卻十分大, 又有三回合可以夾番1技, 升盡+50%都算係咁,
而呢兩個特攻係分開計, 各自+50%, 即係如果打一隻 魔性+天/地從者 (如茨木), 應該係+100%

結論係有無用暫時評價唔倒, 好睇敵方組合,
即係強如Jack, 都不能任何敵方場合都出佢,
只能講強度至少中上(起碼都係現時最強光炮; 金閃有職階限制)
但就一定唔係必需 (咁其實成隻game我覺得只有孔明勉強算係必需 )
定位上我覺得要係D多混職英靈及多WAVE的BOSS關才能體現佢的必要性
1技其實放完寶具仲有下文先看得出強大之處
2技其實真係看BOSS,有時為保命真係出寶具都唔用得
3技天/地從者特攻範圍可能比2技更有彈性

545726419 Syalon(副): 好像成了主ACC中獎後的還債ACC

火紋
ID : 6357513623 <雖然加朋友唔知有咩用>
樹靈DRYAD 目前離線   回覆時引用此篇文章

標籤
FGO, 歐洲人, 非洲人

論壇跳轉

相似的主題
主題 主題作者 版面 回覆 最後發表
代購 Fate/grand order material I, II, III h0104788 買賣專區 0 10-12-17 12:08 AM
[代購] Fate/Grand Order material I & II 各HKD 140 h0104788 買賣專區 0 11-22-16 07:23 AM
[SELL] Fate/Grand Order account Toshi 買賣專區 0 01-20-16 01:08 PM
Fate Grand Order FGO 120石 初始, 低進度 黑Saber acc, 事前 bigv 買賣專區 3 09-24-15 11:16 AM
出售 Fate/Grand Order 帳號(60貞德/60Saber/33阿提拉) isumi2613 買賣專區 1 08-14-15 08:48 PM

現在的時間是 10:30 AM

手機版 | APP版