Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > GAF區 > 手機平板遊戲討論版

主題工具 顯示模式
舊 10-06-18, 03:29 PM   #42976
GN00508771
The One
我係早見廚~有意見嗎

註冊日期: Sep 2004
3DS Friend Code4897 6540 2372
PSN  IDKYOK12JP
2018ハロウィン、10月24日 18:00〜
2部2章をクリアしたマスターのみが参戦可能!

萬聖節4星:睇插圖擬似係酒吞

Fate/GO ID 335,820,884
GN00508771 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 10-06-18, 03:37 PM   #42977
gingq7
God of Gamer

註冊日期: May 2008
睇圖點睇都係送萬聖酒吞吧

睇黎遲早送沖田/黑沖田
gingq7 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 10-06-18, 03:40 PM   #42978
GN00508771
The One
我係早見廚~有意見嗎

引用:
作者: gingq7 查看文章
睇圖點睇都係送萬聖酒吞吧

睇黎遲早送沖田/黑沖田
弓凜槍凜都唔同人啦w

加上佢仲 4星:??? 咁樣

係唔係我地知戈個酒吞就有待商討

舊 10-06-18, 03:45 PM   #42979
Sar8
The One

註冊日期: Feb 2009
PSN  IDOrzAR8
XBox Live GamertagOrzAR8
剪影係2.2伊莉亞啦,連個劍柄位都一樣

舊 10-06-18, 03:50 PM   #42980
Hextor
Insane Gamer

註冊日期: Feb 2008
引用:
作者: Sar8 查看文章
剪影係2.2伊莉亞啦,連個劍柄位都一樣
唔係點解迫你地解到2.2
萬聖D CHOICE真係愈來愈怪
Hextor 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 10-07-18, 02:34 AM   #42981
the fool
永遠的愚者

註冊日期: Jun 2008
引用:
作者: GN00508771 查看文章
弓凜槍凜都唔同人啦w

加上佢仲 4星:??? 咁樣

係唔係我地知戈個酒吞就有待商討
我最初都以為係酒吞,但聽師兄咁講又好似好合理,會唔會又好似賴光咁玩設定?
但我比較在意係佢用鬼の王呢個詞做Title

舊 10-07-18, 01:31 PM   #42982
鈴蘭
The One
↘今日はもう寝ようぜ

註冊日期: May 2004
3DS Friend Code3695 1429 8736
PSN  IDSatoulingJP
XBox Live GamertagSatouLing
我覺得本體係隻狐狸 酒吞只係殼
正如阿提密斯係附屬品 本體係熊一樣

ペルソナ5
2016/09/15 ON SALE
さあ、はじめるとしよう。貴方の心をいただこう!

黑名單︰kennnz LEGOCAPTOR nakakula
隨時更新
鈴蘭 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 10-07-18, 04:59 PM   #42983
Sar8
The One

註冊日期: Feb 2009
PSN  IDOrzAR8
XBox Live GamertagOrzAR8
引用:
作者: 鈴蘭 查看文章
我覺得本體係隻狐狸 酒吞只係殼
正如阿提密斯係附屬品 本體係熊一樣
安倍晴明登場

舊 10-09-18, 12:13 AM   #42984
鈴蘭
The One
↘今日はもう寝ようぜ

事實陳列罪

ペルソナ5

黑名單︰kennnz LEGOCAPTOR nakakula
隨時更新
舊 10-09-18, 08:35 AM   #42985
pet3
The One

註冊日期: Oct 2007
引用:

50箱無趺CKT又真係慘d....

日服130箱先出第一張表示50箱無跌 正常啦

尼祿那張就跌到突3張

-------------------------------------------

中服昨天終於出水著2-2
我抽了槍奶光(寶2) 了

之前在水著1-1復刻時抽水莫時 抽到槍小玉(寶1)

2隻都養到技101010 lv90 (奶光吃了2聖杯)

但好像不太懂用
小玉寶具好像扣好少咁 開技1打男人白字扣4萬

槍奶光就普攻好低 得9000左右 ,小玉扣11000
但槍奶光和小玉 同樣lv90時 atk 只是差500左右
會最終差2000攻咁多?

2月2日 P3R,2月29日 FF7-2 ,3月8日 聖獸之王, 3月22日 浪人崛起,6月法環DLC

日期未定 ,PS5 SYNDUALITY , 暗喻幻想, 龍珠Z Sparking! ZERO, 界之軌跡,高達創壞者4
FGO 目標預算
4月 獸尼綠(寶二),獸提媽(情況下寶二),7月 術摩根,8月水妖藍(寶二),水術呆,1月大和武尊
pet3 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 10-10-18, 08:10 AM   #42986
gingq7

槍狐要開埋技2降防, 技2降防(30%?)係大過技1加攻(20%)
舊 10-12-18, 12:36 AM   #42987
鈴蘭
The One
↘今日はもう寝ようぜ

為左黎緊既黃金神威Event(?) 都係練定兩隻茨木童子出黎
土方應該都會係特攻角色

ペルソナ5

隨時更新
舊 10-15-18, 07:19 PM   #42988
天空

註冊日期: Feb 2003
PSN  IDTEKxPHOENIX
而家呢個萬聖活動~~3種換野素才打邊3關最多?thxx

新CG一張
http://www.gaforum.org/showthread.php?t=196278
http://www.gaforum.org/showthread.php?t=189365
天空 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 10-15-18, 08:04 PM   #42989
pet3
The One

註冊日期: Oct 2007
引用:
作者: 天空 查看文章
而家呢個萬聖活動~~3種換野素才打邊3關最多?thxx
地下工場
園室

右X

2月2日 P3R,2月29日 FF7-2 ,3月8日 聖獸之王, 3月22日 浪人崛起,6月法環DLC

日期未定 ,PS5 SYNDUALITY , 暗喻幻想, 龍珠Z Sparking! ZERO, 界之軌跡,高達創壞者4
FGO 目標預算
4月 獸尼綠(寶二),獸提媽(情況下寶二),7月 術摩根,8月水妖藍(寶二),水術呆,1月大和武尊
pet3 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 10-15-18, 08:21 PM   #42990
天空

註冊日期: Feb 2003
PSN  IDTEKxPHOENIX
引用:
作者: pet3 查看文章
地下工場
園室

右X
感謝

新CG一張
http://www.gaforum.org/showthread.php?t=196278
http://www.gaforum.org/showthread.php?t=189365
天空 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 10-15-18, 09:20 PM   #42991
Hextor

無聊到斷左LOGIN
要FARM返機娘MK2返黎
舊 10-16-18, 04:29 AM   #42992
T.K.
Advance Moderator
很黃很暴力

註冊日期: Mar 2002
PSN  IDsrwtk
引用:
作者: 鈴蘭 查看文章
為左黎緊既黃金神威Event(?) 都係練定兩隻茨木童子出黎
土方應該都會係特攻角色
唔係法國皇帝?

各位預訂貨物,請入賑到恆生銀行755-012903-882cheung tsz kin
並將入數紙寫上貨物名稱後,pm給本人
行貨半訂,日本貨全訂
1KG $65or長x闊x高[cm]/6000x$65[2者均須連送貨紙箱計算]
現貨
T.K. 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 10-16-18, 09:39 AM   #42993
鈴蘭
The One
↘今日はもう寝ようぜ

引用:
作者: T.K. 查看文章
唔係法國皇帝?
この皇帝…スケベすぎる…!
由手機版發出
舊 10-16-18, 05:07 PM   #42994
GN00508771
The One
我係早見廚~有意見嗎

老馬睇錯野 DEL

此篇文章於 10-16-18 05:13 PM 被 GN00508771 編輯。
舊 10-17-18, 02:15 AM   #42995
the fool
永遠的愚者

今次event因為開始時要開箱升人(終於的起心肝升返哂d唔用o既人開哂幕間同強化任)所以頭幾日無打,今日終於打完高難同換哂想要o既野
雖然想換埋銀種火但d金種火都未用完(雖然要用都好多人要用,但習慣keep 200等抽到新人可以即用),爪同酒唔係成日用又有過百存貨,睇下聽日會唔會有新強化任或幕間先決定農唔農埋佢(雖然之前果d都未清)

另外,2星以下code終於可以上書左佢(睇下幾時多d code可以裝返俾エミヤ先),雖然我未用過remover,但唔知佢會唔會好似之前咁補返俾用左o既玩家呢?

P.S.唔知點解今次event無啦啦俾我遇到乳上同莫札特旅裝,而家差隻牛就齊

此篇文章於 10-17-18 02:18 AM 被 the fool 編輯。
the fool 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 10-17-18, 06:54 PM   #42996
gingq7

妖后寶解
梅芙第三次強化

此篇文章於 10-17-18 06:58 PM 被 gingq7 編輯。
舊 10-18-18, 12:32 AM   #42997
Hextor

引用:
妖后寶解
梅芙第三次強化
梅芙係唔係要BUFF到上GRAND RIDER先會停手
新殺冇DEBUFF保命技既殺,BUFF完都係唔會用

妖后寶解+強化無效GOOD
舊 10-18-18, 02:13 AM   #42998
T.K.
Advance Moderator
很黃很暴力

註冊日期: Mar 2002
PSN  IDsrwtk
強化咁多次都唔覺勁先神

各位預訂貨物,請入賑到恆生銀行755-012903-882cheung tsz kin
並將入數紙寫上貨物名稱後,pm給本人
行貨半訂,日本貨全訂
1KG $65or長x闊x高[cm]/6000x$65[2者均須連送貨紙箱計算]
現貨
T.K. 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 10-18-18, 02:21 AM   #42999
鈴蘭
The One
↘今日はもう寝ようぜ

強化無效根本就應該比酒吞至岩

ペルソナ5

隨時更新
舊 10-18-18, 02:50 AM   #43000
the fool
永遠的愚者

希望今次可以抽到狂兄貴
引用:
妖后寶解
梅芙第三次強化
妖后全體強化無效洗唔洗咁惡(話時話,點解唔PU埋佢)
梅芙強化完多個減防都唔錯,但o岩o岩打完未試,唔知效果如何?

新殺一直都想俾結晶,終於等到有Buff可以升,但估唔到係之前最無用果招

標籤
FGO, 歐洲人, 非洲人

主題工具
顯示模式

論壇跳轉

相似的主題
主題 主題作者 版面 回覆 最後發表
代購 Fate/grand order material I, II, III h0104788 買賣專區 0 10-12-17 12:08 AM
[代購] Fate/Grand Order material I & II 各HKD 140 h0104788 買賣專區 0 11-22-16 07:23 AM
[SELL] Fate/Grand Order account Toshi 買賣專區 0 01-20-16 01:08 PM
Fate Grand Order FGO 120石 初始, 低進度 黑Saber acc, 事前 bigv 買賣專區 3 09-24-15 11:16 AM
出售 Fate/Grand Order 帳號(60貞德/60Saber/33阿提拉) isumi2613 買賣專區 1 08-14-15 08:48 PM

現在的時間是 12:12 AM

手機版 | APP版