Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > GAF區 > 日本動漫畫討論版

主題工具 顯示模式
舊 02-22-15, 02:29 PM   #701
亍 ◣
 ◥ jaVaj
神的4小時

註冊日期: Dec 2001
引用:
作者: Avelcain 查看文章
雖然有3部機, 但多數冇TEAM WORK
淡定繼續輕鬆智取
淡:我有玩轉珠不要呃我,我知三部機一定係相生相剋的

《唐韻》《集韻》丑玉切,音梀。小步也。左步爲彳,右步爲亍,合之則爲行字。又稍停也。
《左思•魏都賦》矞雲翔龍,澤馬亍阜。
《顏延之•赭白馬賦》纖驪接趾,秀騏齊亍。 
又《廣韻》中句切
音駐。義同。
亍 ◣ 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 02-22-15, 03:17 PM   #702
真!DC
Banned User
奉行我道

註冊日期: Jan 2003
原來地球軍高層諗法同觀眾一樣
由手機版發出
真!DC 目前線上   回覆時引用此篇文章
舊 02-22-15, 03:57 PM   #703
pet3
The One

註冊日期: Oct 2007
引用:
作者: f2light 查看文章
變節騎士點上返火星?
用返自己部機?

火星騎士應該估唔到白毛為爭女先突然轉plan

上幾集講得咁清楚

他拿到足夠的物資
行過沙漠
去到另一地區的火星城
之後當然能回太空

日期未定 ,PS5 SYNDUALITY , 暗喻幻想, 龍珠Z Sparking! ZERO, 界之軌跡,高達創壞者4
FGO 目標預算
4月 獸尼綠(寶二),7月 術摩根,8月水妖藍(寶二),水術呆,1月大和武尊,3月仇瑪麗
pet3 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 02-22-15, 05:07 PM   #704
埃及使者
God of Gamer
玻璃般的存在

註冊日期: Apr 2006
蘿莉完全冇信任哂白毛
多半後段會帶埋真公主走佬/秘密通信搵淡定
不過今次真公主被徹底軟禁

偽公主得一係要聽話, 一係暗殺真公主
或者最後係白毛背插一刀再攬炒

伯爵玩連攜, 不過會唔會誤中自己人
甚或乎白毛趁亂清剿意圖反叛既人?

GGF - 棄坑
Bleach Brave Souls - 棄坑

(」・ω・)」うー!(/・ω・)/にゃー! (」・ω・)」うー!(/・ω・)/にゃー!
埃及使者 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 02-22-15, 05:29 PM   #705
plokplok00
Insane Gamer

註冊日期: Mar 2008
有無得勁猜最後白毛會比邊個殺死

1.主公
2.妹姬
3.面癱
4.火星人俘虜
5.你死佢都未死

我最想睇佢比主公殺
plokplok00 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 02-22-15, 05:30 PM   #706
真!DC
Banned User
奉行我道

6.心腹部下

舊 02-22-15, 05:32 PM   #707
plokplok00
Insane Gamer

註冊日期: Mar 2008
引用:
作者: 真!DC 查看文章
6.心腹部下
佢好忠心咁款喎
plokplok00 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 02-22-15, 05:41 PM   #708
怪盜小G
しゃろとも

註冊日期: Jan 2004
引用:
作者: plokplok00 查看文章
佢好忠心咁款喎
哩個世界要反面根本用唔到1話時間

怪盜小G 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 02-22-15, 05:44 PM   #709
小嘉
The One

註冊日期: Jan 2002
7. 公主同淡丁神一齊開槍殺
小嘉 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 02-22-15, 05:44 PM   #710
真!DC
Banned User
奉行我道

知晒白毛D秘密, 又係低層出身想上位, 而家機都有埋
有晒條件以"大義"之名推番白毛

舊 02-22-15, 06:01 PM   #711
尼路
The One

註冊日期: Dec 2002
引用:
佢好忠心咁款喎
白毛都好忠心咁款

舊 02-22-15, 09:36 PM   #712
Gallardo
最強(最凶)アイドル

註冊日期: Mar 2003
單講機體, 紅機>>>白機
俾得紅機俾誠哥, 白毛應該會留一手

舊 02-22-15, 11:16 PM   #713
mmssm
Game Master

註冊日期: Jun 2004
引用:
佢好忠心咁款喎
大公主去搵淡定哥
小公主知道被人呃, 殺白毛不果然後死
白毛vs 大公主同淡定, 淡定被收皮後對大公主下手有猶豫,
然後被白毛被部下殺左, 因為個部下覺得佢唔得將理念貫徹
最後係部下vs 淡定
結果淡定輕易勝出
mmssm 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 02-23-15, 12:29 AM   #714
mario0606
The One
G101一ノ瀬はじめ

註冊日期: Oct 2006
3DS Friend Code4553 9940 3673
PSN  IDedward_hk2011
白毛依家咁玩法隨時會玩大左

2000:F91、Strike、紅渣
1000:電池、V仔、黑MK2、IJ(拉克絲)
PSN ID:edward_9105

曼聯迷M群:group659819@msnzone.cn
歡迎曼聯迷進入討論

**舊有成員請轉Skype入新群,ID:mario910502
mario0606 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 02-23-15, 01:36 AM   #715
東條希
Game Master
青春色の波紋疾走

註冊日期: May 2005
火星人終於識組隊打副本
感覺下集會發便當啊

白毛打算兩邊隱瞞,感覺係自已埋炸彈,而某個人名亦再次觸動白毛神經,既然無得返轉頭,要黑就黑到底是吧
有點同情二公主,明知被利用仍然心甘情願付出,以為成為代替品就會得到幸福?眼淚似乎出賣了你

學者伯爵一來就將黑幕爆響口似乎有點魯莽..不過佢亦無被懷疑
火星人似乎都不太聰明就是了..

四十九年一睡夢,
一期栄華一盃酒。

TSUMUGI RHYME 薄桜鬼中毒中 今期1番好きな曲 希deきしめ
大好きって言うなら、大大好きって返すよ
忘れ物もうないよね? ずっと永遠に一緒だよ
東條希 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 02-23-15, 01:47 AM   #716
Rv250

註冊日期: Aug 2002
引用:
作者: 東條希 查看文章
學者伯爵一來就將黑幕爆響口似乎有點魯莽..不過佢亦無被懷疑
火星人似乎都不太聰明就是了..
可能門面功夫嚟, 保住自己人日後作反用, 自己又唔會太大嫌疑

一個直接揸專用機登陸, 成座登陸城插落嚟嗰個睇嚟似食花生, 等兩個都搞唔掂至出手
Rv250 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 02-23-15, 02:06 AM   #717
神龍
Banned Banana
↘大家比d掌聲

註冊日期: May 2005
3DS Friend Code3780 9311 2412
PSN  IDMalcolm_Shum
留名等睇三部機相殺

舊 02-23-15, 01:26 PM   #718
ayato
ʕ‧ᴥ‧ʔ

註冊日期: Mar 2007
學者伯爵同另一個伯爵對話,我覺得果個伯爵潛台詞係鬼唔知白毛有野,但係依家無證無據唔好亂講唔係我都保唔到你,如果你暗地搵到證據就唔同講法

2公主同白毛講唔介意做代替品,之後果幕就去左大浴場
係唔係可以當佢地已經左?

NINTENDO FDCODE:4098 5464 9475
ayato 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 02-24-15, 10:30 PM   #719
axe1292
Game Master
AXE

註冊日期: Aug 2007
引用:
有無得勁猜最後白毛會比邊個殺死

1.主公
2.妹姬
3.面癱
4.火星人俘虜
5.你死佢都未死

我最想睇佢比主公殺
沒人留意到第一個選擇有問題嗎XD
axe1292 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 02-26-15, 12:50 PM   #720
money
Advance Moderator
◆.西野司命.◆

註冊日期: Mar 2002

澤野弘之

現在はとあるプロジェクトの楽曲制作をしています。詳細をお知らせ出来るのはまだ先になるかと思いますが、
個人的にすごくやりがいのある音楽制作が出来ています。2月もあっという間に残り2日になりましたね。

此篇文章於 02-26-15 09:47 PM 被 money 編輯。
money 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 02-26-15, 05:37 PM   #721
事丫娃些
京アニに祈りを

註冊日期: Apr 2004

事丫娃些 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 02-28-15, 11:26 PM   #722
money
Advance Moderator
◆.西野司命.◆

註冊日期: Mar 2002

舊 02-28-15, 11:26 PM   #723
GN00508771
The One
我係早見廚~有意見嗎

註冊日期: Sep 2004
3DS Friend Code4897 6540 2372
PSN  IDKYOK12JP
出事了 白毛你打算點收科

Fate/GO ID 335,820,884
GN00508771 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 02-28-15, 11:41 PM   #724
Kinny Riddle
Game Master

註冊日期: Jun 2006
變節騎士,做得好。

雖然預咗佢遲早會搵蘿莉嚟睇有冇得合作,但估唔到會咁快。

白毛,學阿叻話齋「呢鑊你仲唔XXX?」

淡定神依賴邪氣眼太多,開始有副作用。

仲有4集就完,打算點收科呢?

此篇文章於 03-01-15 02:51 AM 被 Kinny Riddle 編輯。
Kinny Riddle 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 03-01-15, 01:54 AM   #725
埃及使者
玻璃般的存在

註冊日期: Apr 2006
白毛玩出火口喇
有變節伯爵、有殘廢皇女等緊收你屍
仲有姬出黎講話一箭穿心
等睇姬女僕私奔到地球搵淡定

淡定哥用得太多有副作用

GGF - 棄坑
Bleach Brave Souls - 棄坑

(」・ω・)」うー!(/・ω・)/にゃー! (」・ω・)」うー!(/・ω・)/にゃー!
埃及使者 目前離線   回覆時引用此篇文章

論壇跳轉

相似的主題
主題 主題作者 版面 回覆 最後發表
[動畫] 梅津泰臣監督「ガリレイドンナ」総合THREAD丨A-1 Pictures制作 money 日本動漫畫討論版 88 06-29-19 02:22 PM
[動畫] 川原礫「ソードアート・オンラインII」総合THREAD丨A-1 Pictures制作 Vol.3 money 日本動漫畫討論版 2058 07-02-18 09:03 PM
[動畫] ロボットアニメ「アルドノア・ゼロ」第10話「嵐になるまで —Before the War—」丨A-1 Pictures×TOROYCA制作 money 日本動漫畫討論版 1004 09-21-14 04:42 PM
蛍たかな+ピロ式「アイリス・ゼロ」総合Thread supermanlady 日本動漫畫討論版 5 11-26-11 10:10 PM
US Bus (First time to upload pictures)--Pictures added Super Bus 照相館 8 05-23-04 05:57 PM

現在的時間是 12:29 PM

手機版 | APP版