Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > GAF區 > 日本動漫畫討論版

主題工具 顯示模式
舊 01-12-15, 03:45 PM   #326
尼路
The One

註冊日期: Dec 2002
引用:
作者: 野良猫 查看文章
咁先係火星人嘛
成日自以為是部機夠勁可以慢慢玩,又唔知地球原來有個神响度
結果咪食蕉囉

淡定係用爆彈嘅煙幫助飛過去,就算廿飛用哂凍住飛過應該都夠時間爆對面頭

部嘢咁慢最多咪俾佢退到三,四步,仲要距離超短嗰隻
我覺得條友真心到死都唔知乜事。咦?乜條友無變冰的?

舊 01-12-15, 03:54 PM   #327
J+1
God of Gamer
望過黎呀!!!!!!

註冊日期: Jul 2007
引用:
咁先係火星人嘛
結果咪食蕉囉

淡定係用爆彈嘅煙幫助飛過去,就算廿飛用哂凍住飛過應該都夠時間爆對面頭

佢哋情報應該橙色惡魔10幾個月之前已經死左,點知過左年幾兩年先再出現

另外火星機部部都係無差別map炮,自已就算加武裝應該都用唔到
由手機版發出

此篇文章於 01-12-15 03:56 PM 被 J+1 編輯。
J+1 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 01-12-15, 03:56 PM   #328
野良猫
肥倫

註冊日期: Feb 2008
引用:
作者: 尼路 查看文章
我覺得條友真心到死都唔知乜事。咦?乜條友無變冰的?
又唔係嘅,佢最後都有講「お見事」
證明佢都知自己

固有能力都係機體外部周圍先有效吧,同西瓜蟲一樣
野良猫 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 01-12-15, 04:40 PM   #329
s2001154
Crazy Gamer
~酒田~

註冊日期: Dec 2006
PSN  IDSakata2014
其實班火星友都係無學精
明知個橙仔係特別危險都仲唔醒水
19個月都只在J公主嗎??
s2001154 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 01-12-15, 05:06 PM   #330
T.K.
Advance Moderator
很黃很暴力

註冊日期: Mar 2002
PSN  IDsrwtk
引用:
咁先係火星人嘛
結果咪食蕉囉

只係行得既話,幾多個月之前開始出擊打戰艦?a

各位預訂貨物,請入賑到恆生銀行755-012903-882cheung tsz kin
並將入數紙寫上貨物名稱後,pm給本人
行貨半訂,日本貨全訂
1KG $65or長x闊x高[cm]/6000x$65[2者均須連送貨紙箱計算]
現貨
T.K. 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 01-12-15, 05:17 PM   #331
casio
Ultimate Gamer

註冊日期: Apr 2005
引用:
作者: s2001154 查看文章
其實班火星友都係無學精
明知個橙仔係特別危險都仲唔醒水
19個月都只在J公主嗎??
如果照劇情睇,火星友應該都以為淡定神死咗,起碼白毛同雞扒講佢死咗,而火星軍呢19個月進軍都好順利,冇遇到淡定神,所以冇心理準備佢又出現
另,其實覺得地球軍已經有進步,起嘛某隊長都識開除凍系統,但耐何資訊不足同科技差一截

呢個世界從來無話自己講野吾可以前後矛盾
casio 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 01-12-15, 05:19 PM   #332
teealpha

註冊日期: Dec 2011
3DS Friend Code0989 1805 2498
PSN  IDteealpha852
雖然我都知係講淡定哥,但係聽到班人一話某某人療程回歸果時我真係有一刻超驚吹到咁大係指PTSD男
teealpha 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 01-12-15, 05:26 PM   #333
野良猫
肥倫

引用:
作者: T.K. 查看文章
只係行得既話,幾多個月之前開始出擊打戰艦?a
空降吧,西瓜蟲都係咁
而且佢話咩去到基地要15分鐘,識飛嘅話駛唔駛咁耐吧

此篇文章於 01-12-15 05:31 PM 被 野良猫 編輯。
舊 01-12-15, 05:44 PM   #334
真!DC
Banned User
奉行我道

註冊日期: Jan 2003
係喎
大尉影都唔見埋
由手機版發出
真!DC 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 01-12-15, 05:53 PM   #335
鐵之侍

引用:
作者: teealpha 查看文章
雖然我都知係講淡定哥,但係聽到班人一話某某人療程回歸果時我真係有一刻超驚吹到咁大係指PTSD男
其實pv公佈時我都擔心是那傢伙出來的

引用:
作者: 真!DC 查看文章
係喎
大尉影都唔見埋
由手機版發出
好歹也花了上季大部份時間說這無謂人,讓他出一兩集領過轟轟烈烈的便當後退場吧
鐵之侍 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 01-12-15, 06:04 PM   #336
Kewellma
Game Master

註冊日期: Mar 2005
所以az最大敗筆都係花筆墨去寫一個24集裡面玩左13話都仲未見到咩作用既大配角...

出沒地:里斯本總部發呆中
大航海時代V id: 坂井悠二 lv:已登陸
暫時HR SR R バスX船,歡迎借用

日服戰國IXA 1-16 坂井悠二

並不是由法律保護人,而是要人去遵守法律
Kewellma 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 01-12-15, 06:15 PM   #337
細路翔
The One

註冊日期: Sep 2003
引用:
作者: Kewellma 查看文章
所以az最大敗筆都係花筆墨去寫一個24集裡面玩左13話都仲未見到咩作用既大配角...
除左雞排其他人都係唔知描寫過乜

雞排剩係果一集食個飯已經存在感爆表

英國說大家抱團死
細路翔 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 01-12-15, 06:24 PM   #338
尼路
The One

引用:
作者: 細路翔 查看文章

都重有個報父仇的火星女的

舊 01-12-15, 08:33 PM   #339
GN00508771
The One
我係早見廚~有意見嗎

註冊日期: Sep 2004
3DS Friend Code4897 6540 2372
PSN  IDKYOK12JP
引用:
都重有個報父仇的火星女的
引用:
作者: Kewellma 查看文章
引用:

講到尾都係需要一個具衝擊性的畫面

所以請大尉轟烈地退場吧

Fate/GO ID 335,820,884
GN00508771 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 01-12-15, 08:48 PM   #340
埃及使者
玻璃般的存在

註冊日期: Apr 2006
引用:
作者: 真!DC 查看文章
係喎
大尉影都唔見埋
由手機版發出
改造完初登場>永久退場
其實依家等緊機會搵理由放人

GGF - 棄坑
Bleach Brave Souls - 棄坑

(」・ω・)」うー!(/・ω・)/にゃー! (」・ω・)」うー!(/・ω・)/にゃー!
埃及使者 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 01-13-15, 07:19 AM   #341
細路翔
The One

註冊日期: Sep 2003
大尉好明顯係編劇打算用黎突顯新兵同老兵既差別

但好明顯編劇自己都搞唔清楚其實兩者有咩差別,加上覺得好似會搶淡定哥風頭,就寫左個廢物出黎

英國說大家抱團死
細路翔 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 01-13-15, 08:10 AM   #342
尼路
The One

引用:
大尉好明顯係編劇打算用黎突顯新兵同老兵既差別

但好明顯編劇自己都搞唔清楚其實兩者有咩差別,加上覺得好似會搶淡定哥風頭,就寫左個廢物出黎
如果要寫老新兵的分別,就唔應該搵個有創傷證侯群的出來啦……我覺得本來想寫個克服過往障礙的角色出來,結果又唔搶又唔夠時間變左廢物……
當然唔排除過兩話開地球軍超機人出來做真主角的可能

舊 01-13-15, 08:59 AM   #343
野良猫
肥倫

引用:
如果要寫老新兵的分別,就唔應該搵個有創傷證侯群的出來啦……我覺得本來想寫個克服過往障礙的角色出來,結果又唔搶又唔夠時間變左廢物……
用藥失敗暴走
奪地球軍超機人走咗去火星無雙然後俾白毛一鎗搞掂

夠哂存在感而且半集時間就收好哩條線
舊 01-13-15, 09:52 AM   #344
s2001154
Crazy Gamer
~酒田~

註冊日期: Dec 2006
PSN  IDSakata2014
講講下第一話好似唔見姐姐
唔會輸血比橙輸到死左掛
s2001154 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 01-13-15, 10:28 AM   #345
casio

引用:
上尉唔係講咗係製作組嘅惡意咩,本來有一墜擊數,結果俾咗紅毛

呢個世界從來無話自己講野吾可以前後矛盾
casio 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 01-13-15, 10:30 AM   #346
野良猫
肥倫

引用:
作者: s2001154 查看文章
講講下第一話好似唔見姐姐
唔會輸血比橙輸到死左掛
應該同大尉一齊吧
舊 01-13-15, 11:23 AM   #347
神龍
Banned Banana
↘大家比d掌聲

註冊日期: May 2005
3DS Friend Code3780 9311 2412
PSN  IDMalcolm_Shum
我信原本個劇本無能係有作為嘅
不過比淡丁神出盡幾集風頭後消滅咗

舊 01-13-15, 12:13 PM   #348
事丫娃些
京アニに祈りを

註冊日期: Apr 2004
事丫娃些 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 01-14-15, 09:46 PM   #349
Avelcain
Game Master

註冊日期: Jan 2007
引用:
點解我覺得上季最尾懶係超展開扮做瓜男女主角,然後今季連潛水期無就直接搬返佢兩個上神檀簡直係三流劇情...

仲有到依家除左雞排為雞排而戰暫時都睇唔出其他角色有咩行動理念
我同你同一感覺,
但尼度多人buy, 冇計

btw, 白毛衣家咁侵略地球, 唔驚公主會醒返既咩, 醒返之後點同佢交代?
Avelcain 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 01-14-15, 09:53 PM   #350
Einhander
能登かわいいよ能登

註冊日期: Aug 2005
PSN  IDRazgriZeroGAF
XBox Live GamertagRazgriz GAF
其實, 我淨係想睇白毛點死

生ける世に 我が身悲しも
夢は消ぬ 怨恨みて散る
傀儡謠-新世に神集ひて

(」・ω・)」SAN値(/・ω・)/ピンチ!
iDontCare
Einhander 目前離線   回覆時引用此篇文章

論壇跳轉

相似的主題
主題 主題作者 版面 回覆 最後發表
[動畫] 梅津泰臣監督「ガリレイドンナ」総合THREAD丨A-1 Pictures制作 money 日本動漫畫討論版 88 06-29-19 02:22 PM
[動畫] 川原礫「ソードアート・オンラインII」総合THREAD丨A-1 Pictures制作 Vol.3 money 日本動漫畫討論版 2058 07-02-18 09:03 PM
[動畫] ロボットアニメ「アルドノア・ゼロ」第10話「嵐になるまで —Before the War—」丨A-1 Pictures×TOROYCA制作 money 日本動漫畫討論版 1004 09-21-14 04:42 PM
蛍たかな+ピロ式「アイリス・ゼロ」総合Thread supermanlady 日本動漫畫討論版 5 11-26-11 10:10 PM
US Bus (First time to upload pictures)--Pictures added Super Bus 照相館 8 05-23-04 05:57 PM

現在的時間是 10:03 AM

手機版 | APP版