Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > GAF區 > 日本動漫畫討論版

主題工具 顯示模式
舊 06-04-12, 09:58 PM   #626
money
Advance Moderator
◆.西野司命.◆

註冊日期: Mar 2002
引用:
作者: Led Mirage 查看文章
而家覺似係
河森前作否定
再黎後付設定

河森心想:「俺が可変合体やりたいだけなのに 何こいつら真面目に考察してんのwwwwwwwww」

此篇文章於 06-04-12 10:04 PM 被 money 編輯。
money 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 06-04-12, 09:59 PM   #627
Led Mirage
God of Gamer

註冊日期: Feb 2003
引用:
作者: 美堂蠻 查看文章
唔係似,係事實
第一期有講既
...............咁我第一期睇係隻狗追女主人既一萬二千年長跑
男主做背後靈去叫自己隻狗追自己老婆轉生..........
期間仲不停做回憶厄自己老婆隻狗轉生係自己

引用:
作者: money 查看文章
河森前作否定
再黎後付設定

河森:「俺が可変合体やりたいだけなのに 何こいつら真面目に考察してんのwwwwwwwww」

河森bbbbbbbb

人を変えるのは、心。
心を変えるのは、たった一言の言葉で足りる。』
スマガ -STAR MINE GIRL-
http://bbs.a9vg.com/read.php?tid=609322&fpage=1
http://bbs.a9vg.com/read.php?tid=348911&fpage=1
http://bbs.a9vg.com/read.php?tid=310854&fpage=1
Led Mirage 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 06-04-12, 10:05 PM   #628
LR猫
ˊ_>ˋ

註冊日期: Dec 2007
PSN  IDLucifeRyan
仲有太陽之翼一直都係頭翅話部神話型機械天使係
所以其實神話型=/=太陽之翼都仲有可能

三國志大戰 ic:銀猫
鏟手遊保平安
LR猫 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 06-04-12, 10:46 PM   #629
Kain

註冊日期: Dec 2005
PSN  IDkain_jpn
越睇越火
Kain 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 06-04-12, 10:56 PM   #630
money
Advance Moderator
◆.西野司命.◆

註冊日期: Mar 2002
引用:
作者: Kain 查看文章
越睇越火
呢幾年
河森出品既野都係咁既反應

舊 06-04-12, 11:12 PM   #631
尼路
The One

註冊日期: Dec 2002
二萬四千年的人狗情未了……見近幾年寵物劇收得所以變成咁?

舊 06-04-12, 11:47 PM   #632
野良猫
肥倫

註冊日期: Feb 2008
番長你終於肯食哩個便當,真係等到頸都長

下集終於番去MAX線
穴兄︰「縮退元氣彈~~﹗」
野良猫 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 06-04-12, 11:52 PM   #633
埃及使者
玻璃般的存在

註冊日期: Apr 2006
修雷特係狹縫死
算係最正常果個

河森真係痴左線
2萬4年千既人獸O不斷LOOP
難怪上輯個鼻咁靈

一吻上身仲反白眼
河森你真係咁憎綠毛咩

MIX返黎
穴哥縮退炮

GGF - 棄坑
Bleach Brave Souls - 棄坑

(」・ω・)」うー!(/・ω・)/にゃー! (」・ω・)」うー!(/・ω・)/にゃー!
埃及使者 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 06-04-12, 11:56 PM   #634
Eternal Wind
Game Master

註冊日期: Apr 2005
3DS Friend Code1521 7330 2785
原來隻狗先係主角

2萬4千年神話變笑話
Eternal Wind 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 06-05-12, 12:40 AM   #635
~Sau~
Game Master
WA2深度中毒者

註冊日期: Feb 2008
PSN  IDSauWong2015
睇生肉聽唔明
岩岩再睇完有字幕之後...

而家感想:河森, 你好野

~Sau~ 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 06-05-12, 12:43 AM   #636
Dangerous-boy
D-boy

註冊日期: May 2011
眼鏡兄RIP....

咁即係話在這二萬四千年,係隻寵物想NTR主人條女?

頭翅咁樣俾阿波羅尼斯整蠱法,唔報復就假!
Dangerous-boy 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 06-05-12, 01:19 AM   #637
ouki
戸松控

註冊日期: Aug 2010
PSN  IDouki_keith
引用:
作者: 埃及使者 查看文章
修雷特係狹縫死
算係最正常果個

河森真係痴左線
2萬4年千既人獸O不斷LOOP
難怪上輯個鼻咁靈

一吻上身仲反白眼
河森你真係咁憎綠毛咩

MIX返黎
穴哥縮退炮
睇來河森真係記往C3單野
=.=
真係估中頭翅=中村
其實我到E家都唔明點解同一個人正面同反面個樣差禁多
御子乃同上兩代差得真係多...仲有做咩唔計杉田=.=明明他都係1/2
杉田到E家只係出左1次同得1次對白...
最大問題禁上一套講GE野咪廢GE.....
ouki 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 06-05-12, 01:37 AM   #638
Led Mirage

註冊日期: Feb 2003
引用:
作者: ouki 查看文章
睇來河森真係記往C3單野
=.=
真係估中頭翅=中村
其實我到E家都唔明點解同一個人正面同反面個樣差禁多
御子乃同上兩代差得真係多...仲有做咩唔計杉田=.=明明他都係1/2
杉田到E家只係出左1次同得1次對白...
最大問題禁上一套講GE野咪廢GE.....
甚麼一萬二千年既愛戀.........一瞬間

借quote
引用:
作者: Dangerous-boy 查看文章

咁即係話在這二萬四千年,係隻寵物想NTR主人條女?
頭翅咁樣俾阿波羅尼斯整蠱法,唔報復就假

人を変えるのは、心。
心を変えるのは、たった一言の言葉で足りる。』
スマガ -STAR MINE GIRL-
http://bbs.a9vg.com/read.php?tid=609322&fpage=1
http://bbs.a9vg.com/read.php?tid=348911&fpage=1
http://bbs.a9vg.com/read.php?tid=310854&fpage=1
Led Mirage 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 06-05-12, 01:55 AM   #639
mikemike
The One
風見みずほ萬歲!!

註冊日期: Mar 2004
#@$%^%#%^$%^$#@!#

睇緊24000年人狗戀

我乃賤格人人知 中意加腳和鞭屍
我好淆底............世上最可怕的就是無聊人和白痴仔

我は無敵なり、我が屈技にかなうものなし、我が一撃は無敵なり
mikemike 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 06-05-12, 02:34 AM   #640
GN00508771
The One
我係早見廚~有意見嗎

註冊日期: Sep 2004
3DS Friend Code4897 6540 2372
PSN  IDKYOK12JP
引用:
作者: mikemike 查看文章
#@$%^%#%^$%^$#@!#

睇緊24000年人狗戀
機戰Z係咪變左1億2千萬年 如果係的話...

Fate/GO ID 335,820,884

此篇文章於 06-05-12 02:36 AM 被 GN00508771 編輯。
GN00508771 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 06-05-12, 02:48 AM   #641
mario0606
The One
G101一ノ瀬はじめ

註冊日期: Oct 2006
3DS Friend Code4553 9940 3673
PSN  IDedward_hk2011
引用:
作者: GN00508771 查看文章
機戰Z係咪變左1億2千萬年 如果係的話...
寺田都比河森fake左
再世篇班Boss話識太陽之翼,話阿波羅係昔日對手
結果.......

2000:F91、Strike、紅渣
1000:電池、V仔、黑MK2、IJ(拉克絲)
PSN ID:edward_9105

曼聯迷M群:group659819@msnzone.cn
歡迎曼聯迷進入討論

**舊有成員請轉Skype入新群,ID:mario910502

此篇文章於 06-05-12 03:27 AM 被 mario0606 編輯。
mario0606 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 06-05-12, 04:02 AM   #642
♀宮野真守♀
Crazy Gamer
♀薔薇之紅蓮♀

註冊日期: Apr 2003
我可以理解頭翅做乜咁嬲要報復

比人玩完12000年又玩12000年

我比河森玩左幾年我都好嬲阿!!
♀宮野真守♀ 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 06-05-12, 04:32 AM   #643
GN00508771
The One
我係早見廚~有意見嗎

引用:
作者: mario0606 查看文章
寺田都比河森fake左
再世篇班Boss話識太陽之翼,話阿波羅係昔日對手
結果.......
我地竟然只係同一頭狗旗鼓相當......

點解可以攻下地球呀

---------
嘛 唔只敵方 自己友都中哂伏啦
再世篇阿波羅仲話同getter team係一齊係虛無銀河戰鬥的同志....
龍馬你感覺如何了

此篇文章於 06-05-12 04:51 AM 被 GN00508771 編輯。
舊 06-05-12, 05:07 AM   #644
knight-philip
Ultimate Gamer
カガミ

註冊日期: Oct 2008
引用:
作者: GN00508771 查看文章
我地竟然只係同一頭狗旗鼓相當......

點解可以攻下地球呀

---------
嘛 唔只敵方 自己友都中哂伏啦
再世篇阿波羅仲話同getter team係一齊係虛無銀河戰鬥的同志....
龍馬你感覺如何了
龍馬:獸人我都可以跟他舉杯談笑了,"獸"是戰友又何干?(而且珍寶3上都有頭千代錦

反正其實Z1世界的設定都跟EVOL的不合
(每12000年世界都會RESET一次,對上一次剛好尼亞斯等人死亡)
相信Z3會直接把EVOL當成平行世界的創聖吧
Z1世界的阿波羅是尼亞斯轉生,而EVOL世界的阿波羅就是狗狗轉生

舊 06-05-12, 05:23 AM   #645
風無霜
Insane Gamer

註冊日期: May 2006
3DS Friend Code0404 5618 5833
XBox Live Gamertagtomoyalau
但上一緝頭翅認定阿波羅係太陽之翼轉生喎=o=...
風無霜 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 06-05-12, 06:35 AM   #646
casio
Ultimate Gamer

註冊日期: Apr 2005
引用:
作者: 風無霜 查看文章
但上一緝頭翅認定阿波羅係太陽之翼轉生喎=o=...
上季25話講咗神話型先係太陽之翼

呢個世界從來無話自己講野吾可以前後矛盾
casio 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 06-05-12, 08:53 AM   #647
尼路
The One

註冊日期: Dec 2002
其實c3單野即係乜?

舊 06-05-12, 09:01 AM   #648
GN00508771
The One
我係早見廚~有意見嗎

妹仔大過主人頭

舊 06-05-12, 09:55 AM   #649
Kain

註冊日期: Dec 2005
PSN  IDkain_jpn
阿姨洗鐵路即時由神曲變成笑話
Kain 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 06-05-12, 10:02 AM   #650
ouki
戸松控

註冊日期: Aug 2010
PSN  IDouki_keith
引用:
作者: Kain 查看文章
阿姨洗鐵路即時由神曲變成笑話
已係笑話.....由兩個人相愛的故事變成隻狗追自己主人條女仲要得左=.=

太陽之翼上集係指部機....但當時有講過阿波把自己的翼做機械天使...自己成為冇翼之人同地上人合作=.=....點解E家好似否定返E堆野...仲有禁真正的阿波的靈魂去了那.....
ouki 目前離線   回覆時引用此篇文章

論壇跳轉

相似的主題
主題 主題作者 版面 回覆 最後發表
河森正治 「ノブナガ・ザ・フール」総合THREAD money 日本動漫畫討論版 135 12-05-14 10:37 AM
「アクエリオンEVOL」第7話「真夜中の少女」 真!DC 日本動漫畫討論版 1001 02-13-12 01:30 AM
車路士球迷會Vol.6 ﹝~ 請移到Vol.7討論 ~﹞ 柴崎幸 球會討論區 1000 05-30-06 09:17 AM
AC Milan 球迷會Vol.2 ﹝~ 請到Vol.3 繼續討論 ~﹞ 柴崎幸 體育版 1002 01-23-06 12:22 AM

現在的時間是 09:43 PM

手機版 | APP版