Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > 娛樂興趣區 > 娛樂資訊潮流頻道 > Neo Music UNIVERSE

主題工具 顯示模式
舊 10-04-03, 01:19 PM   #126
Haken Kreuz
Insane Gamer

註冊日期: Jul 2002
引用:
Originally posted by ★斯羅★ :

岩岩去買joey隻碟...同個女仔講我係kim個frd...
佢居然答kim係邊個
咁跟住點?
Haken Kreuz 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 10-04-03, 01:26 PM   #127
唔好記住我
God of Gamer
嗚~~

註冊日期: Feb 2003
好想知~~抵死喎€~

宜家搞到我去到唔敢講...-_-
唔好記住我 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 10-04-03, 01:33 PM   #128
唔好記住我
嗚~~

不如下次口喻係:我係gaf會員!

宜家哩個好難講出口,
可能有小小怕羞~~hahaah
舊 10-04-03, 01:43 PM   #129
斯羅
aloha~

註冊日期: Mar 2002
PSN  IDsanger1986
XBox Live GamertagSanger1986
跟住佢叫個哥哥仔入黎,個哥哥仔就知係who..
但最後.....
吾講得
斯羅 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 10-04-03, 01:45 PM   #130
唔好記住我
嗚~~

最後...最後係唔係話唔好意思..
我送比你啦...
係唔係咁?
舊 10-04-03, 01:52 PM   #131
KIM
Ωmega αlpha™
GAF足球隊金虎拾號

3DS Friend Code4596 9545 7662
PSN  IDGOUFKING
XBox Live GamertagGOUFKING
引用:
岩岩去買joey隻碟...同個女仔講我係kim個frd...
佢居然答kim係邊個
o下????等我去了解先!
wait!

KIM 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 10-04-03, 01:58 PM   #132
KIM
GAF足球隊金虎拾號

了解了!
她星期三(1/10)冇在場,而其他人又忘記告訴她,所以發生此事.....
好在老闆在場即時處理!
sorry,★斯羅★! (但最後.....,吾講得:我知了! ,可PM同我講!)

舊 10-04-03, 02:12 PM   #133
KIM
GAF足球隊金虎拾號

引用:
Originally posted by Yeeeee :
KIM 我想問呢.....
如果訂日本CD / DVD
請問幾多算呢?
其實日本cd/dvd的價是看來價定的,我們不是以公價來計,所以可能會平過"日本算價"!

舊 10-04-03, 09:06 PM   #134
YeeeSSS
Crazy Gamer
瀬戸内海

註冊日期: Dec 2001
引用:
Originally posted by KIM :
有,要自己去呀!
幫我留左拿即係?

好!!
我聽日去比錢
(不過松隆子好似未出喎)
YeeeSSS 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 10-04-03, 09:20 PM   #135
YeeeSSS
Crazy Gamer
瀬戸内海

引用:
Originally posted by Funny :
mm 去買左隻Dido同BoBo,唔知係咪我講得細聲定係咩,我講完"我係KIM個朋友,幾錢呀?",之後佢都係計番個原價俾我
kim好似話唔係隻隻cd都有得平ga
舊 10-05-03, 01:18 AM   #136
無賴男
復仇勇者

XBox Live Gamertagsteve ng714
引用:
佢居然答kim係邊個
個女仔唔打kof,所以唔知鳳凰腳
無賴男 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 10-05-03, 12:29 PM   #137
Yeeeee
Senior Gamer

註冊日期: Aug 2002
引用:
其實日本cd/dvd的價是看來價定的,我們不是以公價來計,所以可能會平過"日本算價"!
咁我明白了
多謝你回覆~

係唔係訂時
我講"我是KIM個朋友呀!"
Yeeeee 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 10-05-03, 05:18 PM   #138
KIM
GAF足球隊金虎拾號

引用:
Originally posted by 瀨戶內海 :
kim好似話唔係隻隻cd都有得平ga
是呀!某類cd根本已經是以入貨價來賣,仲要平的話........

[天音消息]
*本期口喻:我是KIM個朋友呀!
買賣過程:要貨品後,於比錢之前講:[我是KIM個朋友呀!],幾錢呀?
如果價錢岩心水,就OK啦!(即我們可能還價時!)
不過,如果不合心水,就說不買可以了!但其實個場d CD已經好平!!(不過,未必一定有折扣呀!)

舊 10-05-03, 05:18 PM   #139
KIM
GAF足球隊金虎拾號

引用:
Originally posted by 無賴男 :
個女仔唔打kof,所以唔知鳳凰腳
回覆了啦!佢之前真是不知的呀!!!

舊 10-05-03, 05:20 PM   #140
KIM
GAF足球隊金虎拾號

引用:
Originally posted by Yeeeee :
咁我明白了
多謝你回覆~
係唔係訂時
我講"我是KIM個朋友呀!"
是呀!而且佢會回應一句tim!

舊 10-05-03, 05:47 PM   #141
深藍

註冊日期: Sep 2003
我一定會去幫襯

每個人都會用唔同o既方法去表達自己,
而我...就選擇了這種
”將最珍貴的,埋藏在心中”
深藍 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 10-05-03, 05:51 PM   #142
KIM
GAF足球隊金虎拾號

引用:
Originally posted by 深藍 :
我一定會去幫襯
看左頭版未呀!

舊 10-05-03, 08:04 PM   #143
深藍

註冊日期: Sep 2003
引用:
看左頭版未呀!
睇左喇...我一直都有睇開

每個人都會用唔同o既方法去表達自己,
而我...就選擇了這種
”將最珍貴的,埋藏在心中”
深藍 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 10-05-03, 11:29 PM   #144
YeeeSSS
Crazy Gamer
瀬戸内海

我今日買左喇
買左三隻cd
講暗號個陣好監介~
舊 10-06-03, 12:08 AM   #145
KIM
GAF足球隊金虎拾號

引用:
我今日買左喇
買左三隻cd
講暗號個陣好監介~
講多幾次就ok啦!
今日是女的看店舖麼?

舊 10-06-03, 12:43 AM   #146
YeeeSSS
Crazy Gamer
瀬戸内海

引用:
今日是女的看店舖麼?
2個男 XDDDDDDDDDD
舊 10-06-03, 01:48 AM   #147
KIM
GAF足球隊金虎拾號

引用:
2個男 XDDDDDDDDDD
hahahaha....等我send比佢兩個睇,等佢檢討下先!

舊 10-06-03, 07:52 PM   #148
KIM
GAF足球隊金虎拾號

首先多謝一些山長水遠來sky的member及一些從icq/pm問清細節的member!
經過多日大家的光臨,現有一些更好的提意!

[購物優惠上問題!]

1. 講PW要清楚 : 有時因為店舖地少人多(去過都知了! )的關係,所以在人多時,在講PW時,請清楚講清楚,店員如果聽到後,會有一些示意的!

2. 請勿高調 : 雖然此優惠的安全性為低,但也請勿高調地故意已獲優惠,一來現時只是試驗性質.另外,有試過有其他街客聽到PW後,問KIM是誰,一時令我們手忙腳亂!

3. 認明價錢 : 真是,真是,真是......如果大家買的物品真是不能比到折扣上的優惠,大家是可以立時不買的!如果買後,就請大家樂意接受了!

[訂購預留上問題!]

4. 匯率 : 因為部份需要訂購的物品(例如:日本CD/動漫CD),存貨不多或需要訂購,所以有可能需要預留按金!而一切的算價/價錢,請當面確定,特別日圓近來匯率十分浮動,所以一切以訂購當日來決定價格!

5. 特品 : 因為店舖細少, 所以特品在店舖的存量不多! 如果特品通常要當場訂下(不用按金!),等待次日/指定日期我們回貨倉取貨!

舊 10-06-03, 08:02 PM   #149
KIM
GAF足球隊金虎拾號

del!

舊 10-06-03, 08:05 PM   #150
YeeeSSS
Crazy Gamer
瀬戸内海

引用:
hahahaha....等我send比佢兩個睇,等佢檢討下先!
唔係掛…
比佢地加我入黑名單咪死

主題工具
顯示模式

論壇跳轉

現在的時間是 07:03 PM

手機版 | APP版