Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > GAF區 > 手機平板遊戲討論版

主題工具 顯示模式
舊 09-29-16, 09:41 AM   #22476
teealpha
Ultimate Gamer

註冊日期: Dec 2011
3DS Friend Code0989 1805 2498
PSN  IDteealpha852
引用:
作者: 蛋撻王子 查看文章
王者級
第二層隻白貞打人好大力同好硬w
可能因為太耐無打過白貞
知道會有秤職梗係直接拉黑貞入去處刑啦,理得佢白貞定還是哪個誰都係直接秒
復仇者就秤職以外邊個打都冇所謂,反正我冇秤職
teealpha 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 09-29-16, 09:53 AM   #22477
蛋撻王子
God of Gamer
功德完滿

註冊日期: Mar 2007
引用:
作者: teealpha 查看文章
知道會有秤職梗係直接拉黑貞入去處刑啦,理得佢白貞定還是哪個誰都係直接秒
復仇者就秤職以外邊個打都冇所謂,反正我冇秤職
無黑貞無伯爵

心中磨滅不到的痛

其實贏到既
只不過我一心諗住用白貞黎回技同儲NP
但意外地比佢打得有D痛咁解

舊 09-29-16, 09:53 AM   #22478
digiharuka

註冊日期: Mar 2005
PSN  IDdigi_haruka
引用:
王者級
可能因為太耐無打過白貞
因為無禮裝加獎牌, 直接開騎職光砲+三公(狂職) 去掃第二wave ,

之後換 二姐月神上來打wave 3. 不難呀
digiharuka 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 09-29-16, 10:01 AM   #22479
teealpha

引用:
無黑貞無伯爵

心中磨滅不到的痛

其實贏到既
只不過我一心諗住用白貞黎回技同儲NP
但意外地比佢打得有D痛咁解
我都冇仇職,大腿有咪得囉
要儲NP,何不找元帥?
俾個幾萬血既秤職普攻打真係乜都蝕返俾佢

此篇文章於 09-29-16 10:04 AM 被 teealpha 編輯。
舊 09-29-16, 10:08 AM   #22480
蛋撻王子
功德完滿

引用:
我都冇仇職,大腿有咪得囉
要儲NP,何不找元帥?
俾個幾萬血既秤職普攻打真係乜都蝕返俾佢
都岩既

不過我下下第二層用船長一下轟落去補刀就殺左黑貞+元帥
所以用白貞黎儲姐~

其實都係贏到
只不過係有d意外咁解

話說都好難原作再現番fsn d劇情
例如金閃閃一個人打佢十二條命
/紅A一個人打佢幾條命

仲有動漫既BUG呆毛一下excalibur轟7條命
(勿認真)

舊 09-29-16, 10:15 AM   #22481
teealpha

引用:
都岩既

不過我下下第二層用船長一下轟落去補刀就殺左黑貞+元帥
所以用白貞黎儲姐~

其實都係贏到
只不過係有d意外咁解

話說都好難原作再現番fsn d劇情
例如金閃閃一個人打佢十二條命
/紅A一個人打佢幾條命

仲有動漫既BUG呆毛一下excalibur轟7條命
(勿認真)
那不是BUG,乃聖盃君常言道之「劇情需要」
舊 09-29-16, 10:24 AM   #22482
蛋撻王子
功德完滿

今晚11點係光與影之師弟
如果無估錯+根據OPENING

應該係全SET狗哥?

舊 09-29-16, 10:27 AM   #22483
teealpha

引用:
今晚11點係光與影之師弟
如果無估錯+根據OPENING

應該係全SET狗哥?
我直覺覺得成班有矢避+根性既狗群好麻煩
舊 09-29-16, 10:29 AM   #22484
psidef

註冊日期: Apr 2007
引用:
咁我中伏擺喺倉底啲必中禮裝就有用喇

舊 09-29-16, 10:37 AM   #22485
蛋撻王子
功德完滿

引用:
引用:
作者: psidef 查看文章
咁我中伏擺喺倉底啲必中禮裝就有用喇
前兩日拾倉食左幾張 捉蟲

頭先上日站見人講

紅A: べべべべべ別にアレを倒してしまってもかかか構わんのだろう?

笑左

舊 09-29-16, 10:43 AM   #22486
鈴蘭
The One
↘今日はもう寝ようぜ

註冊日期: May 2004
3DS Friend Code3695 1429 8736
PSN  IDSatoulingJP
XBox Live GamertagSatouLing
引用:
王者級
可能因為太耐無打過白貞
無比佢打過 因為唔係拖黑狗就係拖人地隻黑貞…
由手機版發出
鈴蘭 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 09-29-16, 10:56 AM   #22487
大破人間

註冊日期: Sep 2007
3DS Friend Code1564 3069 5250
打完12道試練

有一兩張嫁王禮裝已經易打好多.

組合:

黑J(死之藝術: 人型特攻30%)
槍狐(戀談火焰行: 男性特攻30% 弱體成功15%)
水著鐵拳(嫁王禮)
師匠(嫁王禮)
二姐
德翁騎士(情人節盾妹禮, 男性防禦100)

德翁騎士上場馬上可以一個人坦三個回合其實唔錯

不過打到後來覺得戀談火焰行裝俾2姐會好D.
大破人間 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 09-29-16, 11:10 AM   #22488
Aqours
Crazy Gamer

註冊日期: Apr 2006
B叔試左2場
終於0ev 裝+0令咒過到

沖田 2030
Jack 2030
孔明 last encore
孔明 2030
師父 美遊
學妹 無晒cost ...

師父試過3次一turn殺兩次
Aqours 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 09-29-16, 11:20 AM   #22489
小嘉
The One

註冊日期: Jan 2002
引用:
王者級
可能因為太耐無打過白貞
機戰定律敵人時就好勁
小嘉 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 09-29-16, 12:24 PM   #22490
雷帝.嘉芙
直路王 彎路亡

註冊日期: Sep 2003
PSN  IDgabrielaznable
XBox Live Gamertaggabrielaznable
清空左fd list一班萬年唔上線ge
求加

塔羅牌占卜 Tarot Reading
歡迎pm查詢、預約
雷帝.嘉芙 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 09-29-16, 12:33 PM   #22491
gingq7

註冊日期: May 2008
引用:
作者: 雷帝.嘉芙 查看文章
求加
已加,
但你用日文名真係高危
gingq7 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 09-29-16, 12:43 PM   #22492
雷帝.嘉芙
直路王 彎路亡

XBox Live Gamertaggabrielaznable
引用:
作者: gingq7 查看文章
已加,
但你用日文名真係高危
點解會高危

歡迎pm查詢、預約
舊 09-29-16, 12:59 PM   #22493
psidef

註冊日期: Apr 2007
引用:
點解會高危
清位加人通常搵呢啲開刀先

舊 09-29-16, 01:00 PM   #22494
蛋撻王子
功德完滿

引用:
作者: psidef 查看文章
清位加人通常搵呢啲開刀先
+1

今日一個十二試練已經令周圍討論氣氛好熱烈
唔知之後個幾日會唔會都keep到呢

但都好過癮
見唔同人各出奇謀去過關
有d人會縛唔用嫁王禮裝挑戰
有d人會用男性特攻英靈(梅芙, 二姐, 月神)
有d人會用神性特攻英靈(聖女)

又會配合D解狀態既(南丁 騎聖女)
又拎番晒D人型禮裝 男性禮裝出黎

更有D拎番成隊FSN隊去打(不過多數唔成功)

有幾個鐵腳就感覺容易D
黑貞 師匠 聖女 任揀再加雙孔明
不過我能夠過關就算了
寧願打多幾個花瓣

舊 09-29-16, 01:02 PM   #22495
大破人間

引用:
點解會高危
容易變成不小心刪了既人

added
舊 09-29-16, 01:05 PM   #22496
鈴蘭
The One
↘今日はもう寝ようぜ

註冊日期: May 2004
3DS Friend Code3695 1429 8736
PSN  IDSatoulingJP
XBox Live GamertagSatouLing
佢地最醒目果樣就係呢D關佢set 1AP然後報酬同屎一樣
滿足晒大家想挑戰既心之餘又唔怕比D跟唔到咁貼既人鬧

ペルソナ5
2016/09/15 ON SALE
さあ、はじめるとしよう。貴方の心をいただこう!

黑名單︰kennnz LEGOCAPTOR nakakula
隨時更新
鈴蘭 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 09-29-16, 01:07 PM   #22497
gingq7

註冊日期: May 2008
引用:
作者: 鈴蘭 查看文章
1AP有5隻角(?)加1符,
明明係神報酬
(我第2次打仲有趺孖晶)

我覺得今次set得好喎, 佢寫明預你入去俾佢初見殺後諗下點玩後, 先再入去挑戰
1 AP俾佢初見殺我估無人在乎吧

我擔心既反而係到後面大家開始多左禮裝變到太易打

此篇文章於 09-29-16 01:10 PM 被 gingq7 編輯。
gingq7 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 09-29-16, 01:09 PM   #22498
Bahamut

註冊日期: Apr 2003
引用:
求加
已加 YSLee
Bahamut 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 09-29-16, 01:11 PM   #22499
大破人間

引用:
作者: 鈴蘭 查看文章
7日加加埋埋有7符, 金底素材6種X5同傳承結晶

消費只係7AP, 我覺得已經唔錯

有幾何一個活動有成7張符送
舊 09-29-16, 01:14 PM   #22500
雷帝.嘉芙
直路王 彎路亡

咁為免被誤殺, 都係改返個中文id

歡迎pm查詢、預約

標籤
FGO, 歐洲人, 非洲人

論壇跳轉

相似的主題
主題 主題作者 版面 回覆 最後發表
代購 Fate/grand order material I, II, III h0104788 買賣專區 0 10-12-17 12:08 AM
[代購] Fate/Grand Order material I & II 各HKD 140 h0104788 買賣專區 0 11-22-16 07:23 AM
[SELL] Fate/Grand Order account Toshi 買賣專區 0 01-20-16 01:08 PM
Fate Grand Order FGO 120石 初始, 低進度 黑Saber acc, 事前 bigv 買賣專區 3 09-24-15 11:16 AM
出售 Fate/Grand Order 帳號(60貞德/60Saber/33阿提拉) isumi2613 買賣專區 1 08-14-15 08:48 PM

現在的時間是 04:57 AM

手機版 | APP版