Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > GAF區 > 日本動漫畫討論版

關閉主題

主題工具 顯示模式
舊 04-01-08, 09:18 AM   #126
Nicklaus
Crazy Gamer
二クラス

註冊日期: Dec 2004
引用:
作者: House 查看文章
無玩過ps2隻game會唔會唔明講咩架
應該唔會,因為我冇玩過隻game,睇完都唔覺得有d咩大障礙

當然有d系列既特色就真係唔知
Nicklaus 目前離線  
舊 04-05-08, 10:54 AM   #127
nakakula
God of Gamer

註冊日期: Apr 2003
Wii U ID
PSN  ID
XBox Live Gamertag
MBSでの第14話放送日時が変更になり、以下日程に変更になります。ご注意下さい。

4月5日(土) 放送お休み
 ↓
4月12日(土)26:25~ 第14話放送
4月12日(土)26:55~ 第15話放送

nakakula 目前離線  
舊 04-06-08, 09:31 AM   #128
fiendray
未来は僕らの手の中

註冊日期: Jan 2006
Nintendo Switch ID8526-5981-1889
3DS Friend Code0860 3263 4537
阿哥復活??還是佢根本就未死??
fiendray 目前離線  
舊 04-06-08, 10:04 AM   #129
marumaru
Senior Gamer

註冊日期: Nov 2006
真田終於出場了...yahooooooooo!!!
而戍井=天田這也可以完全確定...雖然11話的提示也很大。

期待P3的角色繼續出場^^
marumaru 目前離線  
舊 04-07-08, 12:46 AM   #130
neo2046
Advance Moderator
(<ゝω・)綺羅星~

註冊日期: Dec 2001
今集節奏快返好多
有D唔適應o添........

大哥~~

neo2046 目前離線  
舊 04-07-08, 02:42 AM   #131
闇影風

註冊日期: Dec 2005
Nintendo Switch ID207717831903
PSN  IDShadow0524
真田明彥出現!! 但P3有說過他有妹妹的嗎?!
另外就年齡和形象, 社監是天田也應該錯不了

那其餘角色打算鬼隱? 岳羽有可能是負責研究的吧, 繼承爸爸的理想?

另外, 不死哥哥

FATE ID : 204.191.035

CC ID : 196.284.818
常駐突滿村姑或鶴媽
闇影風 目前離線  
舊 04-07-08, 10:20 PM   #132
赤兵尉SETH
✌(´◓q◓`)✌

註冊日期: Jun 2002
Nintendo Switch ID8287-9006-2513
PSN  IDGAF_SETH
XBox Live GamertagSeth HK
引用:
作者: marumaru 查看文章
真田終於出場了...yahooooooooo!!!
而戍井=天田這也可以完全確定...雖然11話的提示也很大。

期待P3的角色繼續出場^^
唔通佢隻狗都係...

ハイスピードロボットアクションゲームの金字塔

ANUBIS ZONE OF THE ENDERS
BLADE SHOT GRAB
赤兵尉SETH 目前離線  
舊 04-07-08, 10:48 PM   #133
marumaru

註冊日期: Nov 2006
引用:
作者: 闇影風 查看文章
真田明彥出現!! 但P3有說過他有妹妹的嗎?!
另外就年齡和形象, 社監是天田也應該錯不了

那其餘角色打算鬼隱? 岳羽有可能是負責研究的吧, 繼承爸爸的理想?

另外, 不死哥哥
真田是有妹妹的...看小說版就會有講。(而DRAMA也有暗示)
不過希望還有更多角色出場...(主人公在高潮中靈現一下可以嗎?)

引用:
作者: 赤兵尉SETH 查看文章
唔通佢隻狗都係...
當然不是啦,那狗只是表示戍井對狗(十年前和虎狼丸)有好感...不會召喚的。
而且下話的接觸,看來真田是打算成立新PERSONA小隊(特別課外活動部?)

此篇文章於 04-07-08 10:52 PM 被 marumaru 編輯。
marumaru 目前離線  
舊 04-09-08, 09:48 PM   #134
KaKen

註冊日期: Jan 2004
見倒真田出場 即刻有追的意欲

主人公好似要死?(我重未爆機)

舊 04-09-08, 10:00 PM   #135
闇影風

Nintendo Switch ID207717831903
引用:
作者: KaKen 查看文章
見倒真田出場 即刻有追的意欲

主人公好似要死?(我重未爆機)
慢著, 你是不是有點搞亂了, TS是P3的十年後
而P3的主角, 最後的確是死了的

常駐突滿村姑或鶴媽
闇影風 目前離線  
舊 04-09-08, 10:06 PM   #136
KaKen

註冊日期: Jan 2004
引用:
作者: 闇影風 查看文章
慢著, 你是不是有點搞亂了, TS是P3的十年後
而P3的主角, 最後的確是死了的
我明-.- 我的意思係game的主人公’大概無機會o係動畫出場

舊 04-09-08, 11:29 PM   #137
呀正
Crazy Gamer
小飛俠

註冊日期: Mar 2004
Nintendo Switch ID0451-6668-9114
PSN  IDShekChing
咁搞法呀哥究竟係咪死佐
呀正 目前離線  
舊 04-13-08, 12:44 PM   #138
遊戲人間
Ultimate Gamer
"oui"

註冊日期: Aug 2003
XBox Live Gamertagark0811
近幾集一再提及10年前的事件,又有game內人物出現,搞到好想買返隻game黎玩添....

舊 04-28-08, 04:37 AM   #139
闇影風

今集差不多零進展...但下集好似劇情又急推咁

常駐突滿村姑或鶴媽
闇影風 目前離線  
舊 05-10-08, 03:08 PM   #140
咩Feel
Game Master
脫線一族

註冊日期: May 2003
PSN  IDMaTTheWHk01
XBox Live GamertagMaTTheW Hk01

個特典鈴聲好想要啊,香港電話有無可能用到?

舊 05-11-08, 06:17 PM   #141
fiendray
未来は僕らの手の中

Nintendo Switch ID8526-5981-1889
下集阿哥回左家??
不過上集同今集開始有好多野都睇唔明...

此篇文章於 05-13-08 08:18 AM 被 fiendray 編輯。
舊 05-11-08, 08:59 PM   #142
mikemike
The One
風見みずほ萬歲!!

救命
今集究竟做乜
完全唔多明白想點

我乃賤格人人知 中意加腳和鞭屍
我好淆底............世上最可怕的就是無聊人和白痴仔

我は無敵なり、我が屈技にかなうものなし、我が一撃は無敵なり
mikemike 目前離線  
舊 05-13-08, 07:37 AM   #143
(=v=)b
    ↓青蛙馬沙↓

註冊日期: Nov 2005
XBox Live Gamertagnoel lai
Smile

引用:
作者: fiendray 查看文章
下集阿哥回左家??
不過上集同今集開始睇到去多???
唔係回憶咩~!?我以為係耶~

任暴雨下 志向未倒下 雨傘是一朵朵的花 不枯也不散
(=v=)b 目前離線  
舊 05-13-08, 10:37 AM   #144
gray81

註冊日期: Jan 2007
套野到而家都仲係好謎
節奏真係慢左d
gray81 目前離線  
舊 05-18-08, 07:48 PM   #145
mikemike
The One
風見みずほ萬歲!!

阿妹正式出場

我乃賤格人人知 中意加腳和鞭屍
我好淆底............世上最可怕的就是無聊人和白痴仔

我は無敵なり、我が屈技にかなうものなし、我が一撃は無敵なり
mikemike 目前離線  
舊 05-18-08, 08:31 PM   #146
fiendray
未来は僕らの手の中

今集又睇唔明
洵去左第二個空間??叶鳴係敵人??個警察應該會死吧...
舊 05-25-08, 11:09 PM   #147
(=v=)b
    ↓青蛙馬沙↓

Smile

今集又去得好快~個腦都消化唔切~
係咪26集架咋~?差唔多到最後咁既~?

(=v=)b 目前離線  
舊 05-26-08, 03:31 PM   #148
fiendray
未来は僕らの手の中

感覺上明左d,但謎還有好多解唔明...
下集應該繼續有人會死吧
舊 06-01-08, 08:10 PM   #149
(=v=)b
    ↓青蛙馬沙↓

Smile

今集d打鬥好亂~
九條係咪死左架啦~?
守本係機械人~?

(=v=)b 目前離線  
舊 06-01-08, 08:39 PM   #150
fiendray
未来は僕らの手の中

叶鳴係再造人??還有佢放左d咩出來,又唔係佢原本個persona,點解可以震爆d觸手??
洵出場,淨化完之後就死左??
個博士boss打左兩三下就ko左...太容易吧
關閉主題

論壇跳轉

相似的主題
主題 主題作者 版面 回覆 最後發表
[討論] Persona 2 罰 Ibis360 手提遊戲機討論版 10 06-28-12 10:37 PM
[動畫] AIC「ジャスティーン」総合Thread supermanlady 日本動漫畫討論版 4 12-01-11 12:30 AM
[動畫] 南マキ 「S・A (スペシャル・エー)」 08年春放送決定!(全24話 GONZO×AIC製作) money 日本動漫畫討論版 5 12-07-07 12:20 AM

現在的時間是 07:59 PM

手機版 | APP版