Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > 其他 > ~清談館~

主題工具 顯示模式
舊 12-11-11, 09:27 PM   #26
野良猫
God of Gamer
肥倫

註冊日期: Feb 2008
引用:
作者: 0001 查看文章
2011年都未完,
我點知會唔會臨尾幾日爆多件出黎呀~~~
我哋應該俾信心TERRY哥,我等佢下年連任架
野良猫 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 12-12-11, 12:01 AM   #27
神風@AMD
Action!

註冊日期: Nov 2004
Nintendo Switch ID2776-5245-9304
3DS Friend Code5327 1257 3881
PSN  IDamd8899
係咪真係頭post先wwww

事主唔介意?0.0

舊 12-12-11, 04:23 PM   #28
龍寶寶
天才兒童訓練營
明天會更好

註冊日期: Dec 2001
Wii U IDbobogaf
Nintendo Switch ID4565-6477-0890
3DS Friend Code2793 0561 7788
PSN  IDbobogaf
XBox Live Gamertagbobogaf

引用:

舊 12-12-11, 04:53 PM   #29
ALEX CHOW
AUDI SPORT

註冊日期: Feb 2003
PSN  IDALEX_201225
引用:
作者: flmthy 查看文章

CCTVB
http://hk.apple.nextmedia.com/templa...=45&coln_id=20

站(2024/04/27)!!!!!
第71屆澳門格蘭披治大賽車!!!!!
少女時代,
Jessica, TWICE, 宇宙少女, 請夏!!!
F1 2024討論區
ALEX CHOW 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 12-12-11, 04:54 PM   #30
ALEX CHOW
AUDI SPORT

隔牆有耳: TVB新聞現《三國殺》

2011年12月12日
  • (3人)
  • 瀏覽人次:12,367
  • Facebook
  • Twitter
  • 轉寄朋友

有理由相信,植入式廣告,好可能已攻陷咗無綫新聞部。繼古裝劇《萬凰之王》出現咗樽現代人飲嘅烏龍茶後,網民再發現向來是是但但嘅無綫新聞都「穿崩」。
睇 嚟 TVB男記者彭國柱有唔少粉絲,佢被派駐廣州,觀眾仍然好注意佢一舉一動。阿柱最近喺廣州新聞中心淡定做扒報新聞,點知俾眼利嘅觀眾發現,佢背後個書架 上,除咗有好多書本,仲放咗套 online game《三國殺》。呢個 game係內地好受歡迎,無記新聞中心個書架都有一部,證明佢哋好追得貼內地人嘅生活脈搏,係好稱職嘅駐外記者!

少女時代,
F1 2024討論區
舊 12-12-11, 04:55 PM   #31
ALEX CHOW
AUDI SPORT

引用:
作者: 小昭Teddy 查看文章
隔牆有耳:星島網標題驚見「泛民狗」

2011年12月12日
  • (12人)
  • 瀏覽人次:6,733
  • Facebook
  • Twitter
  • 轉寄朋友

煙仔何搞傳媒係有一手㗎,你睇佢份《星島》呢期係咁炮打狼振英,逼到佢露出狼相,都幾大快人心;而且佢嘅自省能力都幾高,早幾日開記者會都有自我檢討,自插「一鋪清袋」呢個標題或者用得唔好,應該用「事業失敗」之類。
煙 仔何對標題用字咁嚴謹認真,咁唔知佢又點睇,噚日星島網站即時新聞出現咗一條「李柱銘冀泛民狗足夠人數提名」嘅搶眼標題呢?報道指李柱銘投票後話,希望泛 民取得 150席足夠提名選特首,完全冇提個狗字,睇怕都係手民之誤,事關煙仔何咁「宅心仁厚」,佢手下又點會講得出「泛民狗」呢啲字眼呢?

少女時代,
F1 2024討論區
舊 12-12-11, 07:01 PM   #32
Terry仔

真心!!舊事就由得佢過去
Terry仔 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 12-13-11, 04:08 PM   #33
埃及使者
玻璃般的存在

註冊日期: Apr 2006
認真....強烈支持將fail圖變為此討論帖既神圖
每vol既#1都要擺佢出場

見此圖者,如見尚方寶劍

GGF - 棄坑
Bleach Brave Souls - 棄坑

(」・ω・)」うー!(/・ω・)/にゃー! (」・ω・)」うー!(/・ω・)/にゃー!
埃及使者 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 12-13-11, 06:34 PM   #34
fantast
↘SSR子宮3♪

註冊日期: Jan 2005
XBox Live GamertagFantasts
你地咪鬼迫人啦
人地都叫晒唔好就咪鬼再玩人啦又係

2014/8/25 4:10am, 2014/9/6 4:30am, 2014/11/28 3:00pm, 2015/4/4 2:30pm, 2015/6/25 4:33am
2015/7/29 6:05pm, 2015/8/12 8:00am, 2015/8/22 12:00pm, 2015/9/4 11:20pm, 2015/9/6 4:29am
2015/9/7 1:16pm, 2016/3/19 3:01pm, 2016/4/18 10:26am, 2016/6/3 10:37am
fantast 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 12-13-11, 07:04 PM   #35
小昭Teddy
The One
能登かわいいよ能登

註冊日期: Sep 2002
Wii U ID↓招任意滿技297
3DS Friend Code195 689 341
PSN  IDctmk2
XBox Live Gamertagctmk2
引用:
作者: Terry仔 查看文章
真心!!舊事就由得佢過去

唔開名ok???

舊 12-13-11, 07:28 PM   #36
Nelly
Ultimate Gamer

註冊日期: Oct 2008
引用:

唔開名ok???
del埋簽名更好..

Nelly 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 12-13-11, 08:51 PM   #37
Chris Redfield
クリス.レッド

註冊日期: May 2005
Nintendo Switch IDSW-1401-0972-8521
3DS Friend Code0173 1380 4358
PSN  IDChris_kyoman
XBox Live Gamertagmsc97msy
引用:
唔開名ok???
好合乎依個TOPIC個名
一睇就笑左

艦娘老婆list
金剛、榛名、大和、Bismarck、扶桑、山城、Iowa、Warspite、大鳳、加賀、Saratoga、Ark Royal、摩耶、羽黑、親王、北上、神通、阿武隈、時雨、夕立、秋月、照月、初月、萩風、鹿島

小弟打機直播link
Chris Redfield 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 12-13-11, 09:00 PM   #38
龍寶寶
天才兒童訓練營
明天會更好

Nintendo Switch ID4565-6477-0890
引用:
引用:
作者: Nelly 查看文章
del埋簽名更好..
失去左原來味道,張圖好笑指數當堂跌左幾個級別

舊 12-13-11, 09:07 PM   #39
Terry仔

唔好咁啦
笑完咪算lor
舊 12-13-11, 09:13 PM   #40
真!DC
Banned User
奉行我道

註冊日期: Jan 2003
能夠成為看板係光榮ge事b

真!DC 目前線上   回覆時引用此篇文章
舊 12-13-11, 09:16 PM   #41
MS331
Game Master

註冊日期: Feb 2005
引用:

唔開名ok???
咁樣會唔會好d
MS331 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 12-13-11, 09:17 PM   #42
Game Master
狙擊王

註冊日期: Jul 2004
引用:
作者: 神風@AMD 查看文章
係咪真係頭post先wwww

事主唔介意?0.0

我想知....我地之前果幾個笑POST....
有無得過圖片既事主同意就POST

係咁依....[vol.13]就同TERRY仔張野就頭POST咪算羅~~~~

之後仲有人記得既咪到時就決定再放唔放響頭POST羅

引用:
作者: MS331 查看文章
咁樣會唔會好d
唔該簽名都整埋~~~

0001 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 12-13-11, 09:30 PM   #43
seed2005

註冊日期: Feb 2005
Wii U IDseed2005
3DS Friend Code4038 6080 2757
引用:
咁樣會唔會好d
好笑指數升左
個頭像
seed2005 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 12-13-11, 09:34 PM   #44
龍寶寶
天才兒童訓練營
明天會更好

引用:
咁樣會唔會好d
張圖又昇華左,一張圖兩種享受

引用:
唔好咁啦
笑完咪算lor
大大,希望你唔好介意,都係玩下者

舊 12-13-11, 10:55 PM   #45
martinnitram
地獄黑仔王

註冊日期: May 2002
o甘搞法會唔會係另類推文...
martinnitram 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 12-13-11, 11:32 PM   #46
Terry仔

事旦啦
總之唔好推去頭版啦
你地鍾意幾時貼出黎,我都無計
舊 12-13-11, 11:50 PM   #47
地場衛
燒肉配白飯!美味!!

註冊日期: Jul 2002
引用:
都幾難有一個更加爆既人出現
冇最強只會有更強

\(>.<)/\(>.<)/\(>.<)/來!!大家一齊高呼蘿莉同乙女都係真真正正的王道!!!\(>.<)/\(>.<)/\(>.<)/

快制作向陽素描第五期&向陽版廢怯少女!!!
地場衛 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 12-13-11, 11:53 PM   #48
メソウサ
The One

註冊日期: Oct 2003
3DS Friend Code5069 4259 0235
海苔埋簽名了

此篇文章於 12-14-11 10:44 AM 被 メソウサ 編輯。
メソウサ 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 12-14-11, 12:53 AM   #49
sunnypigdog
滅絕小五郎

註冊日期: Sep 2003
terry真係唔好介意, 大家入黎都係想笑下, 相信唔係真係抱有咩惡意的~~

舊 12-14-11, 02:12 AM   #50
基路亞
The One
LUCKY☆STAR

註冊日期: Aug 2002
PSN  ID各位可以問我拎ID
引用:
事旦啦
總之唔好推去頭版啦
你地鍾意幾時貼出黎,我都無計
應該會成為回鍋圖...
反正大家都應該save 低了~

歷代「ギタドラ」スキルセット
XG3 (v3 UID=g21774, v4 UID=g14465, v5 UID=g8309, v6 UID=g8674)
GFV3 Complete Skill Set (203 FC, 10 EX, 2 HZD)
V Series Complete Skill Set (WIP)

PS プラチナコレクション (PS4: 9, PS3: 21, PSV: 1)
UC, BH5, KZ2, BOP, 塊魂Tribute, UC2, FFXIII, Dead Space, ガンダム無双3, KZ3, BioShock, SOCOM4, UC3, ガンダムExtreme VS, TOX, BH6, KZ, MGR, TR, TLoU, ガンダムExtreme VS FB, KZM, Destiny, The Order: 1886, MGSV:GZ, MGSV:TPP, BH0, UC4, Gravity Daze, Rise of TR, Gundam VS
基路亞 目前離線   回覆時引用此篇文章

論壇跳轉

相似的主題
主題 主題作者 版面 回覆 最後發表
[動畫] 機動戦士ガンダム00 セカンドシーズン 第13話「メメントモリ攻略戦」 Vol.13 money 日本動漫畫討論版 1005 01-06-09 07:41 PM
車路士球迷會Vol.13 ﹝~ 請各位移至Vol.14 繼續討論 ~﹞ 柴崎幸 球會討論區 999 09-25-08 09:32 AM
車路士球迷會Vol.12 ﹝~ 請移至Vol.13討論 ~﹞ 柴崎幸 球會討論區 1001 05-26-08 11:23 AM
NBA 討論區 VOL. 12 - 請轉到 VOL. 13 繼續討論 阿聰 體育版 1001 03-17-06 03:54 PM
Game vol.13 (完) 魚伕 體育版 24 10-19-04 05:45 PM

現在的時間是 07:44 PM

手機版 | APP版