Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > 娛樂興趣區 > 娛樂資訊潮流頻道 > 電影版

主題工具 顯示模式
舊 04-30-11, 09:34 PM   #1
W!LL
Moderator
【大亂鬥MvT】

註冊日期: Sep 2002
Wii U IDlastwill
3DS Friend Code5241 1873 3778
Fast & Furious 5 (狂野時速 5) (5/5 上映)

http://www.imdb.com/title/tt1596343/

睇過哂4集, 呢集都會睇, 見廣告有Rock
有imax版?

大乱闘X
WILL 3780-8206-2363
按此看我的3DS Mii
有老任分紙多出可以pm俾我,謝謝
W!LL 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 04-30-11, 09:48 PM   #2
Metal Gear NT
Moderator
核搭載二足步行戰車

註冊日期: Oct 2002
PSN  IDjasonpoon
開始來來去去都係咁
Universal又唔捨得完結個系列,所以決定要轉型
今集將會係小小開始
下集起會將重心由飛車轉為盜賊動作片種

‘Fast and Furious’ Franchise to Shift Focus from Car Culture to Heist Action
http://www.slashfilm.com/fast-furiou...-heist-action/

Metal Gear NT 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 05-05-11, 07:00 PM   #3
赤目黑龍
God of Gamer
赤貧神

註冊日期: Dec 2001
PSN  IDdamnprincess
引用:
作者: Metal Gear NT 查看文章
開始來來去去都係咁
今集將會係小小開始

‘Fast and Furious’ Franchise to Shift Focus from Car Culture to Heist Action
http://www.slashfilm.com/fast-furiou...-heist-action/
呢個系列話晒都出到竹第4集
而且由第一集開始到而家已經足足10年
轉變亦係正常嘅

講真
今集都算係咁㗎喇
130分鐘入面都冇乜冷場

臨尾咁大條線
相信第6集都應該快推出啦

許許許許許許許許
許許許許許許許許許許許許!!
赤目黑龍 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 05-05-11, 07:20 PM   #4
Lilith
Game Master
魔女の墮天使

註冊日期: Oct 2005
Looks cool~~~

GAF版友『飛燕』的畫作被「G-ZONE」盜用﹗

我珍惜你,你亦要珍惜你自己~
Lilith 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 05-05-11, 08:12 PM   #5
二伍

第4集都未睇
二伍 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 05-05-11, 09:01 PM   #6
W!LL
Moderator
【大亂鬥MvT】

引用:
作者: 赤目黑龍 查看文章
轉變亦係正常嘅

講真
今集都算係咁㗎喇

臨尾咁大條線
130分鐘咁長都無冷場咁正

大乱闘X
舊 05-05-11, 11:54 PM   #7
skyleader4
Senior Gamer

註冊日期: Jul 2006
PSN  IDelvis_kame
今日睇左 睇畫面 睇靚車 就真係幾正 !
但故事極多反駁位 ....
套戲已經由賽車片變左做警誹動作片~

但都仍然會追第6集 ... lol

skyleader4 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 05-06-11, 12:02 AM   #8
Cpato

PSN  IDPato-0402
頭4集都有睇, 今集無理由唔睇
但係我想睇多d賽車場面
Cpato 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 05-06-11, 12:30 AM   #9
KARAS
Crazy Gamer

註冊日期: Dec 2003
PSN  IDrazgriz13ghost
引用:
作者: 赤目黑龍 查看文章
轉變亦係正常嘅

講真
今集都算係咁㗎喇

臨尾咁大條線
原來已經十年...
第一二集有睇...大家覺得邊集最好睇?
tokyo果集係咪換哂角色?

《 N  Music No Life》
KARAS 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 05-06-11, 12:36 AM   #10
才子
Ultimate Gamer
量地總監

註冊日期: Jun 2006
PSN  IDMr_Bean9060
1, 2 最好睇
3 係另一個故事
4 同1,2比較之下比較一般, 但都係水準之上

(`・ω・´)
才子 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 05-06-11, 12:39 AM   #11
W!LL
Moderator
【大亂鬥MvT】

原來完場時要唔好走住

大乱闘X
舊 05-06-11, 07:01 PM   #12
赤目黑龍
赤貧神

PSN  IDdamnprincess
引用:
作者: 天立﹏. 查看文章
原來已經十年...
hehe~~
睇完FAST 5
忍唔住買番頭4集br睇
睇完話你知吓......

許許許許許許許許
許許許許許許許許許許許許!!
赤目黑龍 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 05-06-11, 07:50 PM   #13
com1010hkjp
‧唔知咩兔 .

註冊日期: Feb 2005
PSN  IDcom1010hk
引用:
作者: 天立﹏. 查看文章
原來已經十年...
第3集tokyo你當係外傳就得

舊 05-07-11, 12:20 AM   #14
魔王-將
Insane Gamer

註冊日期: May 2007
PSN  IDkingjoe_1988
話時話電單車條女係咪第4集果個?
魔王-將 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 05-07-11, 12:24 AM   #15
加賀KAGA
Ultimate Gamer
有冇人可以教我影相?

註冊日期: Sep 2005
PSN  IDkaga0401
引用:
作者: 魔王-將 查看文章
冇錯

舊 05-07-11, 03:36 AM   #16
大粒麥
最後衝刺......

頭先我都睇左, 好爽....
由其係尾段個流星鎚

竹谷隆之,鬼木祐二,韮沢靖,安藤賢司,高柳佑介,鬼頭栄作
OMG...
大粒麥 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 05-07-11, 04:47 AM   #17
シェンムー
Moderator
ドリームキャスト

Wii U IDbb.729
Nintendo Switch IDSW-3362-5797-5988
3DS Friend Code3909 7471 5185
PSN  IDhideki_asaki
XBox Live Gamertaglapplay
今日睇完....FIVE黎個反高潮...3,4完全令我失望....但係5就好好睇....失望是賽車場面貴精不貴多....

舊 05-07-11, 04:50 AM   #18
シェンムー
Moderator
ドリームキャスト

Wii U IDbb.729
Nintendo Switch IDSW-3362-5797-5988
3DS Friend Code3909 7471 5185
PSN  IDhideki_asaki
XBox Live Gamertaglapplay
引用:
作者: Metal Gear NT 查看文章
開始來來去去都係咁
今集將會係小小開始

今集我已經以為睇緊SAVING PRIVATE RYAN同玩緊BIOHAZARD

舊 05-07-11, 03:18 PM   #19
HON HON
沒有妳, 還是愛妳

註冊日期: Nov 2006
3DS Friend Code3222 5528 5573
PSN  IDAhHonHon
XBox Live GamertagAhHon Go
啱啱睇完, 意料之外好睇, 故仔預左來來去去都係咁, 但都幾刺激, 我俾85分.

HON HON 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 05-08-11, 12:05 AM   #20
候鳥
Crazy Gamer

註冊日期: Nov 2004
引用:
作者: Dreamcast肥仔 查看文章
今日睇完....FIVE黎個反高潮...3,4完全令我失望....但係5就好好睇....失望是賽車場面貴精不貴多....
我反而覺得4既賽車場面比5精好多
候鳥 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 05-08-11, 10:38 PM   #21
ammms
渣根懦夫

註冊日期: May 2007
大隻佬打交都好好睇
俾著普通人可能食一鎚就瓜得
佢地打到爆哂光
ammms 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 05-09-11, 12:36 AM   #22
飛燕
懺悔不用等

註冊日期: Dec 2004
The Rock成套片都好濕

這次的飛車特技好好睇
好過4集尾段在山洞裡面飛車,印像中好大陣電腦CG味

劇透

去到巴西,
果然一定要跳天台
同埋一定用裸女數錢/數毒品(另一套電影)
還有一定要影一影個耶穌像 (影成3次…)

中段全角色練車那段有點浪費時間,似比讚助商show車用

用車打翻巴士,汽車柔道?!
飛燕 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 05-10-11, 09:04 PM   #23
hap3afrien
Game Master

註冊日期: Dec 2005
Wii U IDfung_Lam90
3DS Friend Code0259 0644 3586
未睇
不過第三集個日本車手唔係死左咩
hap3afrien 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 05-10-11, 09:47 PM   #24
Cpato

PSN  IDPato-0402
引用:
作者: hap3afrien 查看文章
未睇
今集個時序係第三集之前

今日睇完, 都無令我失望
期待第六集

引用:
作者: 魔王-將 查看文章
引用:
作者: 加賀KAGA 查看文章
冇錯
即係第4集邊個? 唔記得左

此篇文章於 05-10-11 09:49 PM 被 Cpato 編輯。
Cpato 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 05-10-11, 11:29 PM   #25
colus
Game Master
子龍

註冊日期: Dec 2003
PSN  IDColus
XBox Live GamertagColusM
引用:
作者: hap3afrien 查看文章
未睇
臨完場果時佢有話之後會去日本...!
不過...果個應該係韓國人?

Falling down, rain flows into my heart
In the pain I'm waiting for you
colus 目前離線   回覆時引用此篇文章

主題工具
顯示模式

論壇跳轉

相似的主題
主題 主題作者 版面 回覆 最後發表
[狂野時速新一集]The Fast and the Furious: Tokyo Drift Metal Gear NT 電影版 34 09-28-06 08:11 AM
[PSP]The Fast and the Furious neo2046 手提遊戲機討論版 5 04-06-06 01:06 PM
[PS2]Fast and the Furious neo2046 電視遊戲討論版 0 04-06-06 12:31 AM
《再說一次我愛你》(演員:劉德華,楊采妮,蔡卓妍)(上映中)內有劇照&電影預告link kingtin1 電影版 31 11-05-05 11:57 PM
上映電影資料區- (新片上映本週三重新更新)(post #1)[逢星期三更新] JACKY 電影版 5 01-28-05 01:07 AM

現在的時間是 04:42 PM

手機版 | APP版