Default Style 註冊帳號
Games Animation Forum

不顯示圖片
第一 ... 5 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 25  ... 最後
收藏品討論版>魔神英雄傳討論區
HIM 03:51 AM 10-16-05
作者: jerry:
鋼衣系列返出就好啦 以前出果時好似賣百零蚊不過果時細個無錢買呀! 如果遲D返出就好啦!
鋼衣系列五六十蚊有啦
jerry 08:55 PM 10-16-05
作者: HIM:
鋼衣系列五六十蚊有啦
邊度呀
廢人 08:57 PM 10-16-05
社團掛
今日見到59一隻
redfish 09:15 PM 10-16-05
作者: 廢人:
社團掛
今日見到59一隻
59一隻鋼衣?
不是藍星人 02:26 PM 10-17-05
鋼衣系列五六十蚊有啦
你講笑咋
日版肯定唔只呢個價,老翻都好似無出過鋼衣
jerry 06:11 PM 10-17-05
我想問下宜家邊度仲有呢隻龍神丸呀?yahoo天價 如果遲D覆刻就好啦!

LonelyBlue 09:24 PM 10-17-05
作者: jerry:
我想問下宜家邊度仲有呢隻龍神丸呀?yahoo天價 如果遲D覆刻就好啦!
而家街照計無可能買到,有都一定係天價
我最後亦都係唯一一次見係約十年前一間屋村玩具鋪
當時因為砌慣魔神都係Q板,無好似呢盒高達咁款
所以印象超深刻,但係我唔太好佢咁[花]
LonelyBlue 09:27 PM 10-17-05
作者: etkwok:
你講笑咋
我都沒見過五六十蚊鋼衣
頂多都係見過幾年前番出第一代既主角類魔神
chuntaky 10:30 PM 10-17-05
作者: 廢人:
社團掛
今日見到59一隻
你見到 $59
真係奇迹
redfish 11:04 PM 10-20-05
原來復刻龍神丸和舊版一樣有夜光貼紙

dualumium 01:41 PM 10-21-05
我想請問宜家邊度仲有復刻第一及第二套賣. (yahoo 除外)
aquaguard 10:47 AM 10-25-05
早排係荃灣荃豐地下扭旦堂見過,兩套都有,上次去只剩part 2
Lilith 05:33 PM 10-26-05
Saw both in MK, cost about $198 HKD
redfish 08:02 AM 10-27-05
第3界層日本出了(圖from日本yahoo拍賣), 注意今次定價係3500yen(不連稅), 唔同第1或2界層定價(3000yen不連稅), 是貴左500yen的.

http://www.takaratoys.co.jp/wataru/003-01.html
http://www.takaratoys.co.jp/wataru/002-01.html
http://www.takaratoys.co.jp/wataru/001-01.html

HIM 11:31 PM 10-27-05
你講笑咋
我講當年買喎, 而家梗係冇可能啦
不是藍星人 09:20 AM 10-28-05
我講當年買喎, 而家梗係冇可能啦

你!!!
鋼衣我當年都無買過
影輝皇帝龍就有一條
不是藍星人 09:10 PM 10-28-05

evil_mirror 09:43 PM 10-28-05
very good war , but need to wait for late nov ............
chuntaky 10:18 PM 10-28-05
邪虎丸掂呀
龙神丸和我相像中有一些出入
k_dash 10:47 PM 10-28-05
龍神丸正面好「殊」,希望側面會好看;邪虎丸人型好型,虎型都好,但變形不完全(小腿黑色部分應反上到大腿),有小小失望。
syncmaster 10:55 PM 10-28-05
作者: k_dash:
龍神丸正面好「殊」,希望側面會好看;邪虎丸人型好型,虎型都好,但變形不完全(小腿黑色部分應反上到大腿),有小小失望。
敢高要求既,蛋蛋嚟jar...

Must Buy
k_dash 11:14 PM 10-28-05
作者: syncmaster:
敢高要求既,蛋蛋嚟jar...

Must Buy
不過我無話唔買wo
Hoffman 02:38 AM 10-29-05
作者: k_dash:
200yen旦做唔到完全變型就預o左o架喇,留意虎型態對前腳都係差替的。

個人覺得成套野最掂係戰神丸同邪虎丸

must buy
txl 06:38 PM 11-01-05
正!!
必買!
redfish 09:56 AM 11-15-05
近日買的另類龍神丸, Bright Master龍神丸, 本來冇打算買這系列, 不過見30蚊唔算太貴, 買隻砌下

第一 ... 5 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 25  ... 最後

返回主題版面