Default Style 註冊帳號
Games Animation Forum

不顯示圖片
第一 ... 9 59 99 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 
Neo Entertainment TREND>日劇討論區
okabe 08:56 PM 07-25-17
作者: fami~yan:
馬場最明顯果樣收埋左嘛...
馬場第二集開始有存在感
笑位依然都係四眼仔到,不過下集睇來笑唔出
新木優子尼期真係上哂位,不過一見佢就想起上季套CRISIS
不是藍星人 12:00 AM 07-26-17
上套CRISIS天才型今次廢柴型好大反差

今集4個喺LIFT度笑爆
尤其是山P最後一問
fami~yan 10:07 AM 07-26-17
今集成個感覺似番CODE BLUE,睇下集預告都應該KEEP到,加番分
fami~yan 01:02 AM 08-09-17
cb搞不倫....好怪...
aquarius 10:34 AM 08-12-17
想問吓猪字頭嘅日影可以如何download看
okabe 04:25 PM 08-12-17
作者: aquarius:
想問吓猪字頭嘅日影可以如何download看
....
百度網盤,之後改MP4檔

不是藍星人 11:41 PM 08-29-17
第6集劇情好返D第7集又係無眼睇
下集又要虐戶田了
okabe 11:51 PM 08-29-17
作者: 不是藍星人:
第6集劇情好返D第7集又係無眼睇
下集又要虐戶田了
愈睇愈唔對路....
又唔算暴走,但D劇情無重心,每條線都唔拖唔水
無吸引力想追
fami~yan 11:36 AM 08-30-17
作者: okabe:
愈睇愈唔對路....
又唔算暴走,但D劇情無重心,每條線都唔拖唔水
無吸引力想追
你不是還有格奇嗎?(誤

CB真係唔出3好過,好亂,又要格硬加堆新仔,睇佢地成長又要睇舊人出事,超悶......
sgouki 11:38 AM 08-30-17
加太多愛情線喇, 編劇吾掂......
不是藍星人 05:26 PM 09-01-17
takahiro同武井咲結婚!?

https://headlines.yahoo.co.jp/articl...507-jprime-ent
okabe 08:27 PM 09-01-17
作者: 不是藍星人:
takahiro同武井咲結婚!?

https://headlines.yahoo.co.jp/articl...507-jprime-ent
本來今季套黑手帳佢算係做得唔錯
估唔到咁快就結婚產子...
fami~yan 01:49 PM 09-13-17
CB3就算下集最後一集幾好睇我都已經判左佢死刑...
肉羊哩咖 02:42 PM 09-13-17
本來今季套黑手帳佢算係做得唔錯
估唔到咁快就結婚產子...
當年佢套《零之真相》相當惡頂, 咩都得一個表情
okabe 04:44 PM 09-13-17
CB3就算下集最後一集幾好睇我都已經判左佢死刑...
+1
不過我唔會覺最後一集會好睇
快D完左算喇!希望唔會再有SP或者續集
okabe 09:29 PM 09-18-17
CB3
好心見好就收,仲要想出電影版....
唔換編劇真係得啖笑
fami~yan 11:35 PM 09-18-17
CB3
好心見好就收,仲要想出電影版....
唔換編劇真係得啖笑
繼續係安達既話只會多左一套KUSO電影。。。

講番最後一集,好無聊...
完全感覺唔到劇情緊張感...
不是藍星人 12:44 AM 10-26-17
瑪麗醫院正調查港大肝膽胰外科副教授吳國際,在手術進行期間離開,到私家醫院做手術的事。病人在開肚的情況下,等待了三小時。

港大外科學系肝臟移植科主任盧寵茂認為,吳國際是兼職醫生,本身有責任照顧私家醫院的病人。他指另一位醫生,決定等候吳國際回來才做手術的判斷不理想。

唔關日劇事係港聞
不過呢單新聞諗起CB3山P單手術
只係呢個係去咗另一間醫院..........
大破人間 09:15 AM 10-26-17
Doctor-X 5 蛭間又復活

海老名走去東帝做副部長, 好老實不如留係金澤做土皇帝好過啦. 金澤分院規模唔細又可以擔正部長
今集竟然走來坐加地上季個位(雖然職稱微妙唔同)

加地第5季無份實在可惜.
fami~yan 02:54 PM 11-21-17
今季剩係睇左陸王同民眾之敵
陸王都係典型池井戶式,好睇但冇咩好提
民眾之敵雖然收視好差,但我又唔覺得太難睇,普通啦
Dangerous-boy 11:08 PM 11-21-17
今季剩係睇左陸王同民眾之敵
陸王都係典型池井戶式,好睇但冇咩好提
民眾之敵雖然收視好差,但我又唔覺得太難睇,普通啦
陸王真係好好睇!起初因爲有橙神 vs Drive,所以開嚟睇;但第一集已經被劇情所吸引了!

另外開了太太請小心輕放,主要純粹睇三個人妻
okabe 11:50 PM 11-21-17
作者: Dangerous-boy:
陸王真係好好睇!起初因爲有橙神 vs Drive,所以開嚟睇;但第一集已經被劇情所吸引了!

另外開了太太請小心輕放,主要純粹睇三個人妻
仲有追既有陸王,太太同監獄
太太明明最後生既本田比下去.....
stevenfan 02:21 PM 01-12-18
西野七瀨暫時感覺唔錯
fami~yan 03:52 PM 01-12-18
仲有追既有陸王,太太同監獄
太太明明最後生既本田比下去.....
最近LUNCH TIME 睇完太太
本田真係成套劇最亮眼,好有驚喜
但個結局真係WT
Dangerous-boy 05:05 PM 01-12-18
睇咗final cut,雖然收視低,但我覺得ok,會繼續追!

今季日菁的日劇竟然轉了殘體字

最近LUNCH TIME 睇完太太
本田真係成套劇最亮眼,好有驚喜
但個結局真係WT
結局擺明係局你去睇劇場版啦!
劇中翼B這麼好的一個老婆,係男人都想要一個吧?
第一 ... 9 59 99 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 

返回主題版面