Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > 娛樂興趣區 > 飲食版

主題工具 顯示模式
舊 10-10-03, 05:37 PM   #1
東方失敗
Junior Member

註冊日期: Sep 2003
旺角食lunch有乜好介紹?

最好唔好太貴,又可以坐返兩個鐘左右?
東方失敗 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 10-10-03, 05:49 PM   #2
栗子貓
Game Master

註冊日期: Jan 2003
我都想問...大概4點至6點...有冇得可以一個人坐低食下野既好地方...
栗子貓 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 10-10-03, 05:57 PM   #3
YeeeSSS
Crazy Gamer
瀬戸内海

註冊日期: Dec 2001
新世紀jolibee
YeeeSSS 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 10-10-03, 05:58 PM   #4
Asurada
God of Gamer
機動六課的一等空尉

註冊日期: Apr 2003
引用:
Originally posted by 栗子貓 :
我都想問...大概4點至6點...有冇得可以一個人坐低食下野既好地方...
吉野家算唔算?

舊 10-10-03, 11:53 PM   #5
紫色螢火蟲
討厭雨天~_~

註冊日期: Aug 2003
家樂附近嗰間金太郎,對面嗰間"city cafe"\/

舊 10-10-03, 11:57 PM   #6
T.L.J
Banned
GAF足球隊32號

註冊日期: Feb 2003
引用:
Originally posted by 紫色螢火蟲 :
呢間正呀~~~~~~~
T.L.J 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 10-10-03, 11:58 PM   #7
DC 97
The One

註冊日期: Jun 2003
Nintendo Switch ID3334-6659-7010
PSN  IDDC97
CHEAP CHEAP10蚊粉

DC 97 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 10-11-03, 08:19 AM   #8
啤梨王子
The One
過氣萬人迷

註冊日期: Mar 2003
PSN  IDPear_Prince
引用:
Originally posted by 小心2 :
CHEAP CHEAP10蚊粉
呢d坐唔到兩個鐘呀嘛????????
啤梨王子 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 10-11-03, 09:30 AM   #9
貓仔1031
Game Master

註冊日期: Sep 2002
引用:
Originally posted by Asurada :

吉野家算唔算?
我正想講..
仲有買個pizza午餐然後去麥花臣度坐下都ok呀..
貓仔1031 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 10-11-03, 09:48 AM   #10
DC 97
The One

註冊日期: Jun 2003
Nintendo Switch ID3334-6659-7010
PSN  IDDC97
去唱k lunch

DC 97 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 10-11-03, 11:36 AM   #11
Asurada
機動六課的一等空尉

註冊日期: Apr 2003
引用:
Originally posted by 貓仔1031 :

我正想講..
係咩
不過吉野家坐唔坐到兩粒鍾都係問題.....
如果講坐....最好係肯得基同大快活

舊 10-11-03, 11:43 AM   #12
天子
weIBetAriTTeR
StElla

註冊日期: Sep 2002
吉仔一定坐到- -""...我試過由1點坐到3點幾~等下午茶餐

10支以上可議價~

新產品:UOD 每支30

比UO 光~耐久力俾UO 長 設計更方便夾手~
天子 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 10-11-03, 11:43 AM   #13
MAN
Crazy Gamer

註冊日期: Jul 2002
引用:
Originally posted by 貓仔1031 :

我正想講..
好似D阿伯咁
MAN 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 10-11-03, 11:48 AM   #14
可人怡
Ultimate Gamer
不適用

註冊日期: May 2003
M記

死後墮入的地獄才是真!

可人怡 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 10-11-03, 06:23 PM   #15
~水霖
Senior Gamer
或者苦會記得起

註冊日期: Oct 2003
引用:
仲有無咩地方近架?
未聽過家樂同金太郎=.=
(剩係識金雞,信和同火車站=.=)

一齊買juno隻proto la
~水霖 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 10-11-03, 06:29 PM   #16
紫色螢火蟲
討厭雨天~_~

引用:
Originally posted by ~水霖 :

仲有無咩地方近架?
未聽過家樂同金太郎=.=
(剩係識金雞,信和同火車站=.=)
家樂商場都未聽過 :@_@":
你係咪香港人黎架?

舊 10-11-03, 07:04 PM   #17
馬馬
期待.回歸

註冊日期: Oct 2002
3DS Friend Code5069 4781 3778
PSN  IDTomLee0701
XBox Live Gamertagtomhk
引用:

你係咪香港人黎架?
可能人地小出旺角呢
但金太郎唔係一間係潮流對面,距一間係女人街街頭咩:@_@":
油麻地都有一間金太郎

而女人街中間都有一間係金太郎集團開既
個間叫"炳記牛牛"

舊 10-11-03, 07:30 PM   #18
基路亞
The One
LUCKY☆STAR

註冊日期: Aug 2002
PSN  ID各位可以問我拎ID
引用:

你係咪香港人黎架?
開頭我都唔明架...
我以為你講大家樂...... :@_@":
不過果頭有金太朗咩???
唔多覺眼添~

歷代「ギタドラ」スキルセット
XG3 (v3 UID=g21774, v4 UID=g14465, v5 UID=g8309, v6 UID=g8674)
GFV3 Complete Skill Set (203 FC, 10 EX, 2 HZD)
V Series Complete Skill Set (WIP)

PS プラチナコレクション (PS4: 9, PS3: 21, PSV: 1)
UC, BH5, KZ2, BOP, 塊魂Tribute, UC2, FFXIII, Dead Space, ガンダム無双3, KZ3, BioShock, SOCOM4, UC3, ガンダムExtreme VS, TOX, BH6, KZ, MGR, TR, TLoU, ガンダムExtreme VS FB, KZM, Destiny, The Order: 1886, MGSV:GZ, MGSV:TPP, BH0, UC4, Gravity Daze, Rise of TR, Gundam VS
基路亞 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 10-11-03, 09:13 PM   #19
紫色螢火蟲
討厭雨天~_~

引用:
Originally posted by 馬馬 :

可能人地小出旺角呢
但金太郎唔係一間係潮流對面,距一間係女人街街頭咩:@_@":
油麻地都有一間金太郎

而女人街中間都有一間係金太郎集團開既
個間叫"炳記牛牛"
我係指潮流特區斜對面嗰間金太郎嘅對面嗰間"city cafe"呀.
d野唔係話太好食,ok囉.
仲好平下~ 你可以坐好耐.
雖然間野好鬼細,但係裝修都ok,好骨子

舊 10-11-03, 09:16 PM   #20
Samuel
我想...

註冊日期: Jan 2002
XBox Live Gamertagsamuel0929
d cafe全部集中哂係登打士街 好易搵
Samuel 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 10-11-03, 09:51 PM   #21
紫色螢火蟲
討厭雨天~_~

引用:
Originally posted by Samuel :
d cafe全部集中哂係登打士街 好易搵
係呀.
開左好多間

舊 10-11-03, 09:55 PM   #22
~水霖
或者苦會記得起

[QUOTE]Originally posted by 紫色螢火蟲 :

我係指潮流特區斜對面嗰間金太郎嘅對面嗰間"city cafe"呀.

咁咪即係潮流特區隔離=o=""

(多謝有人幫我辯護我係香港人呢個事實..)

舊 10-11-03, 10:24 PM   #23
紫色螢火蟲
討厭雨天~_~

[QUOTE]Originally posted by ~水霖 :
引用:

咁咪即係潮流特區隔離=o=""

(多謝有人幫我辯護我係香港人呢個事實..)
但係要過條馬路先去到

舊 10-11-03, 10:34 PM   #24
~水霖
或者苦會記得起

icic
QQQ你

主題工具
顯示模式