Default Style 註冊帳號
Games Animation Forum

不顯示圖片
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 15  ... 最後
體育版>NBA 討論區 VOL. 39 - CLOSED
JMi 09:13 PM 12-05-15
今日JRUE HOLIDAY叻仔 剩8秒射入追平一球三分
最後主場反勝CAVS
JMi 10:51 AM 12-06-15
果然lowry好恐怖 41分....
但curry更恐怖 44分 隊波嬴3分 21-0
Penny仔 02:02 PM 12-06-15
Curry 表示我細個果陣成日黎呢個場練波...

Sar8 02:21 PM 12-06-15
This is my home (誤)
劍路 10:46 PM 12-06-15
NBA模範家庭(無誤)
Penny仔 09:23 AM 12-07-15
咖哩又一場3節打卡收工

另太陽又一場被絕殺
Sar8 09:25 AM 12-07-15
kobe入得兩球...
Penny仔 09:31 AM 12-07-15
Wesley Matthews 今日刷到10球3分....
DC 97 09:50 AM 12-07-15
Curry入3分有時仲多過對面
kin~kin 10:39 AM 12-07-15
今日KD三雙, 不過係TO
Penny仔 10:43 AM 12-07-15
作者: kin~kin:
今日KD三雙, 不過係TO
好彩臨尾贏到, 唔係就難看死了
kin~kin 11:12 AM 12-07-15
今日Warriors繼續嬴....7 game road trip 淨返三場
JMi 11:43 AM 12-07-15
作者: Penny仔:
咖哩又一場3節打卡收工

另太陽又一場被絕殺
CURRY入唔入到40分係睇對面有無料到咁 XD

SUNS想破上季比人絕殺N次個紀錄??
搖搖 11:51 AM 12-07-15
無睇波...其實高比點解要射咁多3分?
傷完無速度切入唔到?
JMi 11:56 AM 12-07-15
NBA成個潮流都係射三分
佢D招牌轉身FADEAWAY遠投兩分唔中會比人插
射三分得3成命中都未算浪射嘛

等陣 好似連三成都無喎 XDDD
而家你見到佢10球有兩球好似以前咁已經好好
HEAD_HUNTER 12:11 PM 12-07-15
作者: JMi:
NBA成個潮流都係射三分
佢D招牌轉身FADEAWAY遠投兩分唔中會比人插
射三分得3成命中都未算浪射嘛

等陣 好似連三成都無喎 XDDD
而家你見到佢10球有兩球好似以前咁已經好好
其實缺少有效戰術都係一個致命點,
終於睇左場LAL比賽,好多時根本就係搵唔到最佳出手點焗住交番俾Kobe出手,
成何體統
JMi 12:26 PM 12-07-15
作者: HEAD_HUNTER:
其實缺少有效戰術都係一個致命點,
終於睇左場LAL比賽,好多時根本就係搵唔到最佳出手點焗住交番俾Kobe出手,
成何體統
的確無咩戰術可言...
隊波入面無人創造到最佳出手點都係一個問題
KOBE仔以前當打比人DOUBLE TEAM慣 傳親出去都空晒梗係易ASSIST
而家老左就睇到佢唔係幾做到波比隊友了

教練來講 N年前CP3都係跟住呢條友爭D打到入西岸決賽既
雖然而家成隊LAKERS都無人及得上CP3一半都係真既 lol
sunnypigdog 12:39 PM 12-07-15
今日GSW個場, 其實Green都好癲, 10射7中(3pt 2-2) 9reb 7ass, 仲有Barbosa 5射4中(3pt 3-3), 就算AI今場失失地準都仲有人出黎幫手, 好強!!

下場對PG13, 11月東西岸最佳對決
HEAD_HUNTER 01:44 PM 12-07-15
的確無咩戰術可言...
隊波入面無人創造到最佳出手點都係一個問題
KOBE仔以前當打比人DOUBLE TEAM慣 傳親出去都空晒梗係易ASSIST
而家老左就睇到佢唔係幾做到波比隊友了

教練來講 N年前CP3都係跟住呢條友爭D打到入西岸決賽既
雖然而家成隊LAKERS都無人及得上CP3一半都係真既 lol
以前有Kidd果陣佢隊Nets入埋Final tim~~~
而家睇番到底係邊個既功勞真係有眼睇
Penny仔 01:54 PM 12-07-15
作者: HEAD_HUNTER:
以前有Kidd果陣佢隊Nets入埋Final tim~~~
而家睇番到底係邊個既功勞真係有眼睇
所以神奇叔叔退休後即轉做教練
Penny仔 09:34 AM 12-08-15
本來想說, 有限球權下....Russell表現呢排好左
結果今場被貶為後備
HEAD_HUNTER 10:27 AM 12-08-15
無kawaii、無TD、無Manu、Parker同Aldridge只需上陣廿分鐘就可以屠殺76ers 51分.....
Sar8 12:48 PM 12-08-15
職業軍隊打業餘生存遊戲玩家...

肯定屠殺架,而且個Head coach唔係流
JMi 12:54 PM 12-08-15
作者: Penny仔:
本來想說, 有限球權下....Russell表現呢排好左
結果今場被貶為後備
個理由先搞笑呀 話隊波成績差 好明顯個陣容唔work
所以就換走兩個新仔喎 lol
HEAD_HUNTER 02:29 PM 12-08-15
個理由先搞笑呀 話隊波成績差 好明顯個陣容唔work
所以就換走兩個新仔喎 lol
不過今年LAL其實好尷尬,
唔係話Kobe個farewell tour唔值得大家重視,
但佢又唔係好似KG咁轉做精神領袖,
場場俾佢個人show但又唔係有貨派 (MJ最後一季都起碼仲有20pts 45%FG),
毫無實績又練唔起新兵,
做LAL既新人應該會好灰
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 15  ... 最後

返回主題版面