Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > GAF區 > PC電腦遊戲討論版

主題工具 顯示模式
舊 06-19-13, 10:45 PM   #876
spikekit
God of Gamer
敗家仔

註冊日期: Apr 2006
PSN  IDspikenineball
引用:
作者: okabe 查看文章
玩左成年你都未覺悟到,開得蛋多就=中獎率高左?
當然你個acc ID比起開蛋數更加影響中獎機率
spikekit 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 06-20-13, 01:03 AM   #877
阿魚

註冊日期: Jun 2002
PSN  IDL_MajoR
引用:
玩左成年你都未覺悟到,開得蛋多就=中獎率高左?
呢句真係要Like

舊 06-20-13, 03:09 PM   #878
Gundam MK-2
The One
↘真人相↘

註冊日期: Oct 2002
Nintendo Switch ID050897379389
3DS Friend Code1118 0515 1117
PSN  IDTommyLauHK
引用:
作者: ryvius123 查看文章

話時話呢度有幾多開game玩到而家既人仲未死
still alive

舊 06-20-13, 04:31 PM   #879
AkaIITO
Game Master

註冊日期: Dec 2011
3DS Friend Code0516 7568 0284
PSN  IDAkaIITo-L
引用:
作者: spikekit 查看文章
當然你個acc ID比起開蛋數更加影響中獎機率
你的名字如何, 你的命運也必如何???

舊 06-20-13, 04:34 PM   #880
spikekit
敗家仔

引用:
作者: AkaIITO 查看文章
你的名字如何, 你的命運也必如何???
正常嚟講出生時間影響會比個名大

當然, 笨大嘅野我地唔明架啦
舊 06-20-13, 04:44 PM   #881
AkaIITO
Game Master

引用:
正常嚟講出生時間影響會比個名大

當然, 笨大嘅野我地唔明架啦
請計算抽蛋吉時ORZ

舊 06-20-13, 04:44 PM   #882
spikekit
敗家仔

引用:
作者: AkaIITO 查看文章
請計算抽蛋吉時ORZ
你開acc果下冇計嘅話依家再計都冇用啦
舊 06-25-13, 04:10 PM   #883
spikekit
敗家仔

原來超總已經唔係1週年 event
舊 06-25-13, 04:23 PM   #884
okabe

註冊日期: Aug 2002
引用:
原來超總已經唔係1週年 event
算把喇,就算超總一樣倍蛋+碼獎品又如何?
施主都無謂執著笨大既腦殘行為
有得打就算!1週年只係虛名尼
okabe 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 06-25-13, 04:26 PM   #885
BlackWing
World Order
↘本氣度0

註冊日期: Aug 2003
3DS Friend Code3480 2495 6871
PSN  IDgafkalut
引用:
算把喇,就算超總一樣倍蛋+碼獎品又如何?
施主都無謂執著笨大既腦殘行為
有得打就算!1週年只係虛名尼
我一直都覺得spikekit巨巨對呢隻game好有愛
剩係覺得營運仲會良心發現呢一點,已經夠難能可貴

呢隻game既節日event白痴似乎係聖誕節果陣已經反映左啦
BlackWing 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 06-25-13, 04:40 PM   #886
spikekit
敗家仔

我邊有紳士咁有愛, 我只係太甜太天真

睇嚟要有今次超總大獎係先行量產型ball / 各種GM 嘅準備
舊 06-25-13, 05:00 PM   #887
ryvius123
Game Master
↗預言C10帝↗

註冊日期: Oct 2005
基本上我已經變成機械人

如果出ball我ok ga, 不過中到先算
ryvius123 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 06-25-13, 05:12 PM   #888
okabe

註冊日期: Aug 2002
引用:

睇嚟要有今次超總大獎係先行量產型ball / 各種GM 嘅準備
天真咪幾好,唔係你不時出POST,尼到都沉左好耐
梗加無位俾我地抽你水....剩係時不時抽三乙果D葡萄水好悶
隻GAME既話題每況愈下,就尼連水都懶抽
okabe 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 06-25-13, 05:15 PM   #889
Gundam MK-2
The One
↘真人相↘

Nintendo Switch ID050897379389
引用:

放心,太甜的仲有我

......而家GM好失禮咩?
GM先係最有型嘅量產機
渣古什麼的通通給我靠邊站

舊 06-25-13, 05:28 PM   #890
spikekit
敗家仔

引用:
作者: Gundam MK-2 查看文章
放心,太甜的仲有我

......而家GM好失禮咩?
GM先係最有型嘅量產機
渣古什麼的通通給我靠邊站
除左0083嘅GM custom同埋隻GM striker

有邊隻可以有3C7或以上

引用:
基本上我已經變成機械人

如果出ball我ok ga, 不過中到先算
唔係有3C9之類好野我連機械人都賴得去做
舊 06-25-13, 08:56 PM   #891
AkaIITO
Game Master

引用:
除左0083嘅GM custom同埋隻GM striker

有邊隻可以有3C7或以上

唔係有3C9之類好野我連機械人都賴得去做
GM Sniper...

好明顯係總力夠1年, 超總未夠1年啦= ="遲下應該仲會有S蛋1周年, 制壓1周年之類...假如隻GAME未執

等玩Gundam Breaker算

此篇文章於 06-25-13 08:59 PM 被 AkaIITO 編輯。
AkaIITO 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 06-26-13, 11:07 AM   #892
ryvius123
Game Master
↗預言C10帝↗

紅白渣2.0!!!!!

不過我應該唔會有運再抽得番佢地
舊 06-26-13, 11:08 AM   #893
阿魚

引用:
紅白渣2.0!!!!!

不過我應該唔會有運再抽得番佢地
有課金有希望

舊 06-26-13, 11:17 AM   #894
Gundam MK-2
The One
↘真人相↘

S蛋都2倍

有無人會挑戰21S蛋沉船新傳說?

舊 06-26-13, 11:21 AM   #895
ryvius123
Game Master
↗預言C10帝↗

引用:
作者: 阿魚 查看文章
有課金有希望
魚大你唔係唔課下話
反正朋友都打到超總
舊 06-26-13, 11:22 AM   #896
BlackWing
World Order
↘本氣度0

註冊日期: Aug 2003
3DS Friend Code3480 2495 6871
PSN  IDgafkalut
紅白渣咁型,唔課金點得丫,快d課啦
BlackWing 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 06-26-13, 11:26 AM   #897
阿魚

引用:
魚大你唔係唔課下話
反正朋友都打到超總
長搵朋友幫打既我, 好難再俾錢笨大

舊 06-26-13, 11:39 AM   #898
ryvius123
Game Master
↗預言C10帝↗

引用:
作者: 阿魚 查看文章
長搵朋友幫打既我, 好難再俾錢笨大
用朋友幫你打埋超總囉, 如果你有6倍, 每次超碼都3-4S啦, 係番身上位既好機會
舊 06-26-13, 11:54 AM   #899
阿魚

引用:
用朋友幫你打埋超總囉, 如果你有6倍, 每次超碼都3-4S啦, 係番身上位既好機會
不如你課左部6倍機番黎, 我再睇下點呀

舊 06-26-13, 12:00 PM   #900
AkaIITO
Game Master

引用:
睇你表演...你唔中我再上XD

主題工具
顯示模式

論壇跳轉

相似的主題
主題 主題作者 版面 回覆 最後發表
SDガンダムオペレーションズ VOL.7 okabe PC電腦遊戲討論版 1001 03-22-13 04:51 PM
SDガンダムオペレーションズ VOL.6 okabe PC電腦遊戲討論版 1016 02-04-13 03:23 PM
SDガンダムオペレーションズ VOL.5 okabe PC電腦遊戲討論版 1014 01-22-13 09:44 PM
SDガンダムオペレーションズ VOL.3 okabe PC電腦遊戲討論版 1038 11-22-12 11:11 AM
SDガンダムオペレーションズ VOL.2 okabe PC電腦遊戲討論版 1013 10-31-12 09:09 AM

現在的時間是 05:08 AM

手機版 | APP版