Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > GAF區 > 日本動漫畫討論版

主題工具 顯示模式
舊 04-14-05, 06:14 PM   #76
oogami
God of Gamer
帝國華擊團

註冊日期: Aug 2002
其實依套GGG final TV 淨係睇最後果集就得...

- 做工務員之路 -
oogami 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 04-20-05, 07:01 AM   #77
asd65535
Crazy Gamer

註冊日期: Nov 2002
有新角色???
asd65535 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 04-20-05, 08:21 AM   #78
黑咪 破壞大王
地上最頹廢人間

註冊日期: Mar 2003
Arrow

引用:
作者: asd65535
有新角色???
better man終於要加下去.....

唔係路....
第二話仲未找到,
知唔知道邊度有得釣??

此篇文章於 04-20-05 09:18 AM 被 黑咪 破壞大王 編輯。
黑咪 破壞大王 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 04-20-05, 10:16 PM   #79
無聞
Crazy Gamer

註冊日期: Aug 2002
引用:
作者: 黑咪 破壞大王
better man終於要加下去.....

唔係路....
第二話仲未找到,
知唔知道邊度有得釣??

有新角色
咁應該真是會有新劇情wo...唔是純追加tv版的舊畫面
不過我連第一集都未找到
這套野冇咩人放
想看都看唔到

舊 04-20-05, 11:06 PM   #80
兄澤命斗
Game Master

註冊日期: Jul 2002
引用:
作者: 無聞
有新角色
不過我連第一集都未找到
這套野冇咩人放
想看都看唔到
唔係可以話係新角色 (應該話勇者王入面首次出現既新角色 )
因為better man同勇者王係同一個世界觀
互相有關聯

此篇文章於 04-21-05 12:28 AM 被 兄澤命斗 編輯。
兄澤命斗 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 04-21-05, 08:32 AM   #81
黑咪 破壞大王
地上最頹廢人間

Arrow

引用:
作者: 無聞
有新角色
不過我連第一集都未找到
這套野冇咩人放
想看都看唔到
事實上真係唔多人放這套東西,
可能個個都覺得只係OVA放在TV播的關係,
搞到很久才可以入手.
舊 04-21-05, 08:41 AM   #82
問天小肥
Crazy Gamer
~(‵▽′)ψ

註冊日期: May 2004
引用:
作者: 黑咪 破壞大王
事實上真係唔多人放這套東西,
可能個個都覺得只係OVA放在TV播的關係,
搞到很久才可以入手.
嗯........搵極都係得 TV 同 OVA
咁新角色同凱有冇關係 /

我が前に立ち塞がりし すべての愚かなるものに
我と汝が力もて 等しく滅びを寫えんことを
問天小肥 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 04-21-05, 01:24 PM   #83
阿Wing
Game Master

註冊日期: Feb 2004
又會關better man事ge.....
阿Wing 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 04-22-05, 01:31 AM   #84
Gundam MK-2
The One
↘真人相↘

註冊日期: Oct 2002
Nintendo Switch ID050897379389
3DS Friend Code1118 0515 1117
PSN  IDTommyLauHK
係香港新聞組釣到魚
無字魚
不過只有第二條

舊 04-22-05, 01:54 AM   #85
企鵝大王
Crazy Gamer
南極大陸的企鵝大王

註冊日期: Oct 2004
引用:
作者: 阿Wing
又會關better man事ge.....
因為勇者王與better man是互動的
better man好像是發生在勇者王故事中,最後凱們上宇宙之後至回地球之間(TV版)
better man內制作覺醒人的那個社長是獅子王博士(美國那個)的兒子
螢太的同學(二牛)是護仔的同學的哥哥(三牛)
螢太的腦是接受了final的四眼妹母親的腦的一部份移值,所以可架使覺醒人
而且final內也有出過better man的整備的角色
企鵝大王 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 04-22-05, 02:51 AM   #86
koalasaga
Junior Member

註冊日期: Nov 2003
引用:
作者: 企鵝大王
better man好像是發生在勇者王故事中,最後凱們上宇宙之後至回地球之間(TV版)
better man內制作覺醒人的那個社長是獅子王博士(美國那個)的兒子
螢太的腦是接受了final的四眼妹母親的腦的一部份移值,所以可架使覺醒人
想問好耐

better man 是什麼東東/角色

如果是舊角色
有冇圖?
koalasaga 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 04-22-05, 03:11 AM   #87
Hunter

註冊日期: Jan 2002
引用:
作者: koalasaga
想問好耐

better man 是什麼東東/角色

如果是舊角色
有冇圖?
詳情梗係睇番betterman啦

78樓幅圖個人就係betterman

唔知會唔會出埋bestman?
Hunter 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 04-22-05, 07:49 AM   #88
PTX-003C
天下第一盲鬼

註冊日期: Dec 2004
PSN  IDKazamiChris
XBox Live GamertagGesphest MK III
better...best....
is there any bad or worstman?...XDDD

====================================================

BLOG: http://blog.roodo.com/blinder_geist
PTX-003C 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 04-22-05, 09:29 AM   #89
阿Wing
Game Master

註冊日期: Feb 2004
better man裡面果d係ZONDA o黎ge....
阿Wing 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 04-22-05, 12:09 PM   #90
lbiceman
Game Master

註冊日期: Mar 2002
引用:
作者: 企鵝大王
螢太的腦為什麼會接受了柏比露母親的腦移值?
既然有ggg既技術,有必要開發一個比gaogaigar弱上幾萬倍既覺醒人?
獅子王博士唔係得露尼一個女咩?
lbiceman 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 04-22-05, 12:52 PM   #91
PTX-003C
天下第一盲鬼

XBox Live GamertagGesphest MK III
gaogaigar cost too much to make?XDDD

====================================================

BLOG: http://blog.roodo.com/blinder_geist
舊 04-22-05, 03:02 PM   #92
兄澤命斗
Game Master

註冊日期: Jul 2002
對比年表
http://www.h7.dion.ne.jp/~fightggg/column/lecord.html
年表 人物關係
http://web.archive.org/web/200304081...ggg_clmnb3.htm
兄澤命斗 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 04-23-05, 01:33 PM   #93
KusatakKyomu
Guest

官網角色名稱入面,
宇都木命改返做卯都木命...

睇完第2集,覺得多左好多舊TV入面既片,
難道for未睇過/唔清楚tv版既人睇?
KusatakKyomu 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 04-23-05, 06:07 PM   #94
Zkytsk
Junior Member

註冊日期: Jul 2004
加入討論~
有一首勇者王誕生有8分幾鐘
叫做咩副題?
=================
釣緊第二集~~
Zkytsk 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 04-23-05, 07:09 PM   #95
黑咪 破壞大王
地上最頹廢人間

Arrow

引用:
作者: KusatakKyomu
官網角色名稱入面,
宇都木命改返做卯都木命...

睇完第2集,覺得多左好多舊TV入面既片,
難道for未睇過/唔清楚tv版既人睇?
tv版都幾乎有7年啦...
這是有必要的...
舊 04-24-05, 12:12 AM   #96
|0|
太陽神

註冊日期: May 2002
唔加舊片點夠攝12集位呀
|0| 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 04-24-05, 04:02 AM   #97
PTX-003C
天下第一盲鬼

T-T
still can't find subtitled version...

舊 04-26-05, 05:10 PM   #98
黑咪 破壞大王
地上最頹廢人間

Question

第三話raw有未???
舊 04-26-05, 10:02 PM   #99
問天小肥
Crazy Gamer
~(‵▽′)ψ

註冊日期: May 2004
引用:
作者: Zkytsk
加入討論~
有一首勇者王誕生有8分幾鐘
叫做咩副題?
=================
釣緊第二集~~
勇者王誕生! 完璧絕叫 version
lee 首聽完就算幾down 都成個人 熱血晒

我が前に立ち塞がりし すべての愚かなるものに
我と汝が力もて 等しく滅びを寫えんことを
問天小肥 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 04-26-05, 11:47 PM   #100
lbiceman
Game Master

註冊日期: Mar 2002
引用:
作者: 問天小肥
勇者王誕生! 完璧絕叫 version
lee 首聽完就算幾down 都成個人 熱血晒
聽得熱血版多,得閒聽下?鶩摺IANO版OP都唔錯
lbiceman 目前離線   回覆時引用此篇文章

主題工具
顯示模式

論壇跳轉

相似的主題
主題 主題作者 版面 回覆 最後發表
J League 討論區 泰利 體育版 131 08-17-14 12:19 PM
[憤怒鳥] MKJJPOP 討論區 歌絲˙暮斯 ~清談館~ 34 07-07-14 05:54 PM
Xenosaga 討論區 + 爆機畫面 Legends 攻略及心得交流區 296 06-10-04 08:00 PM

現在的時間是 07:13 AM

手機版 | APP版