Default Style 註冊帳號
Games Animation Forum

不顯示圖片
第一 ... 382 882 1282 1332 1372 1376 1377 1378 1379 1380 1381 1382 1383 1384 1385 1386 1387 1388 1392 1432 1482  ... 最後
手機平板遊戲討論版>Fate/Grand Order「サーヴァント・サマーキャンプ! ~カルデア・スリラーナイト~」夏之恐(笑)
gingq7 09:22 AM 04-21-17
車, 原來有隻三藏...仲突滿5星櫻/黑聖杯/2030, 咁完全唔算爆死喎

三藏和其他職比唔算勁, 但已經係最勁的單體法
(寶1伊莉雅真係用到火滾, 用番C媽仲好用)
細路翔 09:25 AM 04-21-17
最火滾係見幾次劍職金卡都係高文大猩猩,到底有無投資落去既價值?

定係有沖田就可以扔佢埋一邊?
雷帝.嘉芙 09:27 AM 04-21-17
作者: 細路翔:
最火滾係見幾次劍職金卡都係高文大猩猩,到底有無投資落去既價值?
我覺得冇 尤其你有黑王
細路翔 09:29 AM 04-21-17
要用黎打既話法職唔係有術閃就夠啦咩

但唔計已經有既c狐,法職我最想要係尼托

黑王得寶1應該細力過大猩猩呀?

不過大猩猩d skill望落廢廢地
雷帝.嘉芙 09:33 AM 04-21-17

黑王得寶1應該細力過大猩猩呀?

不過大猩猩d skill望落廢廢地
一早留一隻收藏, 其他拎晒去賣磚咪唔會有寶具LV問題
我覺得真係唔值得花資源升高文, 除非你好缺全體劍/已經升到冇人好升
gingq7 09:33 AM 04-21-17
作者: 雷帝.嘉芙:
我覺得冇 尤其你有黑王
唔係喎, 我覺得高文1/1/1都用得吓(反正佢升技無鬼用)
有NP充能,雖然得20NP,但已經和黑王用法唔同
代官 09:36 AM 04-21-17
我建議下次開直播抽a
細路翔 09:37 AM 04-21-17
作者: 代官:
我建議下次開直播抽
公開處刑?
雷帝.嘉芙 09:38 AM 04-21-17
作者: gingq7:
唔....咁拎去做種火隊成員
gingq7 09:38 AM 04-21-17
術閃自己打單體無乜力, 但夾黑聖杯C媽打單體就十分好
但三藏一樣可以帶黑聖杯, 仲可以夾梅林, 咁又好過術閃+C媽
細路翔 09:43 AM 04-21-17
術閃自己打單體無乜力, 但夾黑聖杯C媽打單體就十分好
但三藏一樣可以帶黑聖杯, 仲可以夾梅林, 咁又好過術閃+C媽
其實刷主線無得用剋職個類boss的話

我手上得拉二個寶具最大力係咪將黑聖杯插落去最實際?

定係用返無恥沖田+哈桑王+大腿jack爆到下個世紀將寶具當普攻用既組合算
(如果我自己有jack應該會用孖jack算sosad)
T.K. 09:46 AM 04-21-17

幾正
gingq7 09:55 AM 04-21-17
其實刷主線無得用剋職個類boss的話

我手上得拉二個寶具最大力係咪將黑聖杯插落去最實際?

定係用返無恥沖田+哈桑王+大腿jack爆到下個世紀將寶具當普攻用既組合算
(如果我自己有jack應該會用孖jack算sosad)
不理敵方職階的話, 其實都可以沖田+拉二+大腿jack,
反正拉二出星能力唔會差過哈桑王, 但普攻肯定高過哈桑王仲自帶集星, 爆擊起上黎都大力d
禮裝照用沖田2030, 拉二黑聖杯, 咁就普攻又爆擊, 寶具又大力

無尺打手或仇打手或黑狗的話, 拉二應該算係最汎用的打手
柚原このみ 10:21 AM 04-21-17
作者: 雷帝.嘉芙:
頂你, 1100石突滿呢3張仲有咁多鯖
仲好意思叫我切
算把啦
幾千粒大你啫
細路翔 10:28 AM 04-21-17
作者: 柚原このみ:
算把啦
幾千粒大你啫
真正既歐洲人200石內已經有依個戰果啦
~小鬼~ 10:41 AM 04-21-17
咁唔滿足,我只可以祝福你下次再創高峰
psidef 10:43 AM 04-21-17
你隻哈桑王......
細路翔 10:43 AM 04-21-17
作者: ~小鬼~:
咁唔滿足,我只可以祝福你下次再創
睇款黎緊5月抽BB會再創
細路翔 10:44 AM 04-21-17
作者: psidef:
你隻哈桑王......
哈桑王個次好明顯係用黎引我入坑既陷阱

加上果時先玩左1日唔知個卡池糞成咁,無欲望同既有觀念下係易中D
鈴蘭 10:49 AM 04-21-17
我新年果時十單零鯖都未咁多嘰咭
鈴蘭 10:50 AM 04-21-17
責務回收猩猩既用途唔係用黎BBBBBBBBBBBBB架咩a
psidef 10:54 AM 04-21-17
睇款黎緊5月抽BB會再創
如果本命係嫁王我會叫你Skip咗BB算......

第一次出師匠時我抽唔中, 之後俾我三符中布姐我冇覺得有咩咁開心, 之後師匠復刻我都差唔多次次入石追......雖然同你地比我嗰啲真係散紙都不如.
柚原このみ 11:10 AM 04-21-17
留返果幾千石煲水再叫追開野既大大切啦
樹靈DRYAD 12:13 PM 04-21-17
唔計GAF各位師兄,基本上FGO係我朋友圈中會俾錢玩的可以分5個階段

LV1: 必得先課
LV2: 有愛先課到有
LV3: 有愛先課+要寶2以上
LV4: 最少各樣一隻
LV5: 各樣一隻+最少寶2

基本上去到LV3的朋友都好似係到每個月同信用卡玩遊戲..我地仲講笑今講幾時課到夠飛行里數去旅行^^"
鐵之侍 12:14 PM 04-21-17
電擊 的fgo意識調查集計結果:

http://dengekionline.com/elem/000/001/497/1497077/

最多玩家拿來任務周回和用聖杯升到LV100的從者果然是……
標籤:FGO, 歐洲人, 非洲人
第一 ... 382 882 1282 1332 1372 1376 1377 1378 1379 1380 1381 1382 1383 1384 1385 1386 1387 1388 1392 1432 1482  ... 最後

返回主題版面