Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > GAF區 > 手機平板遊戲討論版

主題工具 顯示模式
舊 04-21-17, 09:22 AM   #34526
gingq7
God of Gamer

註冊日期: May 2008
車, 原來有隻三藏...仲突滿5星櫻/黑聖杯/2030, 咁完全唔算爆死喎

三藏和其他職比唔算勁, 但已經係最勁的單體法
(寶1伊莉雅真係用到火滾, 用番C媽仲好用)
gingq7 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 04-21-17, 09:25 AM   #34527
細路翔
The One

註冊日期: Sep 2003
最火滾係見幾次劍職金卡都係高文大猩猩,到底有無投資落去既價值?

定係有沖田就可以扔佢埋一邊?

英國說大家抱團死
細路翔 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 04-21-17, 09:27 AM   #34528
雷帝.嘉芙
直路王 彎路亡

PSN  IDgabrielaznable
XBox Live Gamertaggabrielaznable
引用:
作者: 細路翔 查看文章
最火滾係見幾次劍職金卡都係高文大猩猩,到底有無投資落去既價值?
我覺得冇 尤其你有黑王

塔羅牌占卜 Tarot Reading
歡迎pm查詢、預約
雷帝.嘉芙 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 04-21-17, 09:29 AM   #34529
細路翔
The One

要用黎打既話法職唔係有術閃就夠啦咩

但唔計已經有既c狐,法職我最想要係尼托

黑王得寶1應該細力過大猩猩呀?

不過大猩猩d skill望落廢廢地

英國說大家抱團死

此篇文章於 04-21-17 09:36 AM 被 細路翔 編輯。
舊 04-21-17, 09:33 AM   #34530
雷帝.嘉芙
直路王 彎路亡

XBox Live Gamertaggabrielaznable
引用:

黑王得寶1應該細力過大猩猩呀?

不過大猩猩d skill望落廢廢地
一早留一隻收藏, 其他拎晒去賣磚咪唔會有寶具LV問題
我覺得真係唔值得花資源升高文, 除非你好缺全體劍/已經升到冇人好升

歡迎pm查詢、預約
舊 04-21-17, 09:33 AM   #34531
gingq7

引用:
作者: 雷帝.嘉芙 查看文章
我覺得冇 尤其你有黑王
唔係喎, 我覺得高文1/1/1都用得吓(反正佢升技無鬼用)
有NP充能,雖然得20NP,但已經和黑王用法唔同
舊 04-21-17, 09:36 AM   #34532
代官
Ultimate Gamer

註冊日期: Feb 2005
我建議下次開直播抽a

代官 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 04-21-17, 09:37 AM   #34533
細路翔
The One

引用:
作者: 代官 查看文章
我建議下次開直播抽
公開處刑?

英國說大家抱團死
舊 04-21-17, 09:38 AM   #34534
雷帝.嘉芙
直路王 彎路亡

引用:
作者: gingq7 查看文章
唔....咁拎去做種火隊成員

歡迎pm查詢、預約
舊 04-21-17, 09:38 AM   #34535
gingq7

引用:
術閃自己打單體無乜力, 但夾黑聖杯C媽打單體就十分好
但三藏一樣可以帶黑聖杯, 仲可以夾梅林, 咁又好過術閃+C媽
舊 04-21-17, 09:43 AM   #34536
細路翔
The One

引用:
術閃自己打單體無乜力, 但夾黑聖杯C媽打單體就十分好
但三藏一樣可以帶黑聖杯, 仲可以夾梅林, 咁又好過術閃+C媽
其實刷主線無得用剋職個類boss的話

我手上得拉二個寶具最大力係咪將黑聖杯插落去最實際?

定係用返無恥沖田+哈桑王+大腿jack爆到下個世紀將寶具當普攻用既組合算
(如果我自己有jack應該會用孖jack算sosad)

英國說大家抱團死
舊 04-21-17, 09:46 AM   #34537
T.K.
Advance Moderator
很黃很暴力

註冊日期: Mar 2002
PSN  IDsrwtk

幾正

各位預訂貨物,請入賑到恆生銀行755-012903-882cheung tsz kin
並將入數紙寫上貨物名稱後,pm給本人
行貨半訂,日本貨全訂
1KG $65or長x闊x高[cm]/6000x$65[2者均須連送貨紙箱計算]
現貨
T.K. 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 04-21-17, 09:55 AM   #34538
gingq7

引用:
其實刷主線無得用剋職個類boss的話

我手上得拉二個寶具最大力係咪將黑聖杯插落去最實際?

定係用返無恥沖田+哈桑王+大腿jack爆到下個世紀將寶具當普攻用既組合算
(如果我自己有jack應該會用孖jack算sosad)
不理敵方職階的話, 其實都可以沖田+拉二+大腿jack,
反正拉二出星能力唔會差過哈桑王, 但普攻肯定高過哈桑王仲自帶集星, 爆擊起上黎都大力d
禮裝照用沖田2030, 拉二黑聖杯, 咁就普攻又爆擊, 寶具又大力

無尺打手或仇打手或黑狗的話, 拉二應該算係最汎用的打手

此篇文章於 04-21-17 10:00 AM 被 gingq7 編輯。
舊 04-21-17, 10:21 AM   #34539
柚原このみ

註冊日期: Oct 2002
引用:
作者: 雷帝.嘉芙 查看文章
頂你, 1100石突滿呢3張仲有咁多鯖
仲好意思叫我切
算把啦
幾千粒大你啫

柚原このみ 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 04-21-17, 10:28 AM   #34540
細路翔
The One

引用:
作者: 柚原このみ 查看文章
算把啦
幾千粒大你啫
真正既歐洲人200石內已經有依個戰果啦

英國說大家抱團死
舊 04-21-17, 10:41 AM   #34541
~小鬼~
白虎白虎白白虎

註冊日期: Dec 2009
PSN  IDgavinng
引用:
咁唔滿足,我只可以祝福你下次再創高峰

FGO : 339,715,785
~小鬼~ 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 04-21-17, 10:43 AM   #34542
psidef

註冊日期: Apr 2007
引用:
你隻哈桑王......

舊 04-21-17, 10:43 AM   #34543
細路翔
The One

引用:
作者: ~小鬼~ 查看文章
咁唔滿足,我只可以祝福你下次再創
睇款黎緊5月抽BB會再創

英國說大家抱團死
舊 04-21-17, 10:44 AM   #34544
細路翔
The One

引用:
作者: psidef 查看文章
你隻哈桑王......
哈桑王個次好明顯係用黎引我入坑既陷阱

加上果時先玩左1日唔知個卡池糞成咁,無欲望同既有觀念下係易中D

英國說大家抱團死

此篇文章於 04-21-17 10:49 AM 被 細路翔 編輯。
舊 04-21-17, 10:49 AM   #34545
鈴蘭
The One
↘今日はもう寝ようぜ

註冊日期: May 2004
3DS Friend Code3695 1429 8736
PSN  IDSatoulingJP
XBox Live GamertagSatouLing
我新年果時十單零鯖都未咁多嘰咭

ペルソナ5
2016/09/15 ON SALE
さあ、はじめるとしよう。貴方の心をいただこう!

黑名單︰kennnz LEGOCAPTOR nakakula
隨時更新
鈴蘭 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 04-21-17, 10:50 AM   #34546
鈴蘭
The One
↘今日はもう寝ようぜ

註冊日期: May 2004
3DS Friend Code3695 1429 8736
PSN  IDSatoulingJP
XBox Live GamertagSatouLing
引用:
責務回收猩猩既用途唔係用黎BBBBBBBBBBBBB架咩a

ペルソナ5
2016/09/15 ON SALE
さあ、はじめるとしよう。貴方の心をいただこう!

黑名單︰kennnz LEGOCAPTOR nakakula
隨時更新

此篇文章於 04-21-17 11:12 AM 被 鈴蘭 編輯。
鈴蘭 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 04-21-17, 10:54 AM   #34547
psidef

註冊日期: Apr 2007
引用:
睇款黎緊5月抽BB會再創
如果本命係嫁王我會叫你Skip咗BB算......

第一次出師匠時我抽唔中, 之後俾我三符中布姐我冇覺得有咩咁開心, 之後師匠復刻我都差唔多次次入石追......雖然同你地比我嗰啲真係散紙都不如.

此篇文章於 04-21-17 10:59 AM 被 psidef 編輯。
psidef 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 04-21-17, 11:10 AM   #34548
柚原このみ

註冊日期: Oct 2002
引用:
留返果幾千石煲水再叫追開野既大大切啦

柚原このみ 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 04-21-17, 12:13 PM   #34549
樹靈DRYAD
Crazy Gamer
樹靈

註冊日期: Jul 2006
唔計GAF各位師兄,基本上FGO係我朋友圈中會俾錢玩的可以分5個階段

LV1: 必得先課
LV2: 有愛先課到有
LV3: 有愛先課+要寶2以上
LV4: 最少各樣一隻
LV5: 各樣一隻+最少寶2

基本上去到LV3的朋友都好似係到每個月同信用卡玩遊戲..我地仲講笑今講幾時課到夠飛行里數去旅行^^"

545726419 Syalon(副): 好像成了主ACC中獎後的還債ACC

火紋
ID : 6357513623 <雖然加朋友唔知有咩用>
樹靈DRYAD 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 04-21-17, 12:14 PM   #34550
鐵之侍

註冊日期: Apr 2005
電擊 的fgo意識調查集計結果:

http://dengekionline.com/elem/000/001/497/1497077/

最多玩家拿來任務周回和用聖杯升到LV100的從者果然是……

http://www.gaforum.org/showthread.php?t=240345

此篇文章於 04-21-17 12:26 PM 被 鐵之侍 編輯。
鐵之侍 目前離線   回覆時引用此篇文章

標籤
FGO, 歐洲人, 非洲人

主題工具
顯示模式

論壇跳轉

相似的主題
主題 主題作者 版面 回覆 最後發表
代購 Fate/grand order material I, II, III h0104788 買賣專區 0 10-12-17 12:08 AM
[代購] Fate/Grand Order material I & II 各HKD 140 h0104788 買賣專區 0 11-22-16 07:23 AM
[SELL] Fate/Grand Order account Toshi 買賣專區 0 01-20-16 01:08 PM
Fate Grand Order FGO 120石 初始, 低進度 黑Saber acc, 事前 bigv 買賣專區 3 09-24-15 11:16 AM
出售 Fate/Grand Order 帳號(60貞德/60Saber/33阿提拉) isumi2613 買賣專區 1 08-14-15 08:48 PM

現在的時間是 04:15 AM

手機版 | APP版