Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > GAF區 > PC電腦遊戲討論版

主題工具 顯示模式
舊 08-28-12, 01:27 PM   #51
anyone
The One
↘嫁

註冊日期: Jan 2005
PSN  IDRitsuZui
引用:
作者: newlife2010 查看文章
greenman個面岩岩email左個code俾我了~
買左既朋友可以留意下~
好開心放工終於可以玩啦~!!!
另外想問下gw2有冇講定邊一日維修? 因為想星期5囉假玩
裝緊 不過依家login仲未得

anyone 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-28-12, 01:40 PM   #52
ヴィタさんさんKS☀
God of Gamer
↘λ

註冊日期: Nov 2002
3DS Friend Code1805 2967 4401
引用:
greenman個面岩岩email左個code俾我了~
買左既朋友可以留意下~
好開心放工終於可以玩啦~!!!
另外想問下gw2有冇講定邊一日維修? 因為想星期5囉假玩
如果而家可以 d/l game 就 d/l 定
隻 game 而家好似上到 14-15gb

抱いてあげたい

- くすくすくっすん さんくっすん祭り 2014/2015
feat.楠田 亞衣奈
ヴィタさんさんKS☀ 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-28-12, 01:43 PM   #53
anyone
The One
↘嫁

引用:
作者: sivina 查看文章
依家1.7gb 10%
640kb/s好惡頂

舊 08-28-12, 01:55 PM   #54
Sar8
The One

註冊日期: Feb 2009
PSN  IDOrzAR8
XBox Live GamertagOrzAR8
引用:
作者: 鈴蘭 查看文章
半魚人好易出
去Queensdale 左上邊條河度大把,兩刀一隻farm得幾快下
的確幾快
起碼快過下面9LV果D鳥人

舊 08-28-12, 02:12 PM   #55
代官
Ultimate Gamer

註冊日期: Feb 2005
戰士支旗大力左好多
元素把屬性武都係
玩下戰士帶弓同rifle,近戰玩旗先

代官 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-28-12, 02:24 PM   #56
Alphaaldo
Senior Gamer

註冊日期: Sep 2010
PSN  IDAlphaaldo
XBox Live GamertagAlphaaldo
第二寶箱入手法
唔知有無人POST過,我見巴哈的資料唔齊係度補一補。
用佢嗰兩個方法搞左好耐陰公~

Alphaaldo 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-28-12, 02:27 PM   #57
minekaoru
Crazy Gamer
UROBOROS

註冊日期: Nov 2004
3DS Friend Code0087 3062 9709
PSN  IDminekaori
XBox Live GamertagDLLMisFun
尋晚成班人想出團去旅行
點知原來guest join仲未有?
搞左成晚最後出唔到團...
minekaoru 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-28-12, 02:29 PM   #58
newlife2010

註冊日期: Jan 2010
引用:
作者: anyone 查看文章
裝緊 不過依家login仲未得
好似3點定4點先開始, 我6點半先返到屋企...><

引用:
早兩日DL左了~1X GB, 差唔多10MB/SEC 好快DL完
newlife2010 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-28-12, 02:30 PM   #59
ヴィタさんさんKS☀
God of Gamer
↘λ

註冊日期: Nov 2002
3DS Friend Code1805 2967 4401
引用:
作者: Alphaaldo 查看文章
第二寶箱入手法
唔知有無人POST過,我見巴哈的資料唔齊係度補一補。
用佢嗰兩個方法搞左好耐陰公~

[SPOILER="流程"]
睇圖都要 d/l 仲要等,更加陰公
轉一轉個圖 host 啦...

抱いてあげたい

- くすくすくっすん さんくっすん祭り 2014/2015
feat.楠田 亞衣奈
ヴィタさんさんKS☀ 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-28-12, 02:43 PM   #60
shinnogard
Insane Gamer
影相

註冊日期: Jan 2008
PSN  IDNogard_HK
咩係"第二寶箱"??

有時打到d Lion's Arch Chest (Locked) 有冇人開過??

舊 08-28-12, 02:52 PM   #61
anyone
The One
↘嫁

引用:
好似3點定4點先開始, 我6點半先返到屋企...><

早兩日DL左了~1X GB, 差唔多10MB/SEC 好快DL完
應該係4點
不過依家先20%

舊 08-28-12, 02:54 PM   #62
Alphaaldo

引用:
睇圖都要 d/l 仲要等,更加陰公
轉一轉個圖 host 啦...
以前得㗎,唔知係咪改左

舊 08-28-12, 02:55 PM   #63
Alphaaldo

引用:
作者: shinnogard 查看文章
咩係"第二寶箱"??

有時打到d Lion's Arch Chest (Locked) 有冇人開過??
地圖隱藏寶箱,不過唔華麗的。。。探索成份為大

舊 08-28-12, 03:06 PM   #64
朔望~
Game Master
妹控

註冊日期: Oct 2007
http://m.gamer.com.tw/forum/C.php?bsn=16901&snA=4512

有無人有同感
不過我好少唔中打mob的話
反而賊主手劍副小刀招3技都唔知想點
話係飛去怪後 但用時成日飛去唔知邊
朔望~ 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-28-12, 03:18 PM   #65
死.屍神
Game Master

註冊日期: Jun 2006
PSN  IDghostqoo
想問問有冇人係買左實體版? 幾錢左右
死.屍神 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-28-12, 03:18 PM   #66
鈴蘭
The One
↘今日はもう寝ようぜ

註冊日期: May 2004
3DS Friend Code3695 1429 8736
PSN  IDSatoulingJP
XBox Live GamertagSatouLing
引用:
作者: 朔望~ 查看文章
http://m.gamer.com.tw/forum/C.php?bsn=16901&snA=4512

有無人有同感
不過我好少唔中打mob的話
反而賊主手劍副小刀招3技都唔知想點
話係飛去怪後 但用時成日飛去唔知邊
我前面都有提,係Leap系既先係咁,命中率真係奇低
總知有高低差就好易miss,就算無高低差,你遠過我諗200以上對面有移動都會打唔中

ペルソナ5
2016/09/15 ON SALE
さあ、はじめるとしよう。貴方の心をいただこう!

黑名單︰kennnz LEGOCAPTOR nakakula
隨時更新
鈴蘭 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-28-12, 03:38 PM   #67
朔望~
Game Master
妹控

引用:
我前面都有提,係Leap系既先係咁,命中率真係奇低
總知有高低差就好易miss,就算無高低差,你遠過我諗200以上對面有移動都會打唔中
果招賊技直頭飛到遠離隻怪既左\右面
但招技本來解說話飛去怪後
現在變左走佬技
舊 08-28-12, 03:44 PM   #68
slowpoke
Game Master

註冊日期: Jan 2007
今日都更新左50MB左右
slowpoke 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-28-12, 03:53 PM   #69
Kaede楓
Ultimate Gamer

註冊日期: Jun 2002
我想知server情況點?
28號加多批人唔知sv頂唔頂得順
Kaede楓 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-28-12, 03:57 PM   #70
Alphaaldo

引用:
作者: Kaede楓 查看文章
ok wor, not much problem ah

舊 08-28-12, 03:57 PM   #71
鈴蘭
The One
↘今日はもう寝ようぜ

註冊日期: May 2004
3DS Friend Code3695 1429 8736
PSN  IDSatoulingJP
XBox Live GamertagSatouLing
引用:
作者: 朔望~ 查看文章
果招賊技直頭飛到遠離隻怪既左\右面
但招技本來解說話飛去怪後
現在變左走佬技
跟著瞬移系既招有時出完會卡點
呢三日我卡左起碼5次以上.........
局著要你teleport去waypoint先有得走

ペルソナ5
2016/09/15 ON SALE
さあ、はじめるとしよう。貴方の心をいただこう!

黑名單︰kennnz LEGOCAPTOR nakakula
隨時更新
鈴蘭 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-28-12, 03:59 PM   #72
newlife2010

註冊日期: Jan 2010
引用:
作者: Kaede楓 查看文章
今晚8-12應該會係最高峰...
newlife2010 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-28-12, 04:24 PM   #73
朔望~
Game Master
妹控

引用:
跟著瞬移系既招有時出完會卡點
呢三日我卡左起碼5次以上.........
局著要你teleport去waypoint先有得走
甘大鑊
睇黎仲有好多bug要修
舊 08-28-12, 04:43 PM   #74
ZeroChow
Crazy Gamer

註冊日期: Jun 2005
之前$480訂左實體, 但今日間鋪話唔知幾時到貨.

我係唔係入左黑店?
ZeroChow 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-28-12, 04:45 PM   #75
Sar8
The One

註冊日期: Feb 2009
PSN  IDOrzAR8
XBox Live GamertagOrzAR8
我fd上水訂都拿到啦WOR
唔通預訂遲拿

論壇跳轉

相似的主題
主題 主題作者 版面 回覆 最後發表
PHANTASY STAR ONLINE 2 (NA/EU) - EARLY 2013 OFFICIAL LAUNCH david PC電腦遊戲討論版 3 09-16-12 07:54 AM
Guild Wars 2 (Vol. 2) - HEAD START (AUG 25-27) OFFICIAL LAUNCH (AUG 28) GET READY!!! david PC電腦遊戲討論版 1067 08-27-12 05:11 PM
[機種未定] Guild Wars 2 david 電視遊戲討論版 1 02-17-12 12:24 AM
《Guild Wars》vol.2 ( 詳細資料在page.1 ) BlackWing PC電腦遊戲討論版 586 07-21-06 03:01 PM
《Guild Wars》vol.1 ( 詳細資料在page.1 ) 仁傑 PC電腦遊戲討論版 1001 06-22-05 03:45 PM

現在的時間是 01:39 PM

手機版 | APP版