Default Style 註冊帳號
Games Animation Forum

不顯示圖片
第一 ... 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 20 60  ... 最後
攻略及心得交流區>Xenoblade 2『異度神劍2』|攻略及心得交流︱**劇透請spoiler**
高級嘍囉 06:07 PM 12-04-17
這種損傷係成箱嘢屈曲咗,點加AIR BAG都冇用。
用薄箱最易出現。
fortel 06:16 PM 12-04-17
超不滿就係D LEVEL,完全都無意義既,我4X 幾LV比D 36LV既怪秒,咁LV有咩用?

求教跳左上部機械巨獸上面打果部野,打到條電線就爆就一下秒我

終於過到,自己都唔明點解自己會過到...
陸奧 貴志 06:18 PM 12-04-17

我都唔明咁都會搞成咁

問左日森,佢話要問下DHL先
陸奧 貴志 06:19 PM 12-04-17
依家好想落街買住隻普通版FING下先
陸奧 貴志 06:30 PM 12-04-17
作者: 高級嘍囉:
恭喜閣下將會有兩隻特別版,一隻玩,一隻唔開用嚟儲。
睇佢口吻我要退番貨俾佢
harakuma 06:51 PM 12-04-17
作者: 野良猫:
我以前响日森買嘢佢先入好膠袋入好再用熱溶膠槍固定响盒中間位置,就算啲角爆哂都唔會傷到件嘢

定係個個做法唔同?
你呢種我最常見係咁, 我買書就係咁.

老老實實, 係TB買嘢反而包到糉咁好安心.
Rance 07:03 PM 12-04-17
amiami先誇張,大大個箱搵D紙塞實哂廢紙重多過D貨
Tannhauser Gate 07:28 PM 12-04-17
條電線要集屬性球入phase 2時秒佢
天野 07:34 PM 12-04-17
作者: 陸奧 貴志:

我都唔明咁都會搞成咁

問左日森,佢話要問下DHL先
表面紙盒少少爛都算
連鐵盒都凹晒點忍
絕對唔係小題大做
佢已經包得好靚
似係dhl札到佢爛晒
陸奧 貴志 07:39 PM 12-04-17
想買隻普通版止痕都買唔到
捲毛老爺 07:39 PM 12-04-17
移動中有冇得放大地圖??

下下都要按 +>傳送, 睇自己係邊有煩

試哂好多制都唔覺有...

麻煩各位。
lunn 07:45 PM 12-04-17
作者: Kaori Yae:
全力打義經無視滅
到佢得番一半血有EVENT
咁就都好D…可以集火打左義經先
晏D再試吓先

作者: 捲毛老爺:

麻煩各位。
應該無…
係好麻煩
希望遲吓會Patch黎改善一吓啦
Marco 08:00 PM 12-04-17

雖然遲左幾日,但總算到手
開機先
Reticence 08:02 PM 12-04-17
傭兵團角色專用任 ??:??:??時間既原來開始左後某地方會多個side quest比你接, 接左個傭兵團任就會完
捲毛老爺 10:04 PM 12-04-17
問多個小問題,每隻 劍神 就永遠都係得4招?

主角/焰? 3招+大技都好廢...
野良猫 10:24 PM 12-04-17
問多個小問題,每隻 劍神 就永遠都係得4招?

主角/焰? 3招+大技都好廢...
招式固定咗

全部人啲技都廢
你要做嘅就係連埋一齊製造高輸出
Tannhauser Gate 10:55 PM 12-04-17
因為個連鎖可以連到十幾倍 招基傷係要廢d
野良猫 11:29 PM 12-04-17
爆三粒屬性玉都儲唔滿條槽,到底幾時先可以睇最大技
lunn 12:34 AM 12-05-17
想問吓其實Chain係點樣先儲到架??
自己控制緊果隻就可以自己儲住唔出lv1-4既技
但另外兩隻係點樣儲呀??
係唔係唔用ZL同ZR果兩招咁???
野良猫 12:52 AM 12-05-17
作者: rinxlun:
想問吓其實Chain係點樣先儲到架??
自己控制緊果隻就可以自己儲住唔出lv1-4既技
但另外兩隻係點樣儲呀??
係唔係唔用ZL同ZR果兩招咁???
佢哋自己會儲,幾時儲到LV2、LV3就唔知
所以好多時我都係自己出兩次然後再用佢哋
例如︰男主>同伴>男主
男主>男主>同伴

有二回攻擊飾物幫手可以自己出哂三次都得

屬性表可以睇佢
https://wiki.denfaminicogamer.jp/Xen...83%B3%E3%83%9C
lunn 01:12 AM 12-05-17
作者: 野良猫:
佢哋自己會儲,幾時儲到LV2、LV3就唔知
所以好多時我都係自己出兩次然後再用佢哋
例如︰男主>同伴>男主
男主>男主>同伴

有二回攻擊飾物幫手可以自己出哂三次都得

屬性表可以睇佢
https://wiki.denfaminicogamer.jp/Xen...83%B3%E3%83%9C
咁係咪要用「+」來出架?
還是平日咁出技?
個教學睇得唔清楚
可能要上youtube搵返來睇吓
aquarius 01:16 AM 12-05-17

麻煩各位。
按L制會好似FF12咁有個半透大地圖睇到自己喺邊
不過用唔到傳送
野良猫 01:29 AM 12-05-17
作者: rinxlun:
咁係咪要用「+」來出架?
還是平日咁出技?
個教學睇得唔清楚
可能要上youtube搵返來睇吓
其實所有技都有連貫性,一路出一路鋪路為出最大技

「+」技要靠三連超必去整屬性玉出嚟,然後再用「+」連技
將屬性玉用相反嘅屬性如水屬性玉用火打碎佢,每打碎一粒左上角條槽會開始儲
滿咗就可以出最大技
至於咩屬去打就睇你手上BLADE嘅屬性,例如你整咗光屬性玉出嚟冇闇屬BLADE就爆唔到

不過我試過爆三粒都儲唔滿,但未儲到四粒隻怪已經死咗
所以到依家都未過最大技係咩樣
lineage19 03:24 AM 12-05-17

麻煩各位。

直接按x制就可以開到傳送的頁面,起馬按少幾個制先...

Btw今集個ui真係麻麻...同xbx比差幾皮

Sent from my iPhone using Gaforum
fortel 08:03 AM 12-05-17
暫時打到第5章,發現有時D BOSS戰會完全無理由咁迫玩家要2人隊打

同埋試左好多次,都係覺得+HP係最實用

話時話
想問下
烏龜仔而家高我勁多LV 佢50我主人公仲係45,到底係唔係我LV過低? 我岩岩打完GREAT櫻

之前打電線死左超多次,之後打真同機械人ROUND 2就超易打,呢隻GAME D BOSS 設計好怪...

THZ
第一 ... 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 20 60  ... 最後

返回主題版面