Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > 娛樂興趣區 > 體育版

主題工具 顯示模式
舊 06-02-02, 11:22 PM   #1
nerv173
Game Master

註冊日期: Dec 2001
Question 覺唔覺有線D講波佬唔對路

佢地都唔係描述場波的情況,一味係度馬後炮,都係無記呀叔講得傳神D,有時係廁所都知比賽情況
nerv173 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 06-02-02, 11:27 PM   #2
誘肉毛球
Ultimate Gamer
哈雷小子...

哈哈!

我看中央台的線上直播,佢地講波是只有以下這幾句﹕
1.傳球!
2.射球!
3.好球!
4.噢..(唔入時)

又成日唔記得球員名...
誘肉毛球 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 06-02-02, 11:33 PM   #3
koyasu
Account Locked
地獄領隊侯利亞

註冊日期: Jan 2002
Re: 覺唔覺有線D講波佬唔對路

引用:
Originally posted by nerv173 :
佢地都唔係描述場波的情況,一味係度馬後炮,都係無記呀叔講得傳神D,有時係廁所都知比賽情況
因為他們不能同時讚隊波和講波
koyasu 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 06-09-02, 10:40 AM   #4
人仔貓
Game Master

Question

最火滾就係晌自己唔捧果隊進攻時,
即刻唔講埸比賽既現場實況,
而係晌度繼續歌頌自己鐘意果隊、背誦資料稿、
問/公佈電話調查、講其他廢話……
超唔專業!

如果我晌有線錄影廠現場睇波,
我諗我會忍唔住當場小佢!
人仔貓 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 06-09-02, 06:07 PM   #5
paulchan
Insane Gamer

點解唔見左"沙皮"??

舊 06-09-02, 06:23 PM   #6
chunyu
Banned

註冊日期: Mar 2002
佢地太多野要o係果段時候做喇............
要講波 , 又要搞埋佢個現場氣氛 , 又要搞埋果d 遊戲 , 又要講下d 資料 , 又要捧下自己個隊波............
同一個時候要做咁多野 , 好難做得好.........
所以d 評述如果唔係o係展貿果度o既人講o既就會好好多~~~
chunyu 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 06-09-02, 10:45 PM   #7
mudhole
Ultimate Gamer
さとし

PSN  IDsatoshi_negi
Arrow

我覺得佢地講野好唔客觀,成日偏幫自己捧個隊:loco:

舊 06-09-02, 11:26 PM   #8
samug
Game Master
迷失方向X_X

註冊日期: Feb 2002
同感 好彩最後幾場免費台有得播

舊 06-10-02, 01:27 AM   #9
暴走EVA初號機
Crazy Gamer
炸彈x7

註冊日期: Apr 2002
好在0係澳門有澳廣視免費直播
暴走EVA初號機 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 06-10-02, 01:33 AM   #10
貓貓II
Game Master

阿叔怒插有線講波佬,大快人心。
貓貓II 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 06-10-02, 02:40 AM   #11
紅血人
Game Master
求其作的一個名字

註冊日期: Mar 2002
不過有線D world cup angel幾靚
紅血人 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 06-10-02, 02:57 AM   #12
昏迷童子Sleepy
God of Gamer
新澳門殖民星住民甲

註冊日期: Jan 2002
PSN  IDAI_Sleepy
引用:
Originally posted by 貓貓II :
阿叔怒插有線講波佬,大快人心。
正!
是日今句:我地呢邊講波佬,夾埋踢左成百幾年波!!!

----------------------- 童子的娛樂亂報 本童子個Twitter -----------------------
死神Lv.3能力覺醒
昏迷童子Sleepy 目前離線   回覆時引用此篇文章

主題工具
顯示模式

論壇跳轉

現在的時間是 04:03 PM

手機版 | APP版