Default Style 註冊帳號
Games Animation Forum

不顯示圖片
1 2 3 4 5 6 7 8 9 13  ... 最後
日本動漫畫討論版>輕小說相關討論區 Vol.4
HM 08:26 AM 08-02-10
加速世界 4 飛向蒼穹

中一本
又有姐姐睇
Asurada 11:13 AM 08-02-10
作者: relight:
怪唔知我尋日去mk又冇,今日去荃灣又冇,問過個老闆佢話過幾日先有貨
仲諗住有書睇添,估唔到好賣成咁

今日見到刀語$70,但見勁細本咁冇買到...
化物語好厚,不過要$135
stcdavidhk 06:28 PM 08-02-10
睇左一半學生會的六彩,開始對d搞笑橋段麻木...(大同小異的感覺)
反而睇左開頭個序章之後忍唔住手睇左個最終章先(吸引過主文=0=)
naytk 09:51 PM 08-02-10
我有冇潮到? 傷物語動畫化決定?

原來28/7官網已經公佈左…

有排都未完…

天子 11:56 PM 08-02-10
我想問下春香11出左末,,,THX
たまご 12:14 AM 08-03-10
作者: 天子:
出左
ty1106 07:11 PM 08-03-10
作者: 天子:
動漫節首賣
不過同日出面已經有售
不死身的出木杉 10:07 PM 08-03-10
頭post 已更新
不死身的出木杉 09:27 AM 08-07-10
尖端出版9月輕小說

文學少女 見習生的傷心
神曲奏界 白(05)亙古純白
瀆神之主(08)
魔法學園MA(VII)奪回父親!?
刀語(02)
人類衰退之後(04)
最後一戰:短兵鏖戰
神之守護者(回歸篇)
ty1106 05:29 PM 08-07-10
尖端漫
13 Phantom~幻靈鎮魂曲~(02)
07 天然冒失吸血姬(01)

尖端輕小說
09 玩伴貓耳娘(06)
gingq7 09:31 PM 08-07-10
作者: naytk:
我有冇潮到? 傷物語動畫化決定?

原來28/7官網已經公佈左…

有排都未完…
岩岩睇左化物語(上), 發現channel係岩的, 見佢仲有排(?)出雖然係好事...
不過一諗起本本都$100+ ....
Iro 09:35 PM 08-07-10
你唔好當佢係一本 當佢係兩,三本合埋先啱睇 因為個作者只係想自我滿足 所以成日作到超晒普通一本的字數 (其中有好多都係呃稿費)
stcdavidhk 08:29 PM 08-09-10
終於買到化物語,成個信和都冇...結果又係油麻地mtr度找到
信唔到貴過本空境(下),都係明天至慢慢睇
relight 09:25 PM 08-09-10
作者: stcdavidhk:
終於買到化物語,成個信和都冇...結果又係油麻地mtr度找到
信唔到貴過本空境(下),都係明天至慢慢睇
頂我今日去信和又係搵唔到,已經第3次搵喇。

到底係貨少定真係hit成咁?小說版真係咁正咩。
stcdavidhk 09:31 PM 08-09-10
作者: relight:
頂我今日去信和又係搵唔到,已經第3次搵喇。

到底係貨少定真係hit成咁?小說版真係咁正咩。
我都搵唔到,有間話明天有可能番
之後去到油麻地mtr度話剛剛番左,之後立即買左
BMYAN 10:14 PM 08-09-10
今日去完信和買小說,聽某人講沙田龍城輕小說都系正價發售,無平2,3蚊,系咪GA?
次次都去信和好遠-_-
gingq7 07:36 PM 08-10-10
作者: BMYAN:
今日去完信和買小說,聽某人講沙田龍城輕小說都系正價發售,無平2,3蚊,系咪GA?
次次都去信和好遠-_-
係, 上星期頭我係沙田正價買的, 反正信和賣到斷晒, 而且差果幾蚊車費都係返度了
ゆり 07:39 PM 08-10-10
次次都去信和好遠-_-
漫畫印象都冇
gingq7 07:41 PM 08-10-10
作者: Iro:
你唔好當佢係一本 當佢係兩,三本合埋先啱睇 因為個作者只係想自我滿足 所以成日作到超晒普通一本的字數 (其中有好多都係呃稿費)
主線什麼的根本冇所謂吧, 佢自己都話係想寫無聊鬥嘴而已
ty1106 08:59 PM 08-10-10
次次都去信和好遠-_-
龍城一向都無折 之前可以儲印花另類慳 而家仲有無?

如果出開信和買就無咩所謂
唔係港島多數去0左188...
BMYAN 11:54 PM 08-10-10
作者: gingq7:
係, 上星期頭我係沙田正價買的, 反正信和賣到斷晒, 而且差果幾蚊車費都係返度了
我就5系-.-因為學生8達通平好多-..- 全部計落都系去信和平返DD= = (如果吾CARE個幾蚊就另計拉-.-

咁我想問龍城點去?同埋輕小說種類多5多?
有時想買個2,3本吾洗特登去信和買,買得多先去個邊~~
mario0606 12:03 AM 08-11-10
睇你買幾多本啦!好似我住沙田既
用學生八達通去一去MK都$6.2
出去買1、2本拉返其實差唔多,所以有時行去龍城買就算
雖然之前返灣仔ive會係188度買

我就5系-.-因為學生8達通平好多-..- 全部計落都系去信和平返DD= = (如果吾CARE個幾蚊就另計拉-.-

咁我想問龍城點去?同埋輕小說種類多5多?
有時想買個2,3本吾洗特登去信和買,買得多先去個邊~~
龍城係好運中心,你係吉野家隔離個入口入去直行應該會見到
至於輕小說正路既都應該會有,係最入果度無記錯放左好多輕小說
BMYAN 04:03 AM 08-11-10
作者: mario0606:
睇你買幾多本啦!好似我住沙田既
用學生八達通去一去MK都$6.2
出去買1、2本拉返其實差唔多,所以有時行去龍城買就算
雖然之前返灣仔ive會係188度買

龍城係好運中心,你係吉野家隔離個入口入去直行應該會見到
至於輕小說正路既都應該會有,係最入果度無記錯放左好多輕小說

$6.2?系來回? 我系大埔去.$4.8(其實我無計過.我系上MTR個網有睇得-.-

我知系好運中心,就系5識去好運-.- 次次去親沙田.就系火車站個邊既商場=_=
ゆり 04:20 AM 08-11-10
$6.2?系來回? 我系大埔去.$4.8(其實我無計過.我系上MTR個網有睇得-.-

我知系好運中心,就系5識去好運-.- 次次去親沙田.就系火車站個邊既商場=_=
沙田BUNGER KING對面就係好運

龍城就係好運中心最尾 龍城對面就賣電腦GAME既

ANYWAY 中原地圖是你的朋友
BMYAN 05:35 AM 08-11-10
作者: ~freedom~:
沙田BUNGER KING對面就係好運

龍城就係好運中心最尾 龍城對面就賣電腦GAME既

ANYWAY 中原地圖是你的朋友
姐系邊-..- ? (成日宅在屋企既後果就系變路痴-.-
由沙田火車站開始講-.- MAYBE我會明白= =
1 2 3 4 5 6 7 8 9 13  ... 最後

返回主題版面