Default Style 註冊帳號
Games Animation Forum

不顯示圖片
第一 ... 17 57 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 77  ... 最後
電視遊戲討論版>Wii U 主機綜合情報區 Vol.3~5
シスグノ 12:00 PM 12-07-12
作者: kenchan:
咁其實開多個都好, 到時其他online game 都可以分開定account 一齊玩, 好期待跟你屠龍.
但先旨聲明,其實我都係hea玩,未必可以全情投入,因為仔仔啱啱兩個月.又想煲,但又怕老婆咋形...

我都好期待一齊hea玩. 
上大仁 12:01 PM 12-07-12
請教:
就咁玩吓Mario ,Nintendo land 買白機夠啦!係咪?
シスグノ 12:05 PM 12-07-12
作者: 上大仁:
請教:
就咁玩吓Mario ,Nintendo land 買白機夠啦!係咪?
係. 

但咁浪費!?只玩Mario及Land?
qqchocolate1234 12:05 PM 12-07-12
199 = $199 ?? 有冇咁狠!?
就係咁狠...
kenchan 12:10 PM 12-07-12
作者: シスグノ:
但先旨聲明,其實我都係hea玩,未必可以全情投入,因為仔仔啱啱兩個月.又想煲,但又怕老婆咋形...

我都好期待一齊hea玩. 
放心, 講hea我都唔差過你, 我3ds到 3dsLL 玩mh , 加埋都唔知有冇10個鍾, 我鍾意買機買game, 就係唔太鍾意打game, ha~
kenchan 12:16 PM 12-07-12
作者: qqchocolate1234:
就係咁狠...
game shop 買? black list 佢啦, 補多百幾蚊都有隻300w.
野良猫 12:20 PM 12-07-12
就係咁狠...
出鴨記買嘛

今日我都打算過去買牛
兩個插位唔夠用
kenchan 12:22 PM 12-07-12
請教:
係夠, 但如果你唔另加外置HD, 到正式更新後你部白機只會得番2-3G, 到時有咩新APPS或者有咩系統要再特別更新, 你到時可能會幾麻煩, 所以建議黑機為首選(未必一定要MH機), 而白機都可以買, 但都買定個500G外置HD.
tylau 12:42 PM 12-07-12
作者: 野良貓:
出鴨記買嘛

今日我都打算過去買牛
兩個插位唔夠用
夠哂啦. XBOX PS 又多數有行貨/國際牛
qqchocolate1234 12:58 PM 12-07-12
作者: 野良貓:
出鴨記買嘛

今日我都打算過去買牛
兩個插位唔夠用
睇黎都要揾日出去買個隻..
忍者 01:33 PM 12-07-12
睇黎都要揾日出去買個隻..
去鴨記搵啦
abcdefg 01:45 PM 12-07-12
個super火牛報一報價 300w 4開
230元,全鴨記應該同價...
其實如果屋企地方唔大,真係唔駛買300w,唔係錢既問題,係太大舊既問題!
W!LL 02:02 PM 12-07-12
日版AC3返左 $599
MH3G HD $428
qqchocolate1234 02:04 PM 12-07-12
作者: abcdefg:
其實如果屋企地方唔大,真係唔駛買300w,唔係錢既問題,係太大舊既問題!
感謝報價!!
haluforever 02:10 PM 12-07-12
去緊ssp出白機 汁proset
Hawk 02:13 PM 12-07-12
想問如果今晚去買芒亨機,一般鋪頭包唔包埋火牛架? 同埋最少預幾錢? Thx~
Griffon05 02:13 PM 12-07-12
新手一問, 買日版拎去加拿大(110v)玩我明係唔使拖牛,
但Watt數夠嗎?? 因為成日見你地話驚唔夠...
kenchan 02:17 PM 12-07-12
作者: abcdefg:
但當見過實物後, 點解咁大同咁重, 就知咩係真材實料.
kenchan 02:21 PM 12-07-12
作者: Hawk:
想問如果今晚去買芒亨機,一般鋪頭包唔包埋火牛架? 同埋最少預幾錢? Thx~
今日個價都係約 4,500 - 4,600左右. 上落都不算太大, 依2日正常呢個價錢應該唔包"變壓牛", 就算包都係D細牛, 自問唔係咁敢用, 或者要你加錢, 隨時加你一百幾十, 如果係咁不如自己去第度買.
上大仁 02:28 PM 12-07-12
係夠, 但如果你唔另加外置HD, 到正式更新後你部白機只會得番2-3G, 到時有咩新APPS或者有咩系統要再特別更新, 你到時可能會幾麻煩, 所以建議黑機為首選(未必一定要MH機), 而白機都可以買, 但都買定個500G外置HD.
如果主要插碟打機,到冇位update or 裝app 先插支16g 手指落去係咪都ok ?
kenchan 02:43 PM 12-07-12
如果主要插碟打機,到冇位update or 裝app 先插支16g 手指落去係咪都ok ?
之前好似已經講左USB手指唔SUPPORT作業系統同DL GAME.
zeven7 02:46 PM 12-07-12
但當見過實物後, 點解咁大同咁重, 就知咩係真材實料.
啱啱買完…好重,要即閃
另外小心CT300重有隻SD
唔好買錯
qqchocolate1234 02:53 PM 12-07-12
作者: zeven7:
啱啱買完…好重,要即閃
另外小心CT300重有隻SD
唔好買錯
sd?
Netnet 02:55 PM 12-07-12
官網提過唔建議用 USB 手指,
因為 USB 手指既讀寫次數有限........手指穩定性唔夠長久
HI_Ricky 03:00 PM 12-07-12
變壓咁重要既野....
好似我咁, 買1隻用成世咪重好....

第一 ... 17 57 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 77  ... 最後

返回主題版面