Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > GAF區 > 手機平板遊戲討論版

主題工具 顯示模式
舊 11-27-17, 06:51 PM   #3026
ShinDou
God of Gamer

註冊日期: Apr 2006
我得隻帝國盾,要2隻上到7星先有用

而家先知DQMSL活動出左高難度,睇D網講到好難打,原來淨係雷神同兩隻雪糕聖CHAIN已經1野扣左佢80% @@ 第1TURN冇打佢淨係上狀態果D,第3TURN殺埋佢,要再打多次開冰召同用LB秒先得

今次RAID派1隻獅子高難又派1隻,即係保7星,SUPER TRUST遲D會再改﹖應該唔會係食2隻5星就拎到﹖不過唔知活動獎品會唔會俾SUPER TRUST

嘩原來要慢打都幾難,都磨左幾TURN係咁救人先打到,最尾2隻雪糕LB CHAIN 其實都秒到晒成條血,應該 @@

此篇文章於 11-27-17 08:16 PM 被 ShinDou 編輯。
ShinDou 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-27-17, 09:40 PM   #3027
tony1983
Junior Member

註冊日期: Feb 2015
今次新7星發達 除左劫火我隻隻都有
另 super trust 真係屈機到冇朋友
tony1983 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-28-17, 04:30 PM   #3028
ShinDou

黎緊新7星我得騎士迪利達有2隻,cliud仲係得1隻,見fd又中cloud,冇2隻cloud搞到兩手仲係廢人1大截

2張5星飛中左廢忍者同第2隻gilgamesh,點解gilgamesh呢d咁舊既角仲唔解7星?
舊 11-28-17, 04:44 PM   #3029
tony1983

中皇帝同yuna
飛埋20 券中多隻竜王
頂抽左60幾次都抽唔到機殺劍
舊 11-28-17, 05:00 PM   #3030
ShinDou

勁咩?做乜射咁多?
舊 11-28-17, 06:24 PM   #3031
tony1983

引用:
作者: ShinDou 查看文章
勁咩?做乜射咁多?
攞黎秒 Omega 用
舊 11-28-17, 08:26 PM   #3032
GP03D
Ultimate Gamer

註冊日期: Oct 2003
PSN  IDgpak03
XBox Live Gamertaggpak03
11隻新7星有8隻,不過全部都係單支。。。
射埋3張飛,泳衣fina,ff15女龍騎同ff15槍仔。。。
點解我都仲係得1隻cloud...

Dq d trust mog好煩,冇個d人但係賣左佢又唔係。。。

抽左幾十萬raid pt都冇見過獅子,10%mog都見過3次,係爭一隻先super trust到。。。

GP03D 目前線上   回覆時引用此篇文章
舊 11-28-17, 08:29 PM   #3033
ShinDou

SUPER TRUST唔係話會再改咩﹖幾時出﹖
舊 11-28-17, 09:25 PM   #3034
GP03D

12/11
Altema已經有哂super trust介紹

舊 12-01-17, 02:10 PM   #3035
ShinDou

rinoa咁快俾人打面既? 7星切博士有真3連魔喎,唔駛1turn開技,又有v系魔 max1000%, 即係成3000%
舊 12-01-17, 05:33 PM   #3036
ShinDou

仲係黑過黑西,37張飛0虹,5千石1虹中隻全game最廢既王之盾,想點呀
舊 12-01-17, 06:14 PM   #3037
GP03D

37飛好正常。。。我之前過百張0虹都係咁。。。
見你地squall同riona上哂7星已經好正。。。
今次我都射左25張,當然地0虹。。。

舊 12-01-17, 06:36 PM   #3038
ShinDou

虹率3%麻,正常100抽有3隻既@@ 即係大概33抽有1隻咁

上次我ALLIN晒3萬幾石同幾十張飛喎 @@
舊 12-01-17, 09:18 PM   #3039
tony1983

今次人品大爆發
7 張卷2 虹
ㄧ莉拉ㄧ新魔角
舊 12-02-17, 11:44 AM   #3040
ShinDou

換埋D飛射埋十張2虹,1技師1隻FF15王子,技師可以等上7星了,應該勁好多,正,王子就好似冇乜用

諗諗下好似射錯野,今次D新角睇真D唔係特別勁,唔怪得冇乜FD射,而家冇乜人掛BONUS人,不過中多隻技師都好

此篇文章於 12-02-17 11:49 AM 被 ShinDou 編輯。
舊 12-02-17, 12:59 PM   #3041
tony1983

換埋d 券中埋闇之王
香托托ㄧ般
又要暖機 又要叠傷害 d技全部1 hit 唔可以EC
而家個個都ㄧ波流 祼蒂x4 EC 毁天滅地
舊 12-02-17, 02:51 PM   #3042
GP03D

個個都歐啦。。。
換埋d飛射埋50抽以上0虹。。。正
魔人算難打秒唔到boss即比佢秒。。

舊 12-02-17, 04:18 PM   #3043
ShinDou

今次抽唔到BONUS5星,4星果隻唱歌太廢,我出4隻歌佬1隻7星雷神刷,不過REPEAT唔到,其實有左7星之後應該唔難秒,問題係中間D卒成日有屬性耐性好煩
舊 12-03-17, 01:03 AM   #3044
Orage
Game Master
ディバゲ,ありがとう

註冊日期: Nov 2002
PSN  IDIris02320
ロレーヌ 7星堅勁...自身仲要有3屬攻...LB又73%全DEBUFF...係超消MP真係大問題...

舊 12-03-17, 02:28 AM   #3045
GP03D

ロレーヌ要勁啦,課金專有。。。

舊 12-04-17, 08:25 AM   #3046
ZeroChow
Crazy Gamer

註冊日期: Jun 2005
個倉一大堆强化時冇得揀嘅莫古,係乜?
ZeroChow 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 12-04-17, 09:18 AM   #3047
ShinDou

果d莫古每隻都有唔同trust master,你要有佢個trust寫住果招本身果隻人先食到隻莫古,同名莫古都可以互食
舊 12-07-17, 07:45 PM   #3048
Orage
Game Master
ディバゲ,ありがとう

註冊日期: Nov 2002
PSN  IDIris02320
探索今次太易.......好易做錯事秒左佢

舊 12-07-17, 08:29 PM   #3049
ShinDou

今次真係太易,是但出魔TEAM都秒到,1TAKE COMPLETE埋
舊 12-09-17, 10:16 AM   #3050
ShinDou

射晒50幾萬RAID都唔中獅子,拎唔到SUPER TRUST了,唔知會唔會復刻,留住先

ALL莫古5%中2隻,1%中10隻,2張4星飛

第1次DQMSL合作D怪都食晒冇留多幾隻,今次RAID又派佢地D莫古,蝕左,DQMSL D莫古要留住先得

此篇文章於 12-09-17 10:58 AM 被 ShinDou 編輯。

標籤
FFBE, ファイナルファンタジーブレイブエクスヴィアス

主題工具
顯示模式

論壇跳轉

相似的主題
主題 主題作者 版面 回覆 最後發表
「KINGSGLAIVE FINAL FANTASY XV」「BROTHERHOOD FINAL FANTASY XV」配信中 supermanlady 日本動漫畫討論版 21 03-24-24 02:10 AM
Final Fantasy X jerry 電視遊戲討論版 6 02-05-23 08:40 PM
Final Fantasy Heroines Matamata 收藏品討論版 10 07-14-04 07:37 PM
Final Fantasy i? Exellen 電視遊戲討論版 1 03-15-04 04:07 PM
Final Fantasy X Chris皇 電視遊戲討論版 7 02-19-04 12:10 AM

現在的時間是 01:15 PM

手機版 | APP版