Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > 告示區 > GAF告示版

關閉主題

主題工具 顯示模式
舊 05-04-03, 06:49 PM   #51
★☆無 敵☆★
奸人才是王道
新選組三喪 無敵堅

註冊日期: Aug 2002
引用:
Originally posted by neo2046 :
BAN LIST topic你地都o向度chat?
你地大鑊啦
★☆無 敵☆★ 目前離線  
舊 05-04-03, 06:51 PM   #52
T.K.
Advance Moderator
很黃很暴力

註冊日期: Mar 2002
PSN  IDsrwtk
04-16-03 的事,不要再拿出來提吧

各位預訂貨物,請入賑到恆生銀行755-012903-882cheung tsz kin
並將入數紙寫上貨物名稱後,pm給本人
行貨半訂,日本貨全訂
1KG $65or長x闊x高[cm]/6000x$65[2者均須連送貨紙箱計算]
現貨
T.K. 目前離線  
舊 05-04-03, 06:58 PM   #53
~@千千@~
Game Master


註冊日期: Sep 2002
引用:
Originally posted by 240SX :

乜你認為佢會收手咩?
呢d人ban極都ban唔完架喇......
唔通你唔俾佢講野咩....
你ban 得一個ban唔到第二個、第三個.....
你走出黎講野但係搵唔到解決辦法都冇用ga
佢d post 無聊......唔阻到你咪得囉
~@千千@~ 目前離線  
舊 05-04-03, 08:45 PM   #54
Hikari
God of Gamer

註冊日期: Jun 2002
引用:
Originally posted by neo2046 :
BAN LIST topic你地都o向度chat?
sorry,唔好意思

有人說,愛情就如等巴士..
有人等一世也等不到巴士,有人等一會便有巴士到站...
Hikari 目前離線  
舊 05-06-03, 11:06 AM   #55
Inquisitor
Registered User
お前らはげすだ!

註冊日期: Feb 2003
引用:
Originally posted by ~@千千@~ :

你出少句聲搞少陣事呢度都好太平.....:bface:

仲有....人誰無過,你叫人ban其他板友,仲話要lock 埋人地ip,你呢d唔係挑釁係乜 ?

你走入黎講野, 講完又話唔關自己事, 好心你咪出聲喇!
道出事實.....家下關你Q事,事實就係你摷返件事黎講....
你話人地污染個forum 既氣氛,你自己已經做緊同一樣o野

你九up一大論咪又係想mod ban 人
唔通ban 人就會fair 呀? 我唔覺喎,只會有更多人搞事....

之前先講完GAF越黎越少人,再係咁樣ban 人遲早冇人黎
君之論點不大可取;事先聲明,這只是平心的討論一下。
出少句聲?請問一下,如果每個新來的都這樣reply,你會有甚麼感覺呢??出少句聲就是不搞事?原來不容忍一些多次違規的朋友就是搞事嗎?太平?這種太平失去了,不大可惜吧?
我走入來說話,只是道出事實,講完話唔關我事;那你又為何要回覆我呢?我就像在發瘋亂說話,那你和我這樣去管那位朋友又有何分別呢?
> 道出事實.....家下關你Q事,事實就係你摷返件事黎講....
你現在不是在做同樣的事嗎?為何不容忍呢?你也是找回差不多半個月前的post來說話。
而且,我也不太想找回來說,而是他真的不停的那麼做,總是說些廢話,copy別人的說話來說。別人說post過,一個這麼說,兩個這麼說,十個也這麼說了之後,他又參一腳。
我不是九up,說出問題、指出問題是九up,那只是你的個人觀點。Ban不Ban不關我的事,我上一個post不是已經清楚說明了嗎?我相信Mod及Admin知道怎麼辦;然而,我指出事實,只是希望讓他們看見。
Ban人不會減少人來搞事的話,為何那麼多人被Ban了?是因為暴君發癲?還是因為別的原因呢?因為Ban人能夠使他們知道他們做錯了。
> 之前先講完GAF越黎越少人,再係咁樣ban 人遲早冇人黎
這句不太認同,因為這裡是以嚴格的規則見稱的,那樣才得到那麼多有討論性質的文章。如果說因為ban人而少人來,倒不如說因為沒有ban掉一些不應該多次容忍的人,而使有能之士的離去;古有泰兵可為鑑。
再者,如果因為容忍他們而使到這裡仍然有多人的虛像,那只是欺騙自己,假的多人。那樣的多人,要來也沒有用吧?

以上

To mod們,對不起,在下不應該在此討論甚麼的,但那位術士真的已經多次違規,但得到的懲罰只是Ban掉一星期。這樣會使你們的公信力大減的,因此在下才會這樣站出來說幾句。
不要再誤會這是post war了...因為post war會有骨的。而且在下真的不想

此篇文章於 05-07-03 03:08 AM 被 Inquisitor 編輯。
Inquisitor 目前離線  
舊 05-08-03, 06:45 PM   #56
我是-_-
Banned

註冊日期: May 2003
點解唔見我個名ga???
我是-_- 目前離線  
舊 05-08-03, 11:30 PM   #57
光之審裁者
最終兵器仙人

註冊日期: Jan 2003
引用:
Originally posted by 我是-_- :
點解唔見我個名ga???
您衰乜?

裁判了世界的罪惡
者指人世的調停者

四年的單戀,己隨時間消逝,沒有了感覺,當時每夜輾轉反側,每日承受住千刀萬剮之痛,驀然回首,己成了過去,己成了回憶,那些日子是如何過的?己經記不起了
四十九年一睡夢 一期榮華一杯酒
光之審裁者 目前離線  
舊 05-08-03, 11:47 PM   #58
Rabbidas
Administrator
頹圈頹鏡

註冊日期: Jul 2002
3DS Friend Code0000 0000 0000
PSN  IDRabbidas
XBox Live GamertagYui GAF
注意..呢個post係用來公佈ban user..唔係俾你地用來討論,請不要再re.

至於唔lock係因為俾ban user/有問題的user發問的.

Rabbidas 目前離線  
舊 05-09-03, 12:05 AM   #59
我是-_-
Banned

註冊日期: May 2003
咁我想知點解我被ban後現在還未見到我的名字ga?
我是-_- 目前離線  
舊 05-12-03, 01:11 PM   #60
龍寶寶
天才兒童訓練營
明天會更好

註冊日期: Dec 2001
Wii U IDbobogaf
Nintendo Switch ID4565-6477-0890
3DS Friend Code2793 0561 7788
PSN  IDbobogaf
XBox Live Gamertagbobogaf
-_- & 我是-_-因多次PM警告仍然毫無改善,這種視版規如無物的人,不能留低,所以要Ban,特此通知!!

舊 05-26-03, 03:22 PM   #61
GLOCK 17
Account Locked
↑可憐無人理↑

註冊日期: Oct 2002
引用:
Originally posted by 龍格堡 :
-_- & 我是-_-因多次PM警告仍然毫無改善,這種視版規如無物的人,不能留低,所以要Ban,特此通知!!
Ban到幾時?
GLOCK 17 目前離線  
舊 06-02-03, 02:50 PM   #62
其卵
Game Master

註冊日期: May 2002
引用:
Originally posted by GLOCK 17 :
Ban到幾時?
唔好問無聊問題啦
其卵 目前離線  
舊 07-08-03, 02:55 PM   #63
北極光-Cyber
熱血tomo

cybaster 個a/c 好似仍未被解凍
麻煩admin跟進一下~thx~

地球上最後一個愛情故事
最終兵器彼女
北極光-Cyber 目前離線  
舊 07-08-03, 07:50 PM   #64
Rabbidas
Administrator
頹圈頹鏡

3DS Friend Code0000 0000 0000
PSN  IDRabbidas
XBox Live GamertagYui GAF
ok now

Rabbidas 目前離線  
舊 07-16-03, 10:52 PM   #65
NARC
Game Master

註冊日期: Apr 2003
想問.......
SANG2003好以已經BAN完喇喎.......
但係佢仲話出唔到POST.......
請板主解救

心愛的男人還是要用鎖鏈綁住喔
NARC 目前離線  
舊 07-17-03, 01:50 AM   #66
killua
天上天下正太唯我獨尊
廚二

註冊日期: Apr 2002
PSN  IDKILLUAJP1986
XBox Live Gamertag窮到喊,就黎訓街
代SANG2003 post..........

個a/c仲未unlock......
唔該版主幫幫手......

舊 07-17-03, 09:03 AM   #67
Kojiro Fuuma
15202ST

XBox Live GamertagKojiro Fuuma
大家齊跳求"魚"舞啦~

01。03。11
Kojiro Fuuma 目前離線  
舊 07-23-03, 06:29 PM   #68
T.K.
很黃很暴力

07-22-03 06:56 PM
[唔該~~Brain Powered**好唔好睇?]
http://www.gaforum.org/showthread.ph...43#post1464943

FREDDY@o@ Member # 4073
post粗口,警告一次

各位預訂貨物,請入賑到恆生銀行755-012903-882cheung tsz kin
行貨半訂,日本貨全訂
1KG $65or長x闊x高[cm]/6000x$65[2者均須連送貨紙箱計算]
現貨

此篇文章於 07-23-03 06:38 PM 被 T.K. 編輯。
T.K. 目前離線  
舊 07-24-03, 04:58 AM   #69
Inquisitor
Registered User
お前らはげすだ!

http://hk.dictionary.yahoo.com/dict?s=fack
http://hk.dictionary.yahoo.com/dict?s=feck
唔係話乜野,而係事實上英文由f_ck來組成的字,不一定是F word的啊
Inquisitor 目前離線  
舊 07-24-03, 09:41 AM   #70
T.K.
很黃很暴力

你喜歡的,可以效法他的,到時睇下我點處理囉

行貨半訂,日本貨全訂
現貨
T.K. 目前離線  
舊 09-28-03, 09:02 AM   #71
Rosicky
我愛攝影

註冊日期: Oct 2002
XBox Live GamertagykcisoR
個ban list好似唔係成日更新咁...
有時d人失左蹤都唔知係咪給人ban了

不過我諗mod個d其實都幾忙,冇時間更新姐

英雄聯盟: Rosicky
Rosicky 目前離線  
舊 11-02-03, 09:11 PM   #72
God Gundam
Game Master
究極之神高達

註冊日期: Jan 2003
想問一下DREAMBER.bo嘅A/C係Ban幾耐的

舊 11-03-03, 04:09 AM   #73
唔好記住我
嗚~~

有冇ban到
唔好記住我 目前離線  
舊 11-03-03, 03:38 PM   #74
龍寶寶
天才兒童訓練營
明天會更好

Wii U IDbobogaf
Nintendo Switch ID4565-6477-0890
3DS Friend Code2793 0561 7788
PSN  IDbobogaf
XBox Live Gamertagbobogaf
引用:
Originally posted by Shinning Gundam :
想問一下DREAMBER.bo嘅A/C係Ban幾耐的
是屬於永久性!!

舊 11-03-03, 04:32 PM   #75
馬沙
Mazaghi

註冊日期: Sep 2002
引用:
Originally posted by 龍格堡 :

是屬於永久性!!

為乜要永久性Ban ?

主題工具
顯示模式

論壇跳轉

相似的主題
主題 主題作者 版面 回覆 最後發表
《暗黑破壞神 II 》森林酒吧旅館 (P.1) KIM PC電腦遊戲討論版 1013 08-03-05 12:37 AM
梁靜茹新曲+精選國語大碟"戀愛的力量 "(新歌加精選) - 封面, song list updated [已推出] JACKY Neo Music UNIVERSE 22 11-26-03 10:54 PM
可否把 假如愛有天意-電影原聲大碟 的song list...... StevenLeong Neo Music UNIVERSE 1 10-25-03 06:39 PM
點樣可以將ICQ個name list upload上去ICQ server? 6402oen 手機資訊/電腦軟硬討論 8 02-04-03 10:11 PM

現在的時間是 06:05 AM

手機版 | APP版