Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > GAF區 > 攻略及心得交流區

主題工具 顯示模式
舊 12-10-11, 06:51 PM   #51
ryuka
Crazy Gamer

註冊日期: Sep 2005
Wii U IDryuka001
3DS Friend Code0516 7226 8384
PSN  IDrykaryuki
引用:
作者: Deviantnip 查看文章
請問農場點樣做其他嘢?有菇木但選擇只有種草(村三星中)
你要做村長個仔d依賴先會開到其他野
ryuka 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 12-10-11, 07:10 PM   #52
jonal
Junior Member
永遠新手

註冊日期: Dec 2007
PSN  IDjonal
引用:
作者: CardGameDan 查看文章
我都想搵人一齊連機打
我都係~~~
jonal 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 12-10-11, 07:14 PM   #53
神風@AMD
God of Gamer
Action!

註冊日期: Nov 2004
Nintendo Switch ID2776-5245-9304
3DS Friend Code5327 1257 3881
PSN  IDamd8899
名乎其實水龍頭www

舊 12-10-11, 08:07 PM   #54
半熟くん
Senior Gamer

註冊日期: Jan 2010
3DS Friend Code0645 5951 8148
引用:
作者: 神風@AMD 查看文章
名乎其實水龍頭www
笑左www
半熟くん 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 12-10-11, 08:39 PM   #55
BlackWing
World Order
↘本氣度0

註冊日期: Aug 2003
3DS Friend Code3480 2495 6871
PSN  IDgafkalut
今天報告:

港キークエ (港口 key quest)<------以下呢4個証實左係堅,清完就有緊急海龍打

☆1
クルペッコ
ボルボロス
リオレイア
チャナガブル
ラギアクルス1頭(緊急)

☆2<------------下面呢3個清完都無緊急,結果今日升hr3既目標fail(另外火山雄火打埋都無)
*有興趣既可以跟報告試落去
夫妻(緊急)
ディアブロス
ハプルボッカ
ギギネブラ
BlackWing 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 12-10-11, 10:02 PM   #56
代官
Ultimate Gamer

註冊日期: Feb 2005
召人聽日出團

代官 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 12-10-11, 10:09 PM   #57
yipchunyu
Senior Gamer

註冊日期: Jan 2002
引用:
作者: 代官 查看文章
召人聽日出團
聽聞四個人一齊玩會drop frame得好勁,唔知係唔係
yipchunyu 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 12-10-11, 10:10 PM   #58
代官

味試
身邊得一個人玩

舊 12-10-11, 10:11 PM   #59
BlackWing
World Order
↘本氣度0

兩丁友打水沒林都有得drop frame,唔好講四丁友
舊 12-10-11, 10:14 PM   #60
ryuka
Crazy Gamer

引用:
召人聽日出團
我有興趣
舊 12-10-11, 10:19 PM   #61
代官

我1點左右會係先達旁邊間m記出沒
但6點有事要走

你們有沒有好地點介紹

舊 12-10-11, 10:41 PM   #62
jonal
Junior Member
永遠新手

註冊日期: Dec 2007
PSN  IDjonal
引用:
我1點左右會係先達旁邊間m記出沒
但6點有事要走

你們有沒有好地點介紹
請問晩上8時先到可唔可以join?
由手機版發出
jonal 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 12-10-11, 10:42 PM   #63
CardGameDan
蔬菜汁好味w

註冊日期: Jul 2006
5星迷子之後點先開到火龍/冰牙龍?

World of Tanks US:ID=CardGameDan、Clan=503rd Joint Fighter Wing Typhoon Witches<---現在主力
CardGameDan 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 12-10-11, 10:42 PM   #64
滅龍士
MHWs↓

註冊日期: Sep 2006
Nintendo Switch IDSW-0379-3311-1331
3DS Friend Code0362 0082 7760
PSN  IDMETSU_RYU_SHI

個身硬到綠斬都彈
滅龍士 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 12-10-11, 10:47 PM   #65
代官

我6點要走啦wo
一來唔知有無人到
二來就算有人泥我走左之後唔知佢地打到幾點

總知我1點左右會到
放隻sic super1上 木台 做記認

摩亞你3ds差爆電link機可以玩幾耐?

舊 12-10-11, 10:48 PM   #66
BlackWing
World Order
↘本氣度0

引用:
我6點要走啦wo
一來唔知有無人到
二來就算有人泥我走左之後唔知佢地打到幾點

總知我1點左右會到
放隻sic super1上 木台 做記認

摩亞你3ds差爆電link機可以玩幾耐?
今日團友2粒半鐘多d出死亡紅電,之後插電可以邊打邊充到滿
不過我唔知佢開幾多段光/有無開省能源(剛剛問左3段光/省能源ON)

我自己就無睇到,玩左1粒鐘多d就插左電

此篇文章於 12-10-11 10:51 PM 被 BlackWing 編輯。
舊 12-10-11, 10:57 PM   #67
雷火武
ワールド・エンド

明日下午去金雞打,有冇人到?
雷火武 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 12-10-11, 11:03 PM   #68
野良猫
肥倫

註冊日期: Feb 2008
引用:
作者: 滅龍士 查看文章

個身硬到綠斬都彈
以亞種嚟講綠斬彈唔出奇

不過條友仔唔好再弱啲…
想睇下有咩招出都唔得
野良猫 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 12-10-11, 11:10 PM   #69
代官

1粒鐘就插電
不如過金雞算

舊 12-10-11, 11:11 PM   #70
BlackWing
World Order
↘本氣度0

引用:
1粒鐘就插電
不如過金雞算
唔關事,我出去果陣無充滿同埋出去果陣都打緊姐
你睇我團友個時間比較準確(3段光,省電ON)2.5粒鐘死亡紅色
舊 12-10-11, 11:13 PM   #71
cknjoshua
Crazy Gamer

註冊日期: Mar 2011
3DS Friend Code2492 4092 0397
引用:
1粒鐘就插電
不如過金雞算
mario kart 開wifi網上對戰
(2段光,省電off,開盡3d)

可以玩3個鐘左右

我估off左3d mh應該少極都可以3個鐘..
cknjoshua 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 12-10-11, 11:18 PM   #72
雷火武
ワールド・エンド

引用:
1粒鐘就插電
不如過金雞算
組唔組隊?
雷火武 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 12-10-11, 11:20 PM   #73
ryuka
Crazy Gamer

引用:
作者: CardGameDan 查看文章
5星迷子之後點先開到火龍/冰牙龍?
好似要打埋海龍捕獲,尾槌,赤甲先出
舊 12-10-11, 11:21 PM   #74
代官

我無所謂
集會所定邊間?

舊 12-10-11, 11:23 PM   #75
ryuka
Crazy Gamer

引用:
作者: Deviantnip 查看文章
明日下午去金雞打,有冇人到?
未去過,邊度來ga?
thx

論壇跳轉

相似的主題
主題 主題作者 版面 回覆 最後發表
[3DS] Monster Hunter 4 | 支援 Online Play | 2013年夏發售預定 MO 手提遊戲機討論版 1035 12-12-12 04:09 PM
Monster Hunter Frontier neo2046 PC電腦遊戲討論版 1051 01-05-10 06:19 PM

現在的時間是 07:31 AM

手機版 | APP版