Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > 娛樂興趣區 > 體育版 > 國家隊討論區

主題工具 顯示模式
舊 06-09-06, 12:58 PM   #76
雪舟等楊
God of Gamer
●  ω  ●

註冊日期: Apr 2002
PSN  IDalone_wolf123
XBox Live Gamertagmoe magician
中左張澳洲||||

(`・ω・´)
≡ ∧_∧   ∧_∧
≡(#`Д )⊃;; )Д`)・゚.・
≡/つ  /  ⊂ ⊂/
「我絕不認為中國的落伍,是幾個昏君造成的,而是每個人造成。因為制度是人創造的,中國所有悲劇,都是中國人自編自導自演和自我欣賞,這絕對是與人種有關。」
雪舟等楊 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 06-09-06, 01:07 PM   #77
Aqours
Crazy Gamer

註冊日期: Apr 2006
食左2次...中左張英格蘭 同張百塔
有無人肯用阿根廷同我換
Aqours 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 06-10-06, 02:10 AM   #78
901戰術
Senior Gamer

註冊日期: May 2005
Nintendo Switch ID3292-3236-6234
PSN  IDKelvin0810
XBox Live GamertagKelvin on 99
今日中左張英格蘭...好野...
但隔離個阿婆中左張多哥...
佢仲問麥記d人呢張野可以換咩野...
901戰術 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 06-10-06, 02:10 AM   #79
KIM
Ωmega αlpha™
GAF足球隊金虎拾號

註冊日期: Mar 2002
3DS Friend Code4596 9545 7662
PSN  IDGOUFKING
XBox Live GamertagGOUFKING
引用:
作者: 紫月 
食左2次...中左張英格蘭 同張百塔
有無人肯用阿根廷同我換
比我先啦~~你睇我頭像就知啦~~~!
我都未有呀!!!

KIM 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 06-10-06, 02:46 AM   #80
kin~kin
霹靂無敵閃電俠

註冊日期: Dec 2004
聽日我有小食食喇, 我有張德國...
不過我係唔會食佢0既....為左個小食而要我食個飯tastic實在太大犧牲喇XDDD
kin~kin 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 06-11-06, 01:23 PM   #81
Aqours
Crazy Gamer

引用:
作者: kin~kin
聽日我有小食食喇, 我有張德國...
不過我係唔會食佢0既....為左個小食而要我食個飯tastic實在太大犧牲喇XDDD
改左玩法
食超值套餐都有得送
蘋果批, 栗米杯, 新地 3選1...
今日唔記得拎張ENGLAND落去
無得食
但送左兩張捷克比我
舊 06-11-06, 01:31 PM   #82
Misaki Taro

PSN  IDShSh4A
引用:
改左玩法
食超值套餐都有得送
無得食
但送左兩張捷克比我
唔係一向食超值套餐都有ge 咩 ???

Call of Duty: Modern Warfare 2
PSN: ShSh4A
Misaki Taro 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 06-11-06, 01:38 PM   #83
Aqours
Crazy Gamer

引用:
作者: Misaki Taro
唔係一向食超值套餐都有ge 咩 ???
送小食...唔係送卡...
之前好似食飯TASTIC先有小食送 ......
舊 06-11-06, 01:41 PM   #84
不死game神
Ultimate Gamer
任天堂絕命之使者

註冊日期: Jun 2004
PSN  IDWONG_FAMILY
XBox Live GamertagNintendo
俾埋d突尼西亞我做咩............

任天堂是唯一可以能夠帶你們進入創意無限的遊戲國度,讓你們體會電視遊戲的真正樂趣。雖然我們人數不多,而且四面受敵,但我們絕不氣餒,我們的大門隨時願意為你們打開,墮進電玩遊戲冥界的人喔,趕快回頭是岸唷!
阿們
老任皇者之收藏庫:N64遊戲(over100),GC遊戲(over300),NDS遊戲(over300),Wii日版遊戲(全部)
用手機,識貨之人梗係會用NOKIA啦
打TV同手提game,係路o既人實玩任記o既
不死game神 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 06-11-06, 02:32 PM   #85
雪舟等楊
●  ω  ●

註冊日期: Apr 2002
PSN  IDalone_wolf123
XBox Live Gamertagmoe magician
我中左4張美國一張安哥拉||||

(`・ω・´)
≡ ∧_∧   ∧_∧
≡(#`Д )⊃;; )Д`)・゚.・
≡/つ  /  ⊂ ⊂/
「我絕不認為中國的落伍,是幾個昏君造成的,而是每個人造成。因為制度是人創造的,中國所有悲劇,都是中國人自編自導自演和自我欣賞,這絕對是與人種有關。」
雪舟等楊 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 06-11-06, 02:52 PM   #86
啤梨王子
The One
過氣萬人迷

註冊日期: Mar 2003
PSN  IDPear_Prince
引用:
改左玩法
食超值套餐都有得送
無得食
但送左兩張捷克比我
冇錯
今日廣告都有講

Waiting around for somebody to change your life for you is a loser's game.
If you want a great friend, you've got to be a great friend; if you want a great partner,you've got to be a great partner.
啤梨王子 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 06-11-06, 03:55 PM   #87
Misaki Taro

PSN  IDShSh4A
買左$34野食俾左3張卡我
2 x 德國
1 x 阿根廷

Call of Duty: Modern Warfare 2
PSN: ShSh4A
Misaki Taro 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 06-11-06, 04:00 PM   #88
cloud

註冊日期: Dec 2001
PSN  IDsteve_ho110
尋日叫M記外賣.....
俾左4張捷克我........

人並不是生來給打敗的。人可被消滅,但不能夠被打敗。

Hemingway (1899-1961)
cloud 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 06-11-06, 04:01 PM   #89
windart
Moderator
海產類

註冊日期: Aug 2003
3DS Friend Code4210 4848 2445
PSN  IDwindart
XBox Live Gamertagwindart
一次過中左3張都係巴西rz

201102 台北Fancy Frontier17之旅(coming soon)
201012 コミケ79因果之旅・壱(coming soon)
201003 博麗神社例大祭7之旅
201002 台北Fancy Frontier15之旅
200908 コミケ76砲灰之旅
windart 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 06-11-06, 05:07 PM   #90
kin~kin
霹靂無敵閃電俠

註冊日期: Dec 2004
引用:
改左玩法
食超值套餐都有得送
無得食
但送左兩張捷克比我
改左玩法好少少, 但係都難頂
kin~kin 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 06-11-06, 05:11 PM   #91
POISON

註冊日期: Jan 2005
PSN  IDRayson-GAF2
引用:
作者: Zaku
邊個中過百搭??
講黎聽下邊間食!!!
旺角先達隔離間M記

舊 06-11-06, 05:46 PM   #92
chunwai0091
雛見澤症候群L3患者

中咗瑞典
但佢和波

PAD: 160 103 862
CC: 191抽姐姐仍然突2,仲要係咁撞紅柱, 垃圾game
白貓Project: 石都唔派
IM@S: 200抽0ssr, 垃圾game
chunwai0091 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 06-11-06, 11:25 PM   #93
Busconcamp
The One
紅魔鬼閃耀GAF

註冊日期: Jan 2003
屋企人買...
中左張FRANCE...

流胃兄x民賤聯.無恥黨x禮義廉......
250311.3975.12363
Busconcamp 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 06-12-06, 03:32 PM   #94
GAF GGXX團
紅月カレン

引用:
作者: 阿聰
如果真係好靚,睇下有冇機會抽中一張阿根廷咭先!
我第一張就係抽中阿根廷~~

想問下係唔係用一次張卡就要收翻架啦??

舊 06-12-06, 03:44 PM   #95
Zaku
The One

註冊日期: Jul 2002
肯定同一間只得幾款!!!

我樓下個間上個禮拜食, 連中 2 張美國.... 尋日再去食.... 又係美國!!!! &^#*&%#
Zaku 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 06-13-06, 12:07 AM   #96
suger_ohkawa
Crazy Gamer
閱讀愛好者

註冊日期: Mar 2004
在銅鑼灣世貿中心的m記中咗厄瓜多爾

舊 06-13-06, 12:51 AM   #97
initial

註冊日期: Jun 2002
3DS Friend Code1263 6620 0970
PSN  IDphilip_son23
XBox Live Gamertagphilipwing
有冇人中o左荷蘭 ar???

2004 東京 2005 仙台 2006 首爾
2010 廣島, 四國 (愛知縣, 高知縣, 香川縣, 德島縣), 岡山, 神戶, 大阪
2010 吳哥窟, 越南
2011 Sep 北京 (故宮, 長城, 789 Art Zone) Dec 台北
2012 名古屋, 白川鄉, 萋籠宿, 馬籠宿, 高山, 飛驒, 沖繩
2013 倫敦, 格林威治, 溫莎堡, 曼徹斯特
2014 秘魯 馬丘比丘 玻利維亞
initial 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 06-13-06, 09:40 AM   #98
GAF GGXX團
紅月カレン

其實係唔係櫃台display邊張就送邊張既呢??
聽聞一d老麥係,一d老麥唔係~~

因為我去阿根庭櫃台送,去意大利櫃台送意大利~
仲有好多人連中3張同一個國家既人~1/32*1/32*1/32
有冇咁多巧合~

舊 06-14-06, 12:50 AM   #99
KIM
Ωmega αlpha™
GAF足球隊金虎拾號

3DS Friend Code4596 9545 7662
PSN  IDGOUFKING
XBox Live GamertagGOUFKING
日日食一餐~今日終於中了~~~好開金呀~~~!

KIM 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 06-14-06, 09:12 PM   #100
umbrella
Junior Member

註冊日期: Nov 2003
我仲有一半咭未有,
唔知有無人有興趣交換呢?

未有的列強咭:

科特迪瓦
塞黑
伊朗
克羅地亞
烏克蘭
突尼西亞
沙特阿拉伯
波蘭
南韓
千里達
哥斯達黎加
捷克
澳洲
美國
厄瓜多爾

可供交換的列強咭:

德國
葡萄牙
瑞典
西班牙
意大利
阿根廷
安哥拉
百搭咭

元朗或天水圍區交易

元朗或天水圍區交易

此篇文章於 06-15-06 12:24 AM 被 umbrella 編輯。
umbrella 目前離線   回覆時引用此篇文章

論壇跳轉

現在的時間是 03:46 PM

手機版 | APP版