Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > 娛樂興趣區 > 體育版 > 國家隊討論區

主題工具 顯示模式
舊 06-18-06, 11:21 PM   #101
sugihara
真奈美たん萌え
show仔

註冊日期: Jan 2002
PSN  IDhigurash66442088
見到好多位都係福西同稻本補到位,掃到波...
掃唔到0個d多數都做到攻門

下場唔知仲見唔見到柳澤0係正選呢

sugihara 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 06-18-06, 11:25 PM   #102
阿聰
God of Gamer

註冊日期: Sep 2002
Nintendo Switch ID1803-0934-0218
3DS Friend Code2148 9542 0542
wink

引用:
作者: sugihara
見到好多位都係福西同稻本補到位,掃到波...
掃唔到0個d多數都做到攻門

下場唔知仲見唔見到柳澤0係正選呢
薛高都唔識得運用部份球員嘅長處﹙以現有人腳﹚,出邊個球員都冇用喇!

村名:任天島島
人名:Andrew
3DS FC: 2148-9542-0542
NS FC: 1803-0934-0218
阿聰 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 06-18-06, 11:27 PM   #103
魚伕
Moderator

中村 永遠得60分鐘波...不如半場後先換佢出場啦...

日本永遠都係輸無前鋒....三浦知良...城彰二....到高原直泰同柳澤敦....

咁多年都睇到火都黎...
魚伕 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 06-19-06, 12:28 AM   #104
DevilElvis
The One
還我香港!!

註冊日期: Aug 2002
3DS Friend Code5386 8293 2357
PSN  IDDevilElvis
睇日本國家隊踢波真係有少少恨鐵不成鋼o既感覺,應快就唔快,應慢o既時候就亂咁交

所謂的自由,就是被別人討厭。有人討厭你,正是你行使自由、依照自己的生活方針過日子的標記。為什麼人一直無法改變?為什麼我們總是活在別人的期待之下?為什麼無法真實感受到幸福?或許是因為,我們缺少了被別人討厭的勇氣.....
DevilElvis 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 06-19-06, 07:16 AM   #105
柴崎幸
The One
車仔蕃薯

註冊日期: Jun 2002
引用:
作者: 魚伕
中村 永遠得60分鐘波...不如半場後先換佢出場啦...
日本永遠都係輸無前鋒....三浦知良...城彰二....到高原直泰同柳澤敦....
咁多年都睇到火都黎...
中村體力真係捱唔到全場,但係薛高唔會俾佢做後備掛...
情況就好似英格蘭唔會收起雙特咁...﹝正常情況下...

28/12/2008:華東之旅:杭州、烏鎮、蘇州、無錫、上海。
9/8/2009:首爾之旅:雪嶽山、驪州、南山、新村梨花女子大學、明洞、南大門。
1/8/2010:北海道之旅:札幌、大通、すすきの、富良野、中富良野、上富良野、美馬牛、美瑛、函館、五稜郭。
31/7/2011:歐洲之旅:英國倫敦、意大利羅馬、梵蒂岡、佛羅倫斯、威尼斯、米蘭、瑞士琉森、德國海德堡、法蘭克福、科隆、荷蘭阿姆斯特丹、華倫丹、比利時布魯塞爾、布魯日、法國巴黎。
柴崎幸 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 06-19-06, 10:45 AM   #106
阿聰

Nintendo Switch ID1803-0934-0218
wink

引用:
作者: 柴崎幸
中村體力真係捱唔到全場,但係薛高唔會俾佢做後備掛...
情況就好似英格蘭唔會收起雙特咁...﹝正常情況下...
我情願搵中村俊輔打後備,等中田英壽可以打返進攻中場。

唔講名氣,講效果,呢個 3-5-2 陣式對日本隊嚟講應該好理想:
﹙如果真係體力問題,可以搵中田英壽代替中村俊輔打正選。﹚

大黑將志  高原直泰

中村俊輔
三都主          加地亮
   稻本潤一  福西崇史

坪井慶介 宮本恆靖 中澤佑二

川口能活

舊 06-19-06, 10:52 AM   #107
dondon
Game Master
XBOX360必玩

XBox Live GamertagDONNOLO
想問下, 點解日本無選kubo ???

舊 06-19-06, 10:57 AM   #108
魚伕
Moderator

引用:
作者: 阿聰
我情願搵中村俊輔打後備,等中田英壽可以打返進攻中場。

唔講名氣,講效果,呢個 3-5-2 陣式對日本隊嚟講應該好理想:
﹙如果真係體力問題,可以搵中田英壽代替中村俊輔打正選。﹚

大黑將志  高原直泰

中村俊輔
三都主          加地亮
   稻本潤一  福西崇史

坪井慶介 宮本恆靖 中澤佑二

川口能活
全中~
中村同中田根本又係重覆左...
反正同一位置每人打半場咪好囉...
不過薛高輸埋第3場都諗唔到架拿...

無架拿...由第一場未輸波0個時...睇住中村已經無氣到跑唔到都唔換個後衛入黎頂後面...
反而換小野伸二入黎...已經知道日本隊無得救...

另~
比我的話..會出小野伸二代三都主...
魚伕 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 06-19-06, 11:23 AM   #109
阿聰

wink

引用:
作者: dondon
因為領隊係薛高。
引用:
作者: 魚伕
全中~
中村同中田根本又係重覆左...
反正同一位置每人打半場咪好囉...
不過薛高輸埋第3場都諗唔到架拿...

無架拿...由第一場未輸波0個時...睇住中村已經無氣到跑唔到都唔換個後衛入黎頂後面...
反而換小野伸二入黎...已經知道日本隊無得救...

另~
比我的話..會出小野伸二代三都主...
對克羅地亞仲出埋小笠原滿男打中場添!小笠原滿男根本就係級數未夠班。

另外小野伸二防守力唔算好,只可以踢左翼﹙依家係紅鑽踢緊中場指揮官﹚。

俾你參考一下浦和紅鑽正選陣容﹙3-5-2﹚:

華盛頓    邦迪

小野伸二
三都主           山田暢久
   鈴木啟太   長谷部誠

坪井慶介 田中闘莉王 堀之內聖

都築龍太

此篇文章於 06-19-06 11:29 AM 被 阿聰 編輯。
舊 06-19-06, 11:28 AM   #110
dondon
Game Master
XBOX360必玩

大家都話選左d前鋒唔掂...........但係落選的我只想出kubo.............仲有勁人 ??

大黑幾快ga.........唔好咩 ??

[j-league無知mode, 打winning先識日本隊]

舊 06-19-06, 11:32 AM   #111
阿聰

wink

引用:
大家都話選左d前鋒唔掂...........但係落選的我只想出kubo.............仲有勁人 ??

大黑幾快ga.........唔好咩 ??

[j-league無知mode, 打winning先識日本隊]
日本前鋒之中,仲有我那霸和樹﹙川崎前鋒﹚以及高速的田中達也﹙浦和紅鑽﹚,
以入球數字同日本國內表現計算,我那霸和樹應該入選,
田中達也因傷以及高度不足,落選都有理由,日本國內仲有好多好前鋒。

大黑將志係快呀!仲好適合踢 3-5-2,但係薛高用柳澤敦都唔用大黑將志,冇計。

此篇文章於 06-19-06 11:34 AM 被 阿聰 編輯。
舊 06-19-06, 11:48 AM   #112
dondon
Game Master
XBOX360必玩

下次搭巴士要睇下roadshow的j-league足球戰報.............

cable同now都無j-league睇.....係嗎 ??

舊 06-19-06, 11:53 AM   #113
阿聰

wink

引用:
下次搭巴士要睇下roadshow的j-league足球戰報.............

cable同now都無j-league睇.....係嗎 ??
應該冇……我係浦和紅鑽忠實擁躉。

舊 06-19-06, 12:11 PM   #114
柴崎幸
The One
車仔蕃薯

引用:
大黑將志係快呀!仲好適合踢 3-5-2,但係薛高用柳澤敦都唔用大黑將志,冇計。
痴線架,無端端俾玉田圭司落場,佢出左黎之後,印象中波都好似無乜點掂過...
Zico係咪當自己打緊WE10?...
引用:
應該冇……我係浦和紅鑽忠實擁躉。
我都想有線播埋J-League...

28/12/2008:華東之旅:杭州、烏鎮、蘇州、無錫、上海。
9/8/2009:首爾之旅:雪嶽山、驪州、南山、新村梨花女子大學、明洞、南大門。
1/8/2010:北海道之旅:札幌、大通、すすきの、富良野、中富良野、上富良野、美馬牛、美瑛、函館、五稜郭。
31/7/2011:歐洲之旅:英國倫敦、意大利羅馬、梵蒂岡、佛羅倫斯、威尼斯、米蘭、瑞士琉森、德國海德堡、法蘭克福、科隆、荷蘭阿姆斯特丹、華倫丹、比利時布魯塞爾、布魯日、法國巴黎。
舊 06-19-06, 12:20 PM   #115
阿聰

wink

引用:
痴線架,無端端俾玉田圭司落場,佢出左黎之後,印象中波都好似無乜點掂過...
Zico係咪當自己打緊WE10?...

我都想有線播埋J-League...
玉田圭司年初轉會名古屋八鯨,打咗咁多場聯賽先得一個入球﹙好似仲要係十二碼﹚,你可以對佢有乜野期望?

有線肯播 j-league 就正斗喇!當你地見識過 j-league 前列球隊打 3-5-2 陣式,你地就知道薛高排陣有幾廢!

舊 06-19-06, 12:23 PM   #116
柴崎幸
The One
車仔蕃薯

引用:
有線肯播 j-league 就正斗喇!當你地見識過 j-league 前列球隊打 3-5-2 陣式,你地就知道薛高排陣有幾廢!
想問下Zico個日本隊領隊會做到幾耐?

舊 06-19-06, 12:25 PM   #117
阿聰

wink

引用:
想問下Zico個日本隊領隊會做到幾耐?
世界盃之後會唔做日本隊領隊,轉做日本隊技術總監。

舊 06-19-06, 02:17 PM   #118
祖羅.祖班納
어떡해 어떡해

註冊日期: Apr 2003
想有線播番日職都好難啦....晏晝開波冇乜人睇,佢蝕水點會買番黎播...

WHY ALWAYS ME?
祖羅.祖班納 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 06-19-06, 02:56 PM   #119
暴走蟹

註冊日期: Jan 2004
引用:
日本前鋒之中,仲有我那霸和樹﹙川崎前鋒﹚以及高速的田中達也﹙浦和紅鑽﹚,
以入球數字同日本國內表現計算,我那霸和樹應該入選,
田中達也因傷以及高度不足,落選都有理由,日本國內仲有好多好前鋒。

唔講國內..

國外件平山相太都唔入選

平山夠高係歐洲又有入波

唔知舌高搞乜
暴走蟹 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 06-19-06, 03:00 PM   #120
阿聰

wink

引用:
作者: 暴走蟹
唔講國內..

國外件平山相太都唔入選

平山夠高係歐洲又有入波

唔知舌高搞乜
總之薛高自己攞嚟衰,由選人到排陣到調動都係不知所謂,原本睇好日本隊可以入十六強架,但係一睇完入選球員名單之後就知唔使諗。

舊 06-19-06, 03:02 PM   #121
Zaku
The One

註冊日期: Jul 2002
引用:
sorry~
kubo 係...... ??
Zaku 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 06-19-06, 03:10 PM   #122
暴走蟹

註冊日期: Jan 2004
引用:
作者: Zaku
sorry~
kubo 係...... ??
kubo=久保

久保虫彥
暴走蟹 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 06-19-06, 06:33 PM   #123
啤梨王子
The One
過氣萬人迷

註冊日期: Mar 2003
PSN  IDPear_Prince
引用:
我都覺得應該出大黑將志,柳澤敦都唔夠料...
岩岩球世紀解圍已經証明左

Waiting around for somebody to change your life for you is a loser's game.
If you want a great friend, you've got to be a great friend; if you want a great partner,you've got to be a great partner.
啤梨王子 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 06-19-06, 06:40 PM   #124
kin~kin
霹靂無敵閃電俠

註冊日期: Dec 2004
我一直都冇留意開日本球員同日本波...
我想問下中村俊輔打邊隊同埋有咩咁勁?
就咁睇lee兩場唔覺佢有咩咁好, 佢入果球都係負碌波
kin~kin 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 06-19-06, 06:49 PM   #125
啤梨王子
The One
過氣萬人迷

註冊日期: Mar 2003
PSN  IDPear_Prince
引用:
作者: kin~kin
我一直都冇留意開日本球員同日本波...
我想問下中村俊輔打邊隊同埋有咩咁勁?
就咁睇lee兩場唔覺佢有咩咁好, 佢入果球都係負碌波
蘇格蘭些路迪
佢最勁就係罰球

Waiting around for somebody to change your life for you is a loser's game.
If you want a great friend, you've got to be a great friend; if you want a great partner,you've got to be a great partner.
啤梨王子 目前離線   回覆時引用此篇文章

論壇跳轉

相似的主題
主題 主題作者 版面 回覆 最後發表
日本語便利店 Janus 學術文化綜合研討區 1030 04-25-06 10:20 AM
《暗黑破壞神 II 》森林酒吧旅館 (P.1) KIM PC電腦遊戲討論版 1013 08-03-05 12:37 AM
C 朗拿度挑戰碧咸23英葡友賽 紅魔新舊「7號仔」碰頭 岸邊露伴 體育版 9 02-19-04 09:58 AM
今年頒獎禮,誰是最佳男/女歌手?誰是大贏家? BH>_< Neo Entertainment TREND 103 12-09-03 05:38 PM

現在的時間是 06:23 AM

手機版 | APP版