Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > 娛樂興趣區 > 體育版 > 國家隊討論區

主題工具 顯示模式
舊 06-27-06, 10:14 PM   #801
Rse9
Ultimate Gamer

註冊日期: Nov 2004
引用:
作者: Busconcamp
過埋世界盃...就可能有機會試...
可能到時大轉打法
麥卡倫將米堡o個套搬去英格蘭
實行有前冇後打死罷就
等落後0:3 o個時就換兩個前鋒入黎打4前鋒戰術

DUNGEONS & TAKAFUMIS
鷹文は100人いる!ヽ(∀゚ )人(゚∀゚)人( ゚∀)ノ
Rse9 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 06-27-06, 10:16 PM   #802
POISON
God of Gamer

註冊日期: Jan 2005
PSN  IDRayson-GAF2
引用:
作者: 月舞
可能到時大轉打法
實行有前冇後打死罷就
可惜英格蘭無咁多勁既前鋒

舊 06-27-06, 10:18 PM   #803
Rse9

註冊日期: Nov 2004
引用:
作者: POISON
艾殊頓,Defoe,比亞提,賓特選晒入去囉

DUNGEONS & TAKAFUMIS
鷹文は100人いる!ヽ(∀゚ )人(゚∀゚)人( ゚∀)ノ
Rse9 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 06-27-06, 10:24 PM   #804
某F
我的歌聲裡

註冊日期: Jun 2002
引用:
作者: 西野川一河
你既感覺直頭同我一樣
其實憎碧咸未憎佢囉,不過有表現個陣希望某F兄唔好再反轉黎講

Bleed Saga兄~我上面本身想純討論,不過可能火傘眼左
有感不敬的話,對唔住

同埋以後都係睇黎個TOPIC好,唔答啦
我係以表賽表現分析咋wo,碧咸係場入面既作用除左罰球之外有邊個球員係無?(而家佢無埋7旋斬)
幾時有講過我憎佢

ps:
其實4411呢個陣最岩英格蘭
但咁排右路比邊個踢係一個問題

舊 06-27-06, 10:31 PM   #805
Busconcamp
The One
紅魔鬼閃耀GAF

註冊日期: Jan 2003
引用:
作者: POISON
[麥卡倫]總言之...係WE入面有FW身份既英軍...都推上最前線...[/麥卡倫]

流胃兄x民賤聯.無恥黨x禮義廉......
250311.3975.12363
Busconcamp 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 06-27-06, 10:37 PM   #806
Bleed Saga
Free Lance

註冊日期: Nov 2002
引用:
作者: 西野川一河
你既感覺直頭同我一樣
其實憎碧咸未憎佢囉,不過有表現個陣希望某F兄唔好再反轉黎講

Bleed Saga兄~我上面本身想純討論,不過可能火傘眼左
有感不敬的話,對唔住

同埋以後都係睇黎個TOPIC好,唔答啦
我不是用平鋪直敍的PRESENTATION吧了
我的論據在第一句
那些論據是現實中的比賽情況吧

YOU WILL NEVER WALK ALONE!!!

聖人教甚麼 你就學甚麼
現實教甚麼 你領悟甚麼
有時候 真理跟真實 總是分道揚鑣
Bleed Saga 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 06-27-06, 10:57 PM   #807
碧克

註冊日期: Aug 2003
引用:
作者: 某F
我係以表賽表現分析咋wo,碧咸係場入面既作用除左罰球之外有邊個球員係無?(而家佢無埋7旋斬)
幾時有講過我憎佢

ps:
其實4411呢個陣最岩英格蘭
但咁排右路比邊個踢係一個問題
其實我都幾懷疑你對英格蘭中場既分析能力...
上次你話唐寧作用同B7一樣唔應該選佢入隊,呢下已經R爆我頭.a

╔══════════════╗
║ UNTIL WE SCORE ║
╚══════════════╝
    \  /

http://xv-s.heteml.jp/skill/v3.php?uid=g16219
碧克 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 06-27-06, 11:54 PM   #808
某F
我的歌聲裡

引用:
作者: 碧克
上次你話唐寧作用同B7一樣唔應該選佢入隊,呢下已經R爆我頭.a
我睇佢以為出波多
但原來佢都d突破同速度
典型左翼

當然無robben呢d咁勁咁sharp

舊 06-28-06, 01:15 AM   #809
kin~kin
霹靂無敵閃電俠

註冊日期: Dec 2004
引用:
作者: 碧克
同我一樣, 都係咁懷疑
kin~kin 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 06-28-06, 01:38 AM   #810
DevilElvis
The One
還我香港!!

註冊日期: Aug 2002
3DS Friend Code5386 8293 2357
PSN  IDDevilElvis
算啦各位,同某人講佢錯乜佢都無視o架喇,無謂徙氣...不如講番8強對葡記點打把啦

所謂的自由,就是被別人討厭。有人討厭你,正是你行使自由、依照自己的生活方針過日子的標記。為什麼人一直無法改變?為什麼我們總是活在別人的期待之下?為什麼無法真實感受到幸福?或許是因為,我們缺少了被別人討厭的勇氣.....
DevilElvis 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 06-28-06, 01:53 AM   #811
SANG2003
Banned
希望之星

註冊日期: Feb 2003
引用:
作者: 月舞
可能到時大轉打法
實行有前冇後打死罷就
有謝拉特 乜都得
SANG2003 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 06-28-06, 01:55 AM   #812
王龍
Game Master
天気

註冊日期: Jun 2005
PSN  IDRED_Kaito
引用:
作者: SANG2003
有謝拉特 乜都得
bbb
點會呢 英格蘭新星其實都唔少啊

這一刻 最重要的事
是屬於你 最小的事

山窮水盡疑無路 柳暗花明又一村
王龍 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 06-28-06, 02:45 AM   #813
Jamie
バンブラ小職人

註冊日期: Apr 2003
XBox Live GamertagJaMieGAF
引用:
作者: Coquelicot
雙特唔識協調, 睇落林柏特影響比較大
如果收起碧咸/謝拉特, 林柏特應該可以被解放
對瑞典那一場林伯一個人於中路一樣無甚作為啦
林伯踢歐洲賽事一向都會跌WATT... 之前於車仔踢歐冠已經是這樣
今次世盃更加是無狀態可言, 中距離射門無威脅, 又組織不到攻勢...

男は__で勝負!!
[NICO] 實況 KY 彈幕 外語 自重 [/NICO]
Jamie 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 06-28-06, 02:51 AM   #814
王龍
Game Master
天気

註冊日期: Jun 2005
PSN  IDRED_Kaito
引用:
作者: Jamie
林伯踢歐洲賽事一向都會跌WATT... 之前於車仔踢歐冠已經是這樣
今次世盃更加是無狀態可言, 中距離射門無威脅, 又組織不到攻勢...
亨利?
唔怪之得車仔要買ballack

這一刻 最重要的事
是屬於你 最小的事

山窮水盡疑無路 柳暗花明又一村
王龍 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 06-28-06, 05:26 AM   #815
Hayato
Insane Gamer

註冊日期: Feb 2005
引用:
作者: 王龍
bbb
點會呢 英格蘭新星其實都唔少啊
輸0:3果陣只要有謝拉特就會變番3:3
Hayato 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 06-28-06, 07:57 AM   #816
blindman102
Crazy Gamer

註冊日期: Aug 2002
引用:
作者: Jamie
林伯上屆歐國盃四場入3球,
係今次差喳

最喜歡的那首歌現在你仍在唱嗎?
watashi ni wa kikoeru yasashii koe to MELODY
我可以聽見温柔的歌聲與旋律
yoaki na toki hodo, anata wo omoidasu,
當我越膽怯時越是會想起你
blindman102 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 06-28-06, 02:49 PM   #817
柴崎幸
The One
車仔蕃薯

英格蘭苦於進攻乏術,主帥艾歷臣為布陣難題傷腦筋

路透德國巴登巴登電---英格蘭隊將在週六的世界杯八強賽迎戰葡萄牙隊。要想通過這一關,主帥艾歷臣必須破解一個困擾英格蘭的戰術難題。

在1-0戰勝厄瓜多爾隊的比賽中,艾歷臣排出了五名中場,前鋒線只留朗尼一人,結果朗尼總是遭到對方多名後衛的圍剿,幾乎找不到破門機會。

英格蘭慣用4-4-2陣型,讓朗尼伺機從前鋒身後殺出破門取分。在奧雲受傷退賽後,掩護他的人應該是高洛治。

但是,由於葡萄牙常排出五人中場,艾歷臣仍有可能派上防守型中場球員,避免因人數劣勢而無法阻擋對方的短傳滲透。

事實上,在之前進行的幾場比賽中,英格蘭無論排出什麼陣型,都無法打出流暢的配合,面對善於控球的葡萄牙人,這問題更需要艾歷臣設法解決。

小腿受傷的英格蘭主力右後衛加利尼維利,有望在下場比賽出陣,讓艾歷臣選擇更多,也更傷神。

28/12/2008:華東之旅:杭州、烏鎮、蘇州、無錫、上海。
9/8/2009:首爾之旅:雪嶽山、驪州、南山、新村梨花女子大學、明洞、南大門。
1/8/2010:北海道之旅:札幌、大通、すすきの、富良野、中富良野、上富良野、美馬牛、美瑛、函館、五稜郭。
31/7/2011:歐洲之旅:英國倫敦、意大利羅馬、梵蒂岡、佛羅倫斯、威尼斯、米蘭、瑞士琉森、德國海德堡、法蘭克福、科隆、荷蘭阿姆斯特丹、華倫丹、比利時布魯塞爾、布魯日、法國巴黎。
柴崎幸 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 06-28-06, 03:02 PM   #818
某F
我的歌聲裡

林8係車仔同國家隊判若兩人應該同個陣式和隊員有關

佢都係岩踢433,後面有個純防好d
等佢係中場有多d活動範圍

相反係英隊中場基本塞晒車
位置同好多球員重疊

g4好就好在前場乜野位置都踢得,所以影響無林咁大 (但係影響其實都好大下)

舊 06-28-06, 03:05 PM   #819
某F
我的歌聲裡

糟糕 高字 ronney
林8 柏加 g4
a.cole terry 查 加利佬
羅賓信

第一頁我都post過

咁踢g4同林8發揮相信好好多

舊 06-28-06, 03:17 PM   #820
柴崎幸
The One
車仔蕃薯

引用:
作者: 某F
糟糕 高字 ronney
林8 柏加 g4
a.cole terry 查 加利佬
羅賓信
但係柏加一場都未踢過...
某程度上我覺得夏格維斯好過柏加,佢唔會胡亂犯規,而且o係拜仁又有好多大賽經驗,淨係呢兩樣已經俾柏加好好多。

28/12/2008:華東之旅:杭州、烏鎮、蘇州、無錫、上海。
9/8/2009:首爾之旅:雪嶽山、驪州、南山、新村梨花女子大學、明洞、南大門。
1/8/2010:北海道之旅:札幌、大通、すすきの、富良野、中富良野、上富良野、美馬牛、美瑛、函館、五稜郭。
31/7/2011:歐洲之旅:英國倫敦、意大利羅馬、梵蒂岡、佛羅倫斯、威尼斯、米蘭、瑞士琉森、德國海德堡、法蘭克福、科隆、荷蘭阿姆斯特丹、華倫丹、比利時布魯塞爾、布魯日、法國巴黎。
舊 06-28-06, 03:36 PM   #821
暴走蟹

註冊日期: Jan 2004
引用:
作者: 柴崎幸
但係柏加一場都未踢過...
某程度上我覺得夏格維斯好過柏加,佢唔會胡亂犯規,而且o係拜仁又有好多大賽經驗,淨係呢兩樣已經俾柏加好好多。

你指幾年前?

近兩季差不多坐冷板
暴走蟹 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 06-28-06, 04:42 PM   #822
柴崎幸
The One
車仔蕃薯

引用:
作者: 暴走蟹
你指幾年前?
近兩季差不多坐冷板
但係柏加連踢歐洲賽既經驗都無乜...

舊 06-28-06, 05:04 PM   #823
暴走蟹

註冊日期: Jan 2004
引用:
作者: 柴崎幸
但係柏加連踢歐洲賽既經驗都無乜...

柏加

印象來講
車路士仲係雲生帶果時歐聯有出過場
打右中

仲好淡定..
暴走蟹 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 06-28-06, 07:48 PM   #824
艾莉娜
♪↓加里/陽子↑♬

註冊日期: Aug 2004
XBox Live Gamertagbobogaf
摩連奴指英軍應棄用高洛治

車路士領隊摩連奴指出英格蘭若希望擊敗葡萄牙的話應將高洛治放在後備當中。

他認為葡萄牙的卡華路絕對有能力成功拑制該位高大的鋒將。

葡萄牙將跟英格蘭爭入四強,而同屬葡萄牙藉的摩連奴對卡華路相當有信心。

「他(卡華路)在歐聯賽事中己証明他能成功克制高洛治及英格蘭直接的踢法。」摩連奴說。

不過摩連奴卻沒有對葡萄牙能否勝出作出評論。

另外,雖然葡萄牙為迪高所領的紅牌作出上訴,但最終遭國際足協駁回,令迪高無緣在今仗中披甲。

舊 06-28-06, 08:09 PM   #825
POISON

註冊日期: Jan 2005
PSN  IDRayson-GAF2
引用:
作者: 艾莉娜
摩連奴指英軍應棄用高洛治

車路士領隊摩連奴指出英格蘭若希望擊敗葡萄牙的話應將高洛治放在後備當中。

他認為葡萄牙的卡華路絕對有能力成功拑制該位高大的鋒將。

葡萄牙將跟英格蘭爭入四強,而同屬葡萄牙藉的摩連奴對卡華路相當有信心。

「他(卡華路)在歐聯賽事中己証明他能成功克制高洛治及英格蘭直接的踢法。」摩連奴說。

不過摩連奴卻沒有對葡萄牙能否勝出作出評論。

另外,雖然葡萄牙為迪高所領的紅牌作出上訴,但最終遭國際足協駁回,令迪高無緣在今仗中披甲。
前鋒無人喇woa
唔通朗肥搭糟糕a

論壇跳轉

現在的時間是 03:18 PM

手機版 | APP版