Default Style 註冊帳號
Games Animation Forum

不顯示圖片
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 16 56  ... 最後
攻略及心得交流區>Grand Theft Auto V 玩家收集區 (留名 #2) GTA Online 始動!
whassupbun 03:57 PM 09-19-13
Crew已cut走接近一百人, 各位有意加入歡迎到social club request invite
龍寶寶 04:06 PM 09-19-13
竟然咁容易就有豔舞玩,不過摸左一陣就比人趕出門口,跟住再入過,唔小心撞到場內人就變成打大交
rapperjohnny 04:19 PM 09-19-13
作者: 龍寶寶:
竟然咁容易就有豔舞玩,不過摸左一陣就比人趕出門口,跟住再入過,唔小心撞到場內人就變成打大交
要有耐性,好似123紅綠燈咁玩
龍寶寶 04:29 PM 09-19-13
作者: rapperjohnny:
要有耐性,好似123紅綠燈咁玩
THX,好感度有咩用?係咪高就可以去開房?
whassupbun 04:43 PM 09-19-13
作者: 權愛真:
我想問埋, 設定個度…… "加強對話" 是甚麼意思?????? <<<

以上呢個,請問師兄你又知唔知? 係咪即係將角色對話既音量加大?

本身個setting係 "0" 的。但加到最大,又唔見有甚麼效果。
我岩岩試左, 的確係加強對話音量, 我戴headset聽到效果非常明顯, 可能喇叭播就難D聽得出有咩分別
rapperjohnny 04:51 PM 09-19-13
作者: 龍寶寶:
THX,好感度有咩用?係咪高就可以去開房?
係佢帶你返屋企

另外想問下有冇巴打玩iFruit養狗嗰度識執起d屎放入垃圾桶?我執極都執唔到,隻狗好感度係咁跌
神風@AMD 05:13 PM 09-19-13
作者: gun2506:
只是純粹太LAG...上一頁再重打PW一直試就LINK到JP PSN了

我試過在街上什麼都不按 純粹看著站在街上的一名女仕...

聽到"我CALL警察來了"...然後就2星
佢彈出黎個login介面係中文wor?
因為我hk psn同jp psn用同一個e-mail

佢直接問都唔問就用hkpsn
whassupbun 05:15 PM 09-19-13
作者: rapperjohnny:
另外想問下有冇巴打玩iFruit養狗嗰度識執起d屎放入垃圾桶?我執極都執唔到,隻狗好感度係咁跌
要用姆指食指夾起舊屎先執到, 唔係就咁篤 我初頭都篤左一輪

另外我都想問有冇人渣車按L菇果時會冇端端跳車? (PS3) 係咪我手制有事?
有想手痕想響安, 或者用Franklin果時想用特殊技L3+R3, 頂佢有時一按L3冇端端跳車自殺
fayfer 05:26 PM 09-19-13
剛request HongKongGamersUnited group

(rockstar name :nakfer)
holsety 05:44 PM 09-19-13
我未搞crew , acc, 應該full曬吧
暉暉816 05:46 PM 09-19-13
啱啱玩到去Trevor嗰度,
完成第一個任務後係屋企附近遇到一對醉酒情侶,
可以依佢地意思送佢地返酒店,或者按提示送佢地去邪教,
送去邪教有得解成就同賺二千
中途佢地仲係後座玩車震
唔知送返酒店又會點呢....原來賺得四十

邪教嗰頭座山好大,跑咗上山影靚相
whassupbun 05:51 PM 09-19-13
作者: fayfer:
剛request HongKongGamersUnited group

(rockstar name :nakfer)
已邀請
作者: holsety:
我未搞crew , acc, 應該full曬吧
未, 原本full左, 不過頭先cut走左D原先已加入但實際轉左去其他Crew既人, 放番D空位出黎比真係會代表我地Crew既人加入
yy4_p786ppp 07:02 PM 09-19-13
係呢,
想問問中文版,
點樣set到英文字幕?
唔想要中文字幕
whassupbun 07:04 PM 09-19-13
作者: yy4_p786ppp:
係呢,
想問問中文版,
點樣set到英文字幕?
唔想要中文字幕
主機語言set英文
亍 ◣ 07:15 PM 09-19-13
REQUEST 左 CREW 係唔係等你批就得???
暉暉816 07:17 PM 09-19-13
間中地圖上有啲運鈔車要打劫,
提示叫我摧毀後車門中央,但我開鎗都冇效,有冇人知究竟要點做?
whassupbun 07:26 PM 09-19-13
作者: 亍 ◣:
REQUEST 左 CREW 係唔係等你批就得???
係, 已INVITE
原本set左做開放任join既, 不過變左D人係咪都入黎霸左位先, 搞到GAF&Friends想入都冇得入, 依家set番Invite Only了
神風@AMD 07:48 PM 09-19-13
如果唔LINK PSN
GAME LINE FB同CREW LINK FB得唔得
魔王-將 08:53 PM 09-19-13
作者: 暉暉816:
間中地圖上有啲運鈔車要打劫,
提示叫我摧毀後車門中央,但我開鎗都冇效,有冇人知究竟要點做?
要裝c4,如果你冇就要人地未上車前射死佢(咁佢就會跌箱錢)
暉暉816 09:24 PM 09-19-13
作者: 魔王-將:
要裝c4,如果你冇就要人地未上車前射死佢(咁佢就會跌箱錢)
icic但嗰陣仲未有C4賣,咁即係要射死條友先得啦。
qqchocolate1234 09:42 PM 09-19-13
作者: whassupbun:
要用姆指食指夾起舊屎先執到, 唔係就咁篤 我初頭都篤左一輪

另外我都想問有冇人渣車按L菇果時會冇端端跳車? (PS3) 係咪我手制有事?
有想手痕想響安, 或者用Franklin果時想用特殊技L3+R3, 頂佢有時一按L3冇端端跳車自殺
汁屎我都搞左勁耐
仲要之前唔識係咁篤到個垃圾桶飛晒d屎出黎

另外隻game進度好似去得咁快咁ge
玩左幾個任務已經15%
朝霧 海斗 10:13 PM 09-19-13
想問下個CREW 關唔關PSN 地區問題?

岩岩買左機無幾耐~ 諗住開個日本PSN ACC, 有無問題?
whassupbun 10:31 PM 09-19-13
可愛自拍

大家分享下D靚相
http://socialclub.rockstargames.com/...matic/myphotos
小樹 11:17 PM 09-19-13
作者: whassupbun:
Crew已cut走接近一百人, 各位有意加入歡迎到social club request invite
好在我重係CREW裡面.....
Misaki Taro 11:45 PM 09-19-13
join 左 crew ~~~
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 16 56  ... 最後

返回主題版面