Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > GAF區 > 攻略及心得交流區

主題工具 顯示模式
舊 09-19-13, 03:57 PM   #126
whassupbun
Ultimate Gamer

註冊日期: Jul 2010
PSN  IDwhassupbun
XBox Live Gamertagwhassupbun
Crew已cut走接近一百人, 各位有意加入歡迎到social club request invite

whassupbun 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 09-19-13, 04:06 PM   #127
龍寶寶
天才兒童訓練營
明天會更好

註冊日期: Dec 2001
Wii U IDbobogaf
Nintendo Switch ID4565-6477-0890
3DS Friend Code2793 0561 7788
PSN  IDbobogaf
XBox Live Gamertagbobogaf
竟然咁容易就有豔舞玩,不過摸左一陣就比人趕出門口,跟住再入過,唔小心撞到場內人就變成打大交

舊 09-19-13, 04:19 PM   #128
rapperjohnny
Insane Gamer

註冊日期: Jan 2008
PSN  IDRapperJohnny
引用:
作者: 龍寶寶 查看文章
竟然咁容易就有豔舞玩,不過摸左一陣就比人趕出門口,跟住再入過,唔小心撞到場內人就變成打大交
要有耐性,好似123紅綠燈咁玩
rapperjohnny 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 09-19-13, 04:29 PM   #129
龍寶寶
天才兒童訓練營
明天會更好

Wii U IDbobogaf
Nintendo Switch ID4565-6477-0890
3DS Friend Code2793 0561 7788
PSN  IDbobogaf
XBox Live Gamertagbobogaf
引用:
作者: rapperjohnny 查看文章
要有耐性,好似123紅綠燈咁玩
THX,好感度有咩用?係咪高就可以去開房?

舊 09-19-13, 04:43 PM   #130
whassupbun

引用:
作者: 權愛真 查看文章
我想問埋, 設定個度…… "加強對話" 是甚麼意思?????? <<<

以上呢個,請問師兄你又知唔知? 係咪即係將角色對話既音量加大?

本身個setting係 "0" 的。但加到最大,又唔見有甚麼效果。
我岩岩試左, 的確係加強對話音量, 我戴headset聽到效果非常明顯, 可能喇叭播就難D聽得出有咩分別

舊 09-19-13, 04:51 PM   #131
rapperjohnny

註冊日期: Jan 2008
PSN  IDRapperJohnny
引用:
作者: 龍寶寶 查看文章
THX,好感度有咩用?係咪高就可以去開房?
係佢帶你返屋企

另外想問下有冇巴打玩iFruit養狗嗰度識執起d屎放入垃圾桶?我執極都執唔到,隻狗好感度係咁跌

此篇文章於 09-19-13 05:09 PM 被 rapperjohnny 編輯。
rapperjohnny 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 09-19-13, 05:13 PM   #132
神風@AMD
God of Gamer
Action!

註冊日期: Nov 2004
Nintendo Switch ID2776-5245-9304
3DS Friend Code5327 1257 3881
PSN  IDamd8899
引用:
作者: gun2506 查看文章
只是純粹太LAG...上一頁再重打PW一直試就LINK到JP PSN了

我試過在街上什麼都不按 純粹看著站在街上的一名女仕...

聽到"我CALL警察來了"...然後就2星
佢彈出黎個login介面係中文wor?
因為我hk psn同jp psn用同一個e-mail

佢直接問都唔問就用hkpsn

舊 09-19-13, 05:15 PM   #133
whassupbun

引用:
作者: rapperjohnny 查看文章
另外想問下有冇巴打玩iFruit養狗嗰度識執起d屎放入垃圾桶?我執極都執唔到,隻狗好感度係咁跌
要用姆指食指夾起舊屎先執到, 唔係就咁篤 我初頭都篤左一輪

另外我都想問有冇人渣車按L菇果時會冇端端跳車? (PS3) 係咪我手制有事?
有想手痕想響安, 或者用Franklin果時想用特殊技L3+R3, 頂佢有時一按L3冇端端跳車自殺

此篇文章於 09-19-13 05:17 PM 被 whassupbun 編輯。
舊 09-19-13, 05:26 PM   #134
fayfer
Crazy Gamer

註冊日期: Oct 2003
剛request HongKongGamersUnited group

(rockstar name :nakfer)

舊 09-19-13, 05:44 PM   #135
holsety
http://www

註冊日期: Oct 2003
我未搞crew , acc, 應該full曬吧

舊 09-19-13, 05:46 PM   #136
暉暉816
Crazy Gamer

註冊日期: Mar 2007
啱啱玩到去Trevor嗰度,
完成第一個任務後係屋企附近遇到一對醉酒情侶,
可以依佢地意思送佢地返酒店,或者按提示送佢地去邪教,
送去邪教有得解成就同賺二千
中途佢地仲係後座玩車震
唔知送返酒店又會點呢....原來賺得四十

邪教嗰頭座山好大,跑咗上山影靚相

此篇文章於 09-19-13 06:06 PM 被 暉暉816 編輯。
暉暉816 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 09-19-13, 05:51 PM   #137
whassupbun

引用:
作者: fayfer 查看文章
剛request HongKongGamersUnited group

(rockstar name :nakfer)
已邀請
引用:
作者: holsety 查看文章
我未搞crew , acc, 應該full曬吧
未, 原本full左, 不過頭先cut走左D原先已加入但實際轉左去其他Crew既人, 放番D空位出黎比真係會代表我地Crew既人加入

舊 09-19-13, 07:02 PM   #138
yy4_p786ppp
Junior Member

註冊日期: Aug 2009
係呢,
想問問中文版,
點樣set到英文字幕?
唔想要中文字幕
yy4_p786ppp 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 09-19-13, 07:04 PM   #139
whassupbun

引用:
作者: yy4_p786ppp 查看文章
係呢,
想問問中文版,
點樣set到英文字幕?
唔想要中文字幕
主機語言set英文

舊 09-19-13, 07:15 PM   #140
亍 ◣
 ◥ jaVaj
神的4小時

REQUEST 左 CREW 係唔係等你批就得???

《唐韻》《集韻》丑玉切,音梀。小步也。左步爲彳,右步爲亍,合之則爲行字。又稍停也。
《左思•魏都賦》矞雲翔龍,澤馬亍阜。
《顏延之•赭白馬賦》纖驪接趾,秀騏齊亍。 
又《廣韻》中句切
音駐。義同。
亍 ◣ 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 09-19-13, 07:17 PM   #141
暉暉816
Crazy Gamer

間中地圖上有啲運鈔車要打劫,
提示叫我摧毀後車門中央,但我開鎗都冇效,有冇人知究竟要點做?
舊 09-19-13, 07:26 PM   #142
whassupbun

引用:
作者: 亍 ◣ 查看文章
REQUEST 左 CREW 係唔係等你批就得???
係, 已INVITE
原本set左做開放任join既, 不過變左D人係咪都入黎霸左位先, 搞到GAF&Friends想入都冇得入, 依家set番Invite Only了

舊 09-19-13, 07:48 PM   #143
神風@AMD
Action!

註冊日期: Nov 2004
Nintendo Switch ID2776-5245-9304
3DS Friend Code5327 1257 3881
PSN  IDamd8899
如果唔LINK PSN
GAME LINE FB同CREW LINK FB得唔得

舊 09-19-13, 08:53 PM   #144
魔王-將

註冊日期: May 2007
PSN  IDkingjoe_1988
引用:
作者: 暉暉816 查看文章
間中地圖上有啲運鈔車要打劫,
提示叫我摧毀後車門中央,但我開鎗都冇效,有冇人知究竟要點做?
要裝c4,如果你冇就要人地未上車前射死佢(咁佢就會跌箱錢)
魔王-將 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 09-19-13, 09:24 PM   #145
暉暉816
Crazy Gamer

引用:
作者: 魔王-將 查看文章
要裝c4,如果你冇就要人地未上車前射死佢(咁佢就會跌箱錢)
icic但嗰陣仲未有C4賣,咁即係要射死條友先得啦。
舊 09-19-13, 09:42 PM   #146
qqchocolate1234

註冊日期: Jul 2006
Wii U IDpichoco
3DS Friend Code4339 2440 9008
PSN  IDpichoco
引用:
作者: whassupbun 查看文章
要用姆指食指夾起舊屎先執到, 唔係就咁篤 我初頭都篤左一輪

另外我都想問有冇人渣車按L菇果時會冇端端跳車? (PS3) 係咪我手制有事?
有想手痕想響安, 或者用Franklin果時想用特殊技L3+R3, 頂佢有時一按L3冇端端跳車自殺
汁屎我都搞左勁耐
仲要之前唔識係咁篤到個垃圾桶飛晒d屎出黎

另外隻game進度好似去得咁快咁ge
玩左幾個任務已經15%

此篇文章於 09-19-13 09:45 PM 被 qqchocolate1234 編輯。
qqchocolate1234 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 09-19-13, 10:13 PM   #147
朝霧 海斗
Crazy Gamer
GBF 周防天音:)

註冊日期: Aug 2011
想問下個CREW 關唔關PSN 地區問題?

岩岩買左機無幾耐~ 諗住開個日本PSN ACC, 有無問題?

舊 09-19-13, 10:31 PM   #148
whassupbun

可愛自拍

大家分享下D靚相
http://socialclub.rockstargames.com/...matic/myphotos

舊 09-19-13, 11:17 PM   #149
小樹

註冊日期: Sep 2005
XBox Live GamertagLeo8896
引用:
作者: whassupbun 查看文章
Crew已cut走接近一百人, 各位有意加入歡迎到social club request invite
好在我重係CREW裡面.....
小樹 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 09-19-13, 11:45 PM   #150
Misaki Taro

註冊日期: Mar 2002
PSN  IDShSh4A
join 左 crew ~~~

Call of Duty: Modern Warfare 2
PSN: ShSh4A
Misaki Taro 目前離線   回覆時引用此篇文章

主題工具
顯示模式

論壇跳轉

相似的主題
主題 主題作者 版面 回覆 最後發表
[ETC] 電 視 遊 戲 《 Grand Theft Auto 》嚇 退 4 賊 倒十架VS火紅眼 電視遊戲討論版 16 06-10-14 07:44 PM
[分享] 《Grand Theft Auto》真人短片 neo2046 電視遊戲討論版 1 11-19-12 07:11 PM
[NDS] Grand Theft Auto Chinatown wars [已售] _張學良_ 手提遊戲機討論版 228 07-04-09 11:27 PM
Grand Theft Auto 4 neo2046 PC電腦遊戲討論版 93 01-27-09 05:51 PM
[GBA]Grand Theft Auto Advance 圖片 neo2046 手提遊戲機討論版 16 09-20-04 11:46 AM

現在的時間是 05:52 PM

手機版 | APP版