Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > GAF區 > 手機平板遊戲討論版

主題工具 顯示模式
舊 03-18-17, 08:03 PM   #6301
yorkyork
God of Gamer

註冊日期: May 2010
勁,咁你要打多D可能因為你唔係一開始就用15星打姐
yorkyork 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 03-18-17, 09:33 PM   #6302
kimtch

註冊日期: Mar 2008
PSN  IDkimtch
一張noa都冇.. 打左20場都唔夠..
kimtch 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 03-18-17, 09:46 PM   #6303
KUTAR#

註冊日期: Feb 2006
PSN  IDKU_HK
XBox Live GamertagKUHKGAF
引用:
作者: kimtch 查看文章
一張noa都冇.. 打左20場都唔夠..
打到今日先出兩張
KUTAR# 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 03-18-17, 11:13 PM   #6304
lineage19
Crazy Gamer

註冊日期: Jun 2011
Wii U IDlineage19
Nintendo Switch ID8108-0773-7021
3DS Friend Code2019 9617 5329
PSN  IDlineage19jp
XBox Live GamertagLineAGE19
活動最頭果幾日仲出好多下位
呢2日一張都唔見
lineage19 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 03-18-17, 11:28 PM   #6305
sd03021
Crazy Gamer

引用:
作者: 蛋撻王子 查看文章
よしゃあああああああ
多謝師兄支持!!!
成功左啦!!!!

451場
高峯のあ12人
松原早耶52人

92級打到102級
好滾動啊!!!!!!

呢隻game我無憾了

真心跪拜

PS. 今次跌的數量不多 上位4張 下位好似都係得7張左右
sd03021 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 03-19-17, 01:35 AM   #6306
chunwai0091
雛見澤症候群L3患者

註冊日期: Apr 2006
4:21
我唔夠努力

PAD: 160 103 862
CC: 191抽姐姐仍然突2,仲要係咁撞紅柱, 垃圾game
白貓Project: 石都唔派
IM@S: 200抽0ssr, 垃圾game
chunwai0091 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 03-19-17, 02:48 AM   #6307
蛋撻王子
功德完滿

註冊日期: Mar 2007
引用:
作者: yorkyork 查看文章
勁,咁你要打多D可能因為你唔係一開始就用15星打姐
都有咁既可能
我記得我15星都有d遲
但15星早耶確定每場都有2個drop之後
效率好似真係高左好多..!!!

我希望我需要肝呢種event既機會
係 無下次

多謝各位師兄一開始既支持同鼓勵~~~

舊 03-19-17, 03:57 AM   #6308
北条加蓮
Crazy Gamer
Cuの極みラブレター

註冊日期: Sep 2007
5:8
好平均

舊 03-19-17, 11:13 AM   #6309
kimtch

註冊日期: Mar 2008
PSN  IDkimtch
下:上
3:0
kimtch 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 03-19-17, 11:35 AM   #6310
亍 ◣
 ◥ jaVaj
神的4小時

註冊日期: Dec 2001
引用:

係 無下次
下次應該係肝你個荷包

《唐韻》《集韻》丑玉切,音梀。小步也。左步爲彳,右步爲亍,合之則爲行字。又稍停也。
《左思•魏都賦》矞雲翔龍,澤馬亍阜。
《顏延之•赭白馬賦》纖驪接趾,秀騏齊亍。 
又《廣韻》中句切
音駐。義同。
亍 ◣ 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 03-19-17, 03:21 PM   #6311
蛋撻王子
功德完滿

引用:
作者: 亍 ◣ 查看文章
下次應該係肝你個荷包

荷包君已經長期肝硬化了

等緊六月花嫁蘭子

白飛鳥 のあ 黑蘭子
三人同台演出

舊 03-19-17, 03:29 PM   #6312
axe1292
Game Master
AXE

註冊日期: Aug 2007
引用:
都有咁既可能
我記得我15星都有d遲
但15星早耶確定每場都有2個drop之後
效率好似真係高左好多..!!!

係 無下次

多謝各位師兄一開始既支持同鼓勵~~~
另外一開始你好似打TS果d 24星?

歌LV都有影響DROP,
就算用15星卡都要打同色19體歌先100%2格
axe1292 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 03-19-17, 03:42 PM   #6313
蛋撻王子
功德完滿

引用:
作者: axe1292 查看文章
另外一開始你好似打TS果d 24星?

歌LV都有影響DROP,
就算用15星卡都要打同色19體歌先100%2格
印象中我18體都係必跌了
不過主要19體真係贏唔到...!

舊 03-19-17, 07:56 PM   #6314
Bahamut

註冊日期: Apr 2003
19體都有唔同難度, 25~28級
難度25級的通常都唔算難打
我都係27,28級既歌大部份都過唔到. 主要打25,26級就得
蛋撻既然過到18體(<=24級), 可以跟住試下25級先
Bahamut 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 03-19-17, 11:28 PM   #6315
chunwai0091
雛見澤症候群L3患者

註冊日期: Apr 2006
今日狂打
最後7:31
暫時都無15星藍卡
日日操而家可以安定打d 27星樓上

PAD: 160 103 862
CC: 191抽姐姐仍然突2,仲要係咁撞紅柱, 垃圾game
白貓Project: 石都唔派
IM@S: 200抽0ssr, 垃圾game
chunwai0091 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 03-19-17, 11:30 PM   #6316
sd03021
Crazy Gamer

用一段時間先點算完畢

五張上位(最後一張係尾二果場掉) 十一張下位

又等下次掉落活動
舊 03-19-17, 11:40 PM   #6317
sd03021
Crazy Gamer

引用:
作者: Bahamut 查看文章
我都係27,28級既歌大部份都過唔到. 主要打25,26級就得
25都要睇咩歌
好似Shine,黃色Party Night,紅色Near to you呢幾首算係難
舊 03-19-17, 11:51 PM   #6318
蛋撻王子
功德完滿

引用:
作者: Bahamut 查看文章

搵機會再試下
如果唔係有d咁嚴坷既情況我都唔會咁樣迫自己打

舊 03-21-17, 01:19 PM   #6319
J+1
望過黎呀!!!!!!

註冊日期: Jul 2007
包埋太鼓嗰首...

由手機版發出
J+1 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 03-21-17, 02:19 PM   #6320
J+1
望過黎呀!!!!!!

今次M+ 有冇諗過比親指勢打架

Master就好順手

2次攪掂

由手機版發出

此篇文章於 03-21-17 02:31 PM 被 J+1 編輯。
舊 03-21-17, 10:52 PM   #6321
亍 ◣
 ◥ jaVaj
神的4小時

註冊日期: Dec 2001
明貼錯串

《唐韻》《集韻》丑玉切,音梀。小步也。左步爲彳,右步爲亍,合之則爲行字。又稍停也。
《左思•魏都賦》矞雲翔龍,澤馬亍阜。
《顏延之•赭白馬賦》纖驪接趾,秀騏齊亍。 
又《廣韻》中句切
音駐。義同。
亍 ◣ 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 03-22-17, 02:13 PM   #6322
北条加蓮
Crazy Gamer
Cuの極みラブレター

註冊日期: Sep 2007
關裕美,解散にゃ!

舊 03-22-17, 04:22 PM   #6323
J+1
望過黎呀!!!!!!

18% perfect only.....da.....都係忍手等灰祭.......
由手機版發出
舊 03-22-17, 09:12 PM   #6324
axe1292
Game Master
AXE

註冊日期: Aug 2007
我都會照60石日抽,
反正呢隻GAME PICKUP可怕到同無PICKUP無分別
axe1292 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 03-22-17, 09:15 PM   #6325
Chitose1987
好孩子不要問

註冊日期: Apr 2010
http://imgur.com/a/gDkTh

MASTER 已制霸 (暫)

入坑時間都差唔多一年

課金毀一生,玩卡窮三代

不要失了你的錢了!你自己只覺得中了一張 SR,就『癩蝦蟆想喫起天鵝肉』來!
我聽見人說,就是中 SR 時,也不是你的運氣,還是 MOBAGE 看見你怒,不過意,捨與你的。如今癡心就想中起 SSR 來!這些中 SSR 的都是天上的『文曲星』!
==節錄《范進中舉》==
Chitose1987 目前離線   回覆時引用此篇文章

標籤
デレステ, 千川ちひろ, 戸田めぐみ, 杏仁豆腐, 鷹富士茄子

論壇跳轉

現在的時間是 07:54 AM

手機版 | APP版