Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > 娛樂興趣區 > 娛樂資訊潮流頻道 > Neo Music UNIVERSE

主題工具 顯示模式
舊 10-27-18, 08:45 PM   #1
IDGAF
The One

註冊日期: Sep 2002
eason and the duo band《L.O.V.E. is L.I.V.E.》慈善演唱會

啱啱係youtube睇咗直播的eason and the duo band《L.O.V.E. is L.I.V.E.》慈善演唱會,
其實我遲咗睇,由直播開始計睇少咗30-40分鐘吧?

不過,個Show完咗後,
我無登出離開個介面,
呢一刻係可以"倒帶"睇返開場,
不過唔知會唔會硬cut呢?

睇完期待12月隻碟,雖然宜家都可以係iTunes買返堆單曲。

摩天輪下唱幸福摩天輪實在太難得~!

https://www.youtube.com/channel/UCna...1L6mw/featured

https://www.youtube.com/watch?v=Z_hrHq6cCYU

此篇文章於 10-27-18 08:51 PM 被 IDGAF 編輯。
IDGAF 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 10-27-18, 08:49 PM   #2
IDGAF
The One

https://hk.entertainment.appledaily....81027/58843704

Eason and the duo band《L.O.V.E. is L.I.V.E.》Rundown
1.破壞王
2.最後的嬉皮士
3.海裡睡人
4.還不夠遠
5.漸漸
6.黑洞
7.敬蔠
8.給兒子的信
9.蠢
10.Beautiful Fools
11.瘋狂的朋友
12.猜情尋
13.Run
14.盡力呼吸
15.龍舌蘭
16.和平飯店
17.我們萬歲
18.床頭床尾
19.與你常在
20.與我常在
21.可一可再
22.幸福摩天輪

舊 10-28-18, 01:15 AM   #3
Rv250
God of Gamer

註冊日期: Aug 2002
知道開演唱會仲有youtube直播但係遲咗睇, 一開已經唱完與我常在吹緊水
以為好似直播打機有得睇番, 原來冇

只聽過漸漸同可一可再, 聽埋啲訪問對隻新碟有啲興趣
Rv250 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-02-18, 01:22 AM   #4
W!LL
Moderator
【大亂鬥MvT】

Wii U IDlastwill
3DS Friend Code5241 1873 3778
唔俾你重溫擺明等隻碟到時出, 實有CD+BD/DVD版本
有排等再12月先出...四季唔知仲落唔落CD, 因為唔係duo band作品, 但當bonus track都好丫...

大乱闘X
WILL 3780-8206-2363
按此看我的3DS Mii
有老任分紙多出可以pm俾我,謝謝
W!LL 目前離線   回覆時引用此篇文章

主題工具
顯示模式

論壇跳轉

相似的主題
主題 主題作者 版面 回覆 最後發表
[多機種] Rock Band(齊來夾Band) 神祕人1號 電視遊戲討論版 106 09-13-08 11:49 AM
Eason 整 裝 待 發 三 月 開 騷 凍檸茶 Neo Music UNIVERSE 10 02-14-05 02:26 PM
Eason 千 萬 賣 身 華 納 三 年 kaworu Neo Entertainment TREND 30 08-27-04 05:35 PM
eason 表情... 管家婆 Neo Entertainment TREND 20 01-15-04 10:16 PM
Eason Line Up 路人甲乙丙 Neo Music UNIVERSE 2 08-13-02 06:20 PM

現在的時間是 04:15 PM

手機版 | APP版