Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > 其他 > 收藏品討論版

主題工具 顯示模式
舊 05-31-12, 12:09 PM   #1
mikemike
The One
風見みずほ萬歲!!

註冊日期: Mar 2004
(分享)Mithril 野牛小隊 (Alter アルメカ ARX-7 & M9) 改了link

我乃賤格人人知 中意加腳和鞭屍
我好淆底............世上最可怕的就是無聊人和白痴仔

我は無敵なり、我が屈技にかなうものなし、我が一撃は無敵なり

此篇文章於 06-01-12 10:23 PM 被 mikemike 編輯。
mikemike 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 06-02-12, 12:16 PM   #2
mikemike
The One
風見みずほ萬歲!!

昨天在某鋪見到有人拎訂了貨的M9
結果即場問有無現貨想買多隻
果然1+2是基本來的

我好淆底............世上最可怕的就是無聊人和白痴仔

舊 06-03-12, 11:48 AM   #3
fmptsrhk
Crazy Gamer

註冊日期: Jun 2009
今次隻M9配件豐富, 真係幾好玩
唔知有冇機會出ARX-8呢?
fmptsrhk 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 06-04-12, 12:04 AM   #4
mikemike
The One
風見みずほ萬歲!!

引用:
作者: fmptsrhk 查看文章
今次隻M9配件豐富, 真係幾好玩
唔知有冇機會出ARX-8呢?
我覺得ARX-7正過ARX-8
只不過ARX-8裝置豐富好多

舊 12-27-12, 12:57 AM   #5
KARAS
Crazy Gamer

註冊日期: Dec 2003
PSN  IDrazgriz13ghost
引用:
作者: mikemike 查看文章
我覺得ARX-7正過ARX-8
只不過ARX-8裝置豐富好多
唔知宜家arx-7 仲有冇得買呢

《 N  Music No Life》
KARAS 目前離線   回覆時引用此篇文章

論壇跳轉

相似的主題
主題 主題作者 版面 回覆 最後發表
[新聞] Leica M9-P KTN 照相館 0 06-22-11 11:20 PM
[尋] ALTER ARX-7 KARAS 收藏品討論版 0 06-10-11 09:16 PM

現在的時間是 01:22 PM

手機版 | APP版