Default Style 註冊帳號
Games Animation Forum

不顯示圖片
第一 ... 5 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 25  ... 最後
Neo Entertainment TREND>The Walking Dead
HEAD_HUNTER 01:26 PM 04-17-12
有無人追緊漫畫版?
Rick真係死神,去邊度就即刻死一兩件

0001 02:37 AM 06-01-12
我只知香港有漫畫..個名....真係....叫『陰X路』
森羅 11:32 PM 07-16-12
s3 trailer出左

s1個哥仔出返黎

定係s2時已經出現左?
(=v=)b 07:26 AM 07-17-12
作者: 森羅:
s3 trailer出左

s1個哥仔出返黎

定係s2時已經出現左?
定係又係細佬既幻覺呀~?
ryuka 09:26 PM 07-17-12
season 3 美國時間 14/10

候鳥 07:21 PM 10-15-12
不知不覺
season3已經出左了
Anson225 11:39 PM 10-15-12
last scene - 果斷!
Dangerous-boy 12:16 AM 10-16-12
作者: ryuka:
season 3 美國時間 14/10
都忘記了...多謝提醒!
不死身的出木杉 09:52 AM 10-16-12
RICK全部人都LEVEL UP
尤其是CARL都開始獨當一面
GJ!
IDGAF 01:59 PM 10-17-12
無睇原TWD的漫畫或其他作品,
S3EP1我覺得幾好睇,
防暴喪屍,高防但同時低攻,笑咗…

韓國仔女友Maggie,直頭係TV GAME界果種越少布,越高防的設定嚟喎…

少劇透注意…

監獄尾段,咁拆件都WORK…?!

同埋我想問既然一直有另一團人,
咁主角隊第一日清場時,佢哋又會聽唔到槍聲的,唔出嚟睇下的?

不過,呢套劇每次覺得佢有犯駁位的時候,
隔幾集佢又會解釋返。
Eking 05:46 PM 10-17-12
個班人應該係出唔到黎.....而唔係唔出黎吧....xd
charles0152 01:10 PM 10-18-12
作者: Eking:
個班人應該係出唔到黎.....而唔係唔出黎吧....xd
唔會餓死乜....
朔望~ 01:21 AM 10-19-12
應該飯堂黎掛
(=v=)b 08:07 PM 10-22-12
S3.2~

我鐘意依家個RICK~有領袖風範~判斷正確~有決斷力~夠狠~有個咁既BOSS~堅唔錯~
以前個婆婆媽媽既RICK~堅唔想跟佢搵食囉~

監獄重有其他人~?人妻玩開肚~比人裝既~

IDGAF 09:09 PM 10-22-12
可能有少少劇透

S3E2,
係喎,上集班人係被困10個月…
但係有水飲?

劇情去得都幾快,果然係道德淪亡的世界了,乜都係以直覺決定,果斷行事。

另外,上集尾關門前係"群情洶湧"的,下集再開門鬼影都無隻的…
烈海王 09:39 PM 10-22-12
作者: (=v=)b:
S3.2~

我鐘意依家個RICK~有領袖風範~判斷正確~有決斷力~夠狠~有個咁既BOSS~堅唔錯~
以前個婆婆媽媽既RICK~堅唔想跟佢搵食囉~

監獄重有其他人~?人妻玩開肚~比人裝既~
因一時仁慈而搞到後患無窮,呢班人都試過唔少次,如果作為領袖仲唔學識當機立斷、心狠手辣,咁佢真係智障。
kain_plus 10:15 PM 10-22-12
新一季回勇, 節奏明快

下集又有大場面? 今季落足重本喎
預告
Daryl 大佬下集出場!

Anson225 12:34 AM 10-23-12
Rick my man! KILL MORE!!
(=v=)b 07:06 AM 10-23-12
作者: kain_plus:
新一季回勇, 節奏明快

下集又有大場面? 今季落足重本喎
預告
Daryl 大佬下集出場!
真係出場~定幻覺mode先~?

Montague 10:40 AM 10-23-12
人妻去湯人個肚做乜唔搵多個人"榜"住佢咁危險
雪舟等楊 11:14 AM 10-23-12
仲未到THE GOVENOR
Dangerous-boy 01:56 PM 10-23-12
作者: 烈海王:
因一時仁慈而搞到後患無窮,呢班人都試過唔少次,如果作為領袖仲唔學識當機立斷、心狠手辣,咁佢真係智障。
但從另一角度看,今集他們像山賊一樣,霸人地方、搶人物資、如不服殺埋你添!
Suda 07:18 PM 10-23-12
Rick殺個長毛殺得好,見唔對路就要做野
神龍 08:48 PM 10-23-12
作者: Dangerous-boy:
但從另一角度看,今集他們像山賊一樣,霸人地方、搶人物資、如不服殺埋你添!
唔直接開拖算係咁啦
IDGAF 08:59 PM 10-29-12
S3E3個鎮真係可以營運到,
S1的某人可以去到果個鎮的位置,
反而RICK隊伍又搵唔到呢個地方的?
同樣The Governor果幫人又搵唔到S2的農場的?

The Governor究竟有乜陰謀呢?
唔知去到S3季尾,呢兩大幫人又會唔會相遇呢?
第一 ... 5 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 25  ... 最後

返回主題版面