Default Style 註冊帳號
Games Animation Forum

不顯示圖片
第一 ... 26 66 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 86 126 176  ... 最後
手提遊戲機討論版>Nintendo 3DS 綜合情報討論區 xx || 超任版 N3DSLL 已經出貨
nick 06:12 PM 03-22-12
1810呢個有G cup
但只睇到時間塊板
cknjoshua 06:20 PM 03-22-12
作者: nick:
1810呢個有G cup
但只睇到時間塊板
每一分鐘轉一個pose
不過要睇佢著咩衫=0=

我發現佢地d pose9成都係一樣
nick 06:30 PM 03-22-12
作者: cknjoshua:
每一分鐘轉一個pose
不過要睇佢著咩衫=0=

我發現佢地d pose9成都係一樣
從攝影師的角度看,輯相比普通更普通
enishi 10:46 PM 03-22-12
原來而家新機換左用 Samsung 既 SD card? 似乎係減成本既做法...
http://forum.gamer.com.tw/C.php?bsn=...nA=6712&tnum=1

Suda 10:50 PM 03-22-12
作者: enishi:
原來而家新機換左用 Samsung 既 SD card? 似乎係減成本既做法...
http://forum.gamer.com.tw/C.php?bsn=...nA=6712&tnum=1
機身用料都好似轉左,無左烤漆掣
W!LL 10:58 PM 03-22-12
俾陳生講中, d機既料開始cheap了
Suda 11:07 PM 03-22-12
作者: cknjoshua:
個美人時計3圍都有--

要過時間load人出黎....

個鬧鐘都幾廢
見過一個冇show 3 size
頭先搭正23:00有片睇
enishi 11:08 PM 03-22-12
作者: W!LL:
俾陳生講中, d機既料開始cheap了
睇返深藍機開箱仍然用 Toshiba, 我估呢個係平 1000 yen bundle 既代價
W!LL 11:18 PM 03-22-12
睇返深藍機開箱仍然用 Toshiba, 我估呢個係平 1000 yen bundle 既代價
咁講法, 我驚部火紋限量機唔知會唔會又係咁
Vincent King 12:16 PM 03-23-12
請問3ds 可唔可以玩nds美版遊戲? thx
LemonCoke 12:40 PM 03-23-12
作者: Vincent King:
請問3ds 可唔可以玩nds美版遊戲? thx
美版機先玩得到美版game.
買日本版機, 就只可以買番日版game
winsonandcyndi 01:13 PM 03-23-12
作者: LemonCoke:
美版機先玩得到美版game.
買日本版機, 就只可以買番日版game
佢講NDS game.... 除咗黑白果隻pokemon鎖區外 其他可以
LemonCoke 01:54 PM 03-23-12
作者: winsonandcyndi:
佢講NDS game.... 除咗黑白果隻pokemon鎖區外 其他可以
Sorry, 我睇錯了.....
請勿插..............
labeebilly 02:31 PM 03-23-12
Hello, pls add me
FC: 2578-3430-2827
我係美版機
winsonandcyndi 04:26 PM 03-23-12
作者: LemonCoke:
Sorry, 我睇錯了.....
請乜插..............
無咩野嘅...
賈圖 09:15 PM 03-24-12
請問依家日版機幾錢?
YALIU 11:13 PM 03-24-12
唔知係度問岩唔岩
話說我頭先係club nintendo 開左ACC
如果想應募商品
寄回來香港係未要找人幫手先得?
W!LL 12:01 AM 03-25-12
作者: 賈圖:
請問依家日版機幾錢?
大約$1450~
草薙さん 12:02 AM 03-25-12
作者: shion_rei:
唔知係度問岩唔岩
話說我頭先係club nintendo 開左ACC
如果想應募商品
寄回來香港係未要找人幫手先得?
係, 日本朋友地址/用轉運網站
W!LL 12:02 AM 03-25-12
今日諗起
究竟呢set機跟既三叔卡用來save芒亨要幾多秒呢
YALIU 12:04 AM 03-25-12
作者: 草薙さん:
係, 日本朋友地址/用轉運網站
咁香港有鋪頭可以幫手嗎?
因為頭先申請個地址我都係亂填
W!LL 12:06 AM 03-25-12
作者: shion_rei:
咁香港有鋪頭可以幫手嗎?
因為頭先申請個地址我都係亂填
tenso已經幫到你, 可以直接寄去你屋企
YALIU 12:16 AM 03-25-12
tenso已經幫到你, 可以直接寄去你屋企
喚,太好了…
W!LL 12:23 AM 03-25-12
之前講過, 而家D Game舖真係唔識入老任系主機既game
每間game舖家陣都肯定坐哂堆美日版既MGS3D响度,
浪粉已經帶頭減隻MGS3D日版 $389
tung999 02:33 PM 03-25-12
之前講過, 而家D Game舖真係唔識入老任系主機既game
每間game舖家陣都肯定坐哂堆美日版既MGS3D响度,
浪粉已經帶頭減隻MGS3D日版 $389
真係唔明d game shop點入game
熱門game又唔入多d
冷門game又入一堆放係度等跳樓
第一 ... 26 66 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 86 126 176  ... 最後

返回主題版面