Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > 娛樂興趣區 > 娛樂資訊潮流頻道 > Neo Entertainment TREND

主題工具 顯示模式
舊 12-07-14, 11:09 PM   #776
Eking
God of Gamer

註冊日期: Feb 2006
引用:
作者: funnyfun 查看文章
咁佢真係幾PK, 開完槍重要話NOT ME
唔知有咩人會跟RICK走呢, 黑鬼其實係咪想JOIN返RICK架
應該係反射動作.....

舊 02-09-15, 03:17 PM   #777
pongg
Ultimate Gamer

註冊日期: Dec 2001
PSN  IDpongg / Pongg514
係咪又開始做返啦?
pongg 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 02-09-15, 11:46 PM   #778
ayato
ʕ‧ᴥ‧ʔ

註冊日期: Mar 2007
第1集就死人- -

NINTENDO FDCODE:4098 5464 9475
ayato 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 02-10-15, 12:02 AM   #779
ryuka
Crazy Gamer

註冊日期: Sep 2005
Wii U IDryuka001
3DS Friend Code0516 7226 8384
PSN  IDrykaryuki
己復播
今集好玄.....
ryuka 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 02-10-15, 07:50 AM   #780
(=v=)b
    ↓青蛙馬沙↓

註冊日期: Nov 2005
XBox Live Gamertagnoel lai
Smile

T-DOG DEAD AGAIN~

任暴雨下 志向未倒下 雨傘是一朵朵的花 不枯也不散
(=v=)b 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 02-10-15, 01:37 PM   #781
Eking

.....
T-DOG 死前幻覺玩左大半集......

舊 02-10-15, 05:25 PM   #782
ryuka
Crazy Gamer

t-dog
希望mk3快d出現啦(莫非係Morgan?)

此篇文章於 02-10-15 05:28 PM 被 ryuka 編輯。
舊 02-11-15, 08:38 AM   #783
IDGAF
The One

註冊日期: Sep 2002
S5E9

為咗達成Noah回家的願望,一季死兩個有對白角色…

估唔到Michonne係想安定下來果個。

死前回憶怪怪地…即係佢自己都覺得自己唔係咩好人…放棄了…死咗佢算?

果D斬淨半身的喪屍係為乜呢?有另一班食人族?

舊 02-12-15, 02:42 PM   #784
神龍
Banned Banana
↘大家比d掌聲

註冊日期: May 2005
3DS Friend Code3780 9311 2412
PSN  IDMalcolm_Shum
t dog mark2 咁就

舊 02-12-15, 10:34 PM   #785
Nicklaus
Crazy Gamer
二クラス

註冊日期: Dec 2004

引用:
作者: ryuka 查看文章
t-dog
希望mk3快d出現啦(莫非係Morgan?)
morgan真係等足成季都未現身, 希望黎緊幾集加盟啦
Nicklaus 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 02-16-15, 08:51 PM   #786
IDGAF
The One

S5#10

We Are The Walking Dead…

今集個感覺都好絕望同沮喪下喎,
記得之前有季搵到狗糧都因為一D做人的基本原則無食到,
估唔到今次要食返…

片尾果位咁乾淨的,一定有個基地之類了吧?

下集個預告,韓國仔會唔會被咬到呢?定又係呃觀眾用呢?

舊 02-16-15, 10:52 PM   #787
ryuka
Crazy Gamer

今集好絕望
一個連道德,宗教都要丟棄既世界。
真係活來都唔知為乜......

Btw 無追開漫畫,其實而家係咪已經完全唔同?
舊 02-17-15, 01:03 AM   #788
plokplok00
Insane Gamer

註冊日期: Mar 2008
悶左兩集, 希望下集刺激d
plokplok00 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 02-17-15, 11:48 AM   #789
Hello MiMi
Game Master

註冊日期: Nov 2011
AAxxx 出場,可能S6 講漫畫版都幾終極既一戰。。。(雖然我覺得其實幾悶)
Hello MiMi 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 02-24-15, 12:01 AM   #790
IDGAF
The One

S5#11,
The Walking Dead有史以來最hehe的一集?!

絕望之後又曙光,咁下次又再絕望?
閘口D細路聲有無可能係播帶的呢?

其實Governor、Terminus同醫院之後,
點解仲對"安全區"抱有希望呢?
就算個地方真係安全,
Rick個團隊融入唔到人哋果種"生活方式"(例如食人)都無用。

舊 02-24-15, 01:14 AM   #791
烈海王
Senior Gamer

註冊日期: Jan 2006
引用:
作者: LEGOCAPTOR 查看文章
S5#11,
The Walking Dead有史以來最hehe的一集?!

絕望之後又曙光,咁下次又再絕望?
閘口D細路聲有無可能係播帶的呢?

其實Governor、Terminus同醫院之後,
點解仲對"安全區"抱有希望呢?
就算個地方真係安全,
Rick個團隊融入唔到人哋果種"生活方式"(例如食人)都無用。
係無得揀
Rick就係好似你咁諗
唔再對咩安全區有希望
亦唔會再信外人
但問題係班隊友唔係咁諗
佢都要睇民意
前兩集已經見到
隊中好多人無論心理定生理都透支晒
以往最Tough嘅箭佬同黑武士
都現出疲態
箭佬當正Rick係另一個阿哥
都係睇佢頭為主
但黑武士擺明想大家安頓
Maggie同其他人就更加係咁
只係敢想唔敢講
再唔搵個安穩地方稍為緩衝一下
大家真係會散晒
烈海王 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 02-27-15, 10:55 AM   #792
Sar8
The One

註冊日期: Feb 2009
PSN  IDOrzAR8
XBox Live GamertagOrzAR8
呢班天剎孤星又準備害死一個社群既人
快逃

舊 02-27-15, 01:18 PM   #793
神龍
Banned Banana
↘大家比d掌聲

註冊日期: May 2005
3DS Friend Code3780 9311 2412
PSN  IDMalcolm_Shum
引用:
作者: Sar8 查看文章
呢班天剎孤星又準備害死一個社群既人
快逃
說客: 我地有xxmm嘅鋼板包圍(ry
rick哥: 有挑戰性

舊 02-27-15, 04:26 PM   #794
Sar8
The One

RICK:你外防幾強,都防唔到由入面造成既傷害

諗諗下漫畫版好似真係咁www

舊 02-27-15, 05:37 PM   #795
ryuka
Crazy Gamer

其實諗諗下都好奇怪
既然hehe班人已經有個咁安全既環境
何必仲要冒險出來搵人加入....
好明顯背後一定有d野
舊 02-27-15, 05:47 PM   #796
Eking

應該同漫晝差唔多, 因為佢地用資源換返黎~

舊 02-27-15, 05:51 PM   #797
Sar8
The One

以漫畫版果班人來講,個阿頭真係想建設社會,所以佢會話最重要係人力,而 rick佢地冇得食都唔會狗咬狗,所以先招攬rick

舊 03-02-15, 09:23 PM   #798
(=v=)b
    ↓青蛙馬沙↓

註冊日期: Nov 2005
XBox Live Gamertagnoel lai
Smile

今次到主角們去搶領導權~?

任暴雨下 志向未倒下 雨傘是一朵朵的花 不枯也不散
(=v=)b 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 03-02-15, 09:28 PM   #799
Dangerous-boy
D-boy

註冊日期: May 2011
引用:
作者: (=v=)b 查看文章
今次到主角們去搶領導權~?
應該係,漫畫我睇到這裡沒繼續追了
Dangerous-boy 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 03-02-15, 11:27 PM   #800
IDGAF
The One

S5#12,
"師奶殺手"Carol最醒,扮淨係識煮飯洗衫的賢妻良母,
能融入社群無殺傷力人士…睇到我笑咗~!

Rick轉個造型,後生返十年~!

Alexandria個領導人好似唔係好搞唔掂本身班人搵Rick班人返嚟中和返咁。

此篇文章於 03-02-15 11:30 PM 被 IDGAF 編輯。
IDGAF 目前離線   回覆時引用此篇文章

論壇跳轉

相似的主題
主題 主題作者 版面 回覆 最後發表
Red Dead Redemption《碧血狂殺》 [已售] neo2046 電視遊戲討論版 814 07-11-16 08:35 AM
Left 4 Dead 2 neo 電視遊戲討論版 365 07-04-13 12:51 PM
Left 4 Dead 2 neo PC電腦遊戲討論版 863 11-11-11 09:49 PM
[多機種] ▲▽▲ Red Dead Redemption▲▽▲ 紅色死亡救贖 ◆◇◆◇◆ 1000成就白金攻略討論區 ◆◇◆◇◆ updated ㊣㊣㊣ yKS 攻略及心得交流區 935 10-31-10 01:34 PM

現在的時間是 07:53 AM

手機版 | APP版