Default Style 註冊帳號
Games Animation Forum

不顯示圖片
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 17  ... 最後
日本動漫畫討論版>MAGES.「STEINS;GATE 0(シュタインズ・ゲート)」アニメ化決定
money 03:21 PM 05-18-11

luciferdark 03:24 PM 05-18-11
啱啱睇完, 謝MONEY大POST預告

同埋想問問
電腦版係咪出左﹖邊度可以買﹖
如果剩係日本有, 咁就要麻煩朋友了...
tat0gd 06:02 PM 05-18-11
作者: luciferdark:
啱啱睇完, 謝MONEY大POST預告

同埋想問問
電腦版係咪出左﹖邊度可以買﹖
如果剩係日本有, 咁就要麻煩朋友了...
電腦板出左有超過一年... 但電腦板正板要電話驗正.... 等下個月PSP 板吧.
luciferdark 10:14 PM 05-18-11
作者: tat0gd:
電腦板出左有超過一年... 但電腦板正板要電話驗正.... 等下個月PSP 板吧.
啊, 有PSP版啊~
咁就PERFECT了
謝情報
money 11:26 AM 05-25-11

phil077 07:55 PM 05-25-11
今集最後果個D-MAIL實驗, 最爆係由"君"變左"醤"
雪代緣 09:11 PM 05-25-11
動畫睇了7集
最唔明係點解要寫到"偷睇SERN d email要用到IBN5100"
咁搞法
到部IBN5100變成從一開始就沒有得到手果陣, 中二病以外的人咪完全唔記得點解自己會咁落力去搞果部微波爐?

VICT 09:14 PM 05-25-11
睇完今集最尾都係諗唔到改變左 d 乜
唔會真係變左性掛
phil077 11:46 PM 05-25-11
作者: VICT:
睇完今集最尾都係諗唔到改變左 d 乜
唔會真係變左性掛
真由里叫琉華, 由之前琉華君, 到之後琉華醤
稱呼變左, 可以代表d 咩...
メソウサ 12:01 AM 05-26-11
mail內容目的係乜都好白
廢人 01:43 AM 05-26-11
突然加速佐好多
應該第11話會入故事o既轉裂點
keijoey 02:08 AM 05-26-11
作者: 廢人:
突然加速佐好多
應該第11話會入故事o既轉裂點
再拖長落去唔係FANS我驚頂唔順.... 雖然我而家已經覺得好好睇~~
柚原このみ 03:06 AM 05-26-11
今集黎料
HAKAIDER 10:07 AM 05-26-11
作者: 雪代緣:
動畫睇了7集
最唔明係點解要寫到"偷睇SERN d email要用到IBN5100"
咁搞法
到部IBN5100變成從一開始就沒有得到手果陣, 中二病以外的人咪完全唔記得點解自己會咁落力去搞果部微波爐?
..........你會諗到 "無左部IBN 個世界會點?"

即係你己經接近真ending 了
雪代緣 07:11 PM 05-26-11
作者: HAKAIDER:
..........你會諗到 "無左部IBN 個世界會點?"

即係你己經接近真ending 了
劇透
在shinning finger發了她那個"不換手機"dmail那一刻, 大家就已經去了"沒有得到IBN5100"的世界了

另話說動畫上一集
萌郁想私自拎走部IBN5100, 之後由hacker放返入箱
...佢地兩個都好大力!

另話說某本以鈴羽做主角的漫畫中
係有出現到她母親的造型
而之後那些惡搞四格都是一直使用那個造型的
雖那個是不是官方公認就不清楚~
tat0gd 07:23 PM 05-26-11
作者: 雪代緣:
劇透
在shinning finger發了她那個"不換手機"dmail那一刻, 大家就已經去了"沒有得到IBN5100"的世界了

另話說動畫上一集
萌郁想私自拎走部IBN5100, 之後由hacker放返入箱
...佢地兩個都好大力!

另話說某本以鈴羽做主角的漫畫中
係有出現到她母親的造型
而之後那些惡搞四格都是一直使用那個造型的
雖那個是不是官方公認就不清楚~
根據官方Q&A
劇透
鈴羽母親是在CM跟桶子邂逅的,什么时候则没有明确决定。顺便名字是“阿万音由季”。是腐女。

仲有, 你講既個本漫畫應該係月刊COMIC BLADE『亡环的Rebellion』里面

同埋應該係第12集8月13號黑色星期五, 剛剛CUT好一半 第5章
廢人 07:43 PM 05-26-11
其實原作主角對指壓師o 既mail 係有好多要求的
但係動cut 晒
下集應該會表現蝴蝶效應的恐怖

田村主角果本好睇過本編漫畫n 倍
又有好想睇o 既未來nae 故事
由手機版發出
ikari28 10:46 PM 05-26-11
作者: phil077:
真由里叫琉華, 由之前琉華君, 到之後琉華醤
稱呼變左, 可以代表d 咩...
唔知動畫會唔會用番原作既方法去試下佢係男定女
money 12:15 AM 05-28-11
本番(神回)が12話に来る模様!

money 10:22 PM 05-31-11

廢人 02:54 AM 06-01-11
終於第5章完
money 05:33 PM 06-01-11

phil077 10:54 PM 06-01-11

確定變性了

蝴蝶效應令秋葉源不再萌了
怪盜小G 04:28 AM 06-02-11
可能虎穴會玩野放幾把風扇係門口
細路翔 10:56 AM 06-02-11
秋記全滅
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 17  ... 最後

返回主題版面