Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > 娛樂興趣區 > 照相館

主題工具 顯示模式
舊 02-19-10, 04:32 PM   #1
antony chan
God of Gamer
大合奏部隊!

註冊日期: Nov 2003
Wii U IDantony34
Nintendo Switch ID2591-1991-9995
3DS Friend Code4038 5946 9782
PSN  IDantony34
買項錬

毒A:醫生,初一就到,我想要條項鍊俾女朋友呀!
醫生:先生,呢度得頸帶賣咋(你要買頸鍊關我鬼事咩!新年流流就運吉
毒A:乜咁大間舖連呢D咁小小o既事你都幫唔到我咩?
醫生:冇就冇嫁啦,你叫我點幫你?
毒A:唔係喎,醫生,幫下手啦,時間無多喇
醫生:唉......你拎去啦!(求其掉出)啱就拎走啦,唔好阻頭阻勢!
毒A:唔該醫生!

GGFR
名:Antony ID:49466199
GAF版友『飛燕』的畫作被「G-ZONE」盜用﹗
好Game分享

此篇文章於 02-21-10 01:36 AM 被 antony chan 編輯。
antony chan 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 02-19-10, 04:35 PM   #2
Strider
初段

註冊日期: Feb 2003
PSN  IDAStrider
XBox Live GamertagStriderAdrian
好耐冇見過毒A d 醫生post!!! 期待~

舊 02-19-10, 04:53 PM   #3
KTN
Banned 0.95 Century Moderator
~♡

註冊日期: Mar 2002
只是買了項鍊這麼少?

舊 02-24-10, 12:26 PM   #4
antony chan
大合奏部隊!

註冊日期: Nov 2003
Wii U IDantony34
Nintendo Switch ID2591-1991-9995
3DS Friend Code4038 5946 9782
PSN  IDantony34
引用:
作者: KTN 查看文章
只是買了項鍊這麼少?
還有明的嗎?

GGFR
名:Antony ID:49466199
GAF版友『飛燕』的畫作被「G-ZONE」盜用﹗
好Game分享
antony chan 目前離線   回覆時引用此篇文章

主題工具