Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > 娛樂興趣區 > 照相館

主題工具 顯示模式
舊 01-03-10, 01:30 PM   #1
ruri0926
Insane Gamer
攝影菜鳥

註冊日期: Mar 2007
到醫館購入洗眼杯

今天飲完早茶,食完粉腸後,
等到醫館開門,目的就是買杯;~
作為一個奉公守法的好館民,
絕對不作「亂借」的行為 (挺

此篇文章於 01-03-10 01:32 PM 被 ruri0926 編輯。
ruri0926 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 01-03-10, 01:50 PM   #2
ruri0926
攝影菜鳥

註冊日期: Mar 2007
引用:
作者: ruri0926 查看文章
今天飲完早茶,食完粉腸後,
等到醫館開門,目的就是買杯;~
作為一個奉公守法的好館民,
絕對不作「亂借」的行為 (挺

[IMG]http://i869.photobucket.com/albums/ab253/ruri0926/898c6b5e.jpg[IMG]
報告首領,微臣有事啟奏;
剛才在醫館執藥時,無意之中發現瑞士正方朱古力的蹤影...
現在還有特價,優惠價只售 $3,0xx(USD)
藥店(的介紹單張上),還自稱為「可能是世界上昂貴的雲台之一」,有圖為證

改圖,請勿打開!

舊 01-03-10, 03:20 PM   #3
KKH
Anti-audiophile
你聽到了空氣的聲音嗎

註冊日期: Dec 2001
$3,0xx? 好抵~ 可唔可以幫我入十隻?
KKH 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 01-03-10, 05:09 PM   #4
M-eye
Black Hearted Moderator
菜鳥蛋

註冊日期: Apr 2004
我想為我部5仔配一個長一點的杯...可以睇野舒服點...
唔知Fever那邊有無貨呢..???

舊 01-03-10, 10:36 PM   #5
Rabbidas
Administrator
頹圈頹鏡

註冊日期: Jul 2002
3DS Friend Code0000 0000 0000
PSN  IDRabbidas
XBox Live GamertagYui GAF
長一點的杯..EX 15 ?

你買左又可以做浮誇的事....就係拆左中間塊鏡片佢..

Rabbidas 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 01-03-10, 10:50 PM   #6
加賀KAGA
Ultimate Gamer
有冇人可以教我影相?

註冊日期: Sep 2005
PSN  IDkaga0401
引用:
作者: KKH 查看文章
$3,0xx? 好抵~ 可唔可以幫我入十隻?
3k的話我又要...幫我入多2隻就好啦
用黎送禮自用大方得體

舊 01-03-10, 11:07 PM   #7
KKH
你聽到了空氣的聲音嗎

引用:
作者: 加賀KAGA 查看文章
3k的話我又要...幫我入多2隻就好啦
用黎送禮自用大方得體
實情謙哥肯唔肯定有冇睇錯價錢呢? 因為上次我親眼睇住某王係俾左咁多錢就拎走盒野 ->
舊 01-03-10, 11:16 PM   #8
加賀KAGA
Ultimate Gamer
有冇人可以教我影相?

註冊日期: Sep 2005
PSN  IDkaga0401
引用:
實情謙哥肯唔肯定有冇睇錯價錢呢? 因為上次我親眼睇住某王係俾左咁多錢就拎走盒野 ->
真架....我比左50蚊就拎左隻頹頭走

舊 01-03-10, 11:53 PM   #9
ビスケット
Moderator
にゅうタイプ

註冊日期: Sep 2004
引用:
死肥花正黑店!!
我見個價咁靚差啲俾咗錢!!

$50的話...
首領幫我入1000隻得嗎?
ビスケット 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 01-04-10, 09:09 AM   #10
Strider
God of Gamer
初段

註冊日期: Feb 2003
PSN  IDAStrider
XBox Live GamertagStriderAdrian
嗚啊, 又係$50購物團, 正啊!

舊 01-04-10, 07:43 PM   #11
KKH
你聽到了空氣的聲音嗎

引用:
作者: ビスケット 查看文章
死肥花正黑店!!
我見個價咁靚差啲俾咗錢!!

$50的話...
首領幫我入1000隻得嗎?
你明知我上到去會被人串你都叫我幫你入?
舊 01-05-10, 09:31 AM   #12
Strider
初段

XBox Live GamertagStriderAdrian
話說回來呢d 杯我有個當日係for 350D既剩左o係度, 有版友需要可以搵我 (當然係free啦)

舊 01-05-10, 07:41 PM   #13
smallchi

註冊日期: Jan 2005
引用:
作者: Strider 查看文章
話說回來呢d 杯我有個當日係for 350D既剩左o係度, 有版友需要可以搵我 (當然係free啦)
400D 可用嗎
我的那個洗眼杯爛了很久還沒買...
smallchi 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 01-05-10, 10:22 PM   #14
Strider
初段

引用:
作者: smallchi 查看文章
400D 可用嗎
我的那個洗眼杯爛了很久還沒買...
我都唔清楚, 要唔要試下

舊 01-06-10, 09:59 AM   #15
OldCake
Moderator

註冊日期: Aug 2004
引用:
我個仔用緊 350D........個杯唔見左好耐

如未有館友要.......可否留給我.......謝謝

舊 01-06-10, 09:25 PM   #16
Strider
初段

引用:
作者: OldCake 查看文章
我個仔用緊 350D........個杯唔見左好耐

如未有館友要.......可否留給我.......謝謝
OK老餅兄,如果樓上smallchi版友唔需要住就留俾你喇

舊 01-06-10, 10:34 PM   #17
smallchi

註冊日期: Jan 2005
引用:
OK老餅兄,如果樓上smallchi版友唔需要住就留俾你喇
無問題, 請留給老餅爺吧
smallchi 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 01-06-10, 10:55 PM   #18
Strider
初段

引用:
OK

老餅兄你想我寄俾你定你派courier黎拎~?
(我聽日帶返公司)

舊 01-06-10, 11:00 PM   #19
OldCake
Moderator

引用:
OK

老餅兄你想我寄俾你定你派courier黎拎~?
(我聽日帶返公司)
謝謝~~~

請 PM 你公司地址我........我叫 courier 到取

舊 01-06-10, 11:04 PM   #20
Strider
初段

引用:
謝謝~~~

請 PM 你公司地址我........我叫 courier 到取
我就係知餅爺係ceo可以有呢d途徑

收pm~

舊 01-07-10, 01:37 AM   #21
M-eye
Black Hearted Moderator
菜鳥蛋

註冊日期: Apr 2004
我想請問下...
我想為自己EOS 3仔配返個杯....
但依家係咪絕了版呢....
的我試過係唔得的...
仲有冇方法....???
有沒有地方配...???

舊 01-07-10, 02:24 AM   #22
ビスケット
Moderator
にゅうタイプ

註冊日期: Sep 2004
引用:
作者: M-eye 查看文章
我想請問下...
我想為自己EOS 3仔配返個杯....
但依家係咪絕了版呢....
的我試過係唔得的...
仲有冇方法....???
有沒有地方配...???
http://cweb.canon.jp/camera/eos/acce.../2379a001.html
3仔用呢個
肥花,渣成應該會有
都冇的話咪上Show room囉
ビスケット 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 01-07-10, 08:38 AM   #23
OldCake
Moderator

引用:
代小兒多謝承讓

舊 01-07-10, 08:38 AM   #24
OldCake
Moderator

引用:
我就係知餅爺係ceo可以有呢d途徑

收pm~
hehe.........玩我

收到了地址.......今日安排交收啦

舊 01-07-10, 02:21 PM   #25
Strider
初段

引用:
hehe.........玩我

收到了地址.......今日安排交收啦
老餅兄, 已經交左位courier既哥哥了
謝月曆

主題工具
顯示模式

論壇跳轉

現在的時間是 05:52 PM

手機版 | APP版