Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > 娛樂興趣區 > 照相館

主題工具 顯示模式
舊 10-30-09, 09:04 PM   #1
嘿哈兒
The One
影相真係博大精深~~

註冊日期: Aug 2002
Wii U ID↑プスドラID
3DS Friend Code105 743 596
代人睇醫生

某嘿:咩醫生都可以代睇架咩??
某版主:點解唔得,某君依家病到五顏六色,唔食成藥,都要越洋隔空睇醫生.
某嘿:啊..咁好啦......
....數日後.........

某嘿:某版大,D藥到左啦喎,點處置好呀?
某版主:為免d藥有問題,你試下先啦,話晒隔左個海,唔知會唔會出事架麻..
某嘿:版大.....你都好毒喎,竟然叫人試毒.....萬一我沉淪毒海點算..
某版主:無事既,大不了都係睇多次醫生.
某嘿(心中說):玻璃館全部都係壞人.....

門鐘特然響,收到一個謎之紙皮箱

原來係之前落單既東洋女朋友(大和萌語版)

散發著傲嬌的勢

女生係要姿整一些,看看有好多除身小道具

大家都係DSLR,大家都係定焦...何解哩位女朋友咁廋身,好想知佢係邊度廋身

想結識大和美女不容易,你也要識大和萌語才可以溝通

好快哩位東洋女朋友就同楠葉姐熟絡了...

完.

嘿哈兒 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 10-30-09, 09:25 PM   #2
com1010hkjp
God of Gamer
‧唔知咩兔 .

註冊日期: Feb 2005
PSN  IDcom1010hk
女朋友應該唔計DSLR ar

不過都公起曬

舊 10-31-09, 09:32 AM   #3
initial

註冊日期: Jun 2002
3DS Friend Code1263 6620 0970
PSN  IDphilip_son23
XBox Live Gamertagphilipwing
點解會溝東洋GF?? 係唔係東洋妹平過港女??

2004 東京 2005 仙台 2006 首爾
2010 廣島, 四國 (愛知縣, 高知縣, 香川縣, 德島縣), 岡山, 神戶, 大阪
2010 吳哥窟, 越南
2011 Sep 北京 (故宮, 長城, 789 Art Zone) Dec 台北
2012 名古屋, 白川鄉, 萋籠宿, 馬籠宿, 高山, 飛驒, 沖繩
2013 倫敦, 格林威治, 溫莎堡, 曼徹斯特
2014 秘魯 馬丘比丘 玻利維亞
initial 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 10-31-09, 09:43 AM   #4
seetold
Eternal Flame™
真貧窮堅冇錢....

註冊日期: Sep 2002
XBox Live Gamertagseetold
引用:
作者: initial 查看文章
如果計原價74xx的話
東洋妹真係平過佗地妹架...
仲要有日文
想當日溝東洋妹失敗...
家下逼住搵佗地

舊 10-31-09, 10:17 AM   #5
Strider
初段

註冊日期: Feb 2003
PSN  IDAStrider
XBox Live GamertagStriderAdrian
引用:
作者: initial 查看文章
平過香港
仲要唔係閹機

此篇文章於 10-31-09 01:06 PM 被 Strider 編輯。
Strider 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 10-31-09, 10:44 AM   #6
OldCake
Moderator

註冊日期: Aug 2004
恭喜~~恭喜~~

舊 10-31-09, 11:01 AM   #7
ZERO NEKO

註冊日期: Dec 2001
Nintendo Switch ID3666-9476-8489
PSN  IDzeroneko
XBox Live GamertagZero Neko
人地要日字... 真頹 orz

敗家尚未成功,開箱仍需努力
ZERO NEKO 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 10-31-09, 08:02 PM   #8
>>>>>劉伯<<<<<
The One
業餘歌手

註冊日期: Apr 2004
PSN  IDlauhenry
XBox Live Gamertaglauchai
使唔使幫你攞番香港?
XDDDD

舊 10-31-09, 08:51 PM   #9
Hayami
絢 爛 舞 踏
劫很大

註冊日期: Dec 2001
XBox Live Gamertagk0h4ku
絶望した!カメラを買うだけでもNTRされるに絶望した!
(絕望了! 對買部相機都會給人NTR絕望了!)

//Blog
//Flickr
Hayami 目前離線   回覆時引用此篇文章

主題工具
顯示模式

論壇跳轉

現在的時間是 01:12 PM

手機版 | APP版