Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > 娛樂興趣區 > 照相館

主題工具 顯示模式
舊 01-19-09, 08:06 PM   #1
司狼神威
Game Master
我懶故我在

註冊日期: Jan 2003
XBox Live GamertagDerekLaw
新藥

我 『醫生....』
醫生『有咩唔舒服呀?』
我 『老問題....有食開藥....不過朋友叫我試下隻新野...』
醫生『咁即係要轉藥啦? 』
我 『係......』
醫生『其實新藥舊藥都係藥~不過新藥就易入口d,價錢都唔同 』
我 『朋友話食同一隻藥有咩事都有個照應....』
醫生『咁你已經決定好轉藥啦?』
我 『係......』
醫生『咁出去俾錢啦』
我 『唔該醫生......』
醫生『試完藥我再同你改改個藥方啦』
我 『呢個就俾d 時間我適應下先

新歡

舊愛

曹操會消滅之,孫權會讓人過之,劉備會引人隨之...
司狼神威 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 01-19-09, 08:22 PM   #2
Paptimus
Ultimate Gamer

註冊日期: Aug 2005
PSN  IDpaptimuslun
D90

舊 01-19-09, 08:35 PM   #3
>>>>>劉伯<<<<<
The One
業餘歌手

註冊日期: Apr 2004
PSN  IDlauhenry
XBox Live Gamertaglauchai
舊愛有冇野可以出賣?

舊 01-19-09, 08:43 PM   #4
加賀KAGA
有冇人可以教我影相?

註冊日期: Sep 2005
PSN  IDkaga0401
為乜野原因跳船呢?

舊 01-19-09, 10:25 PM   #5
nohopeleo
Crazy Gamer

註冊日期: Oct 2002
歡迎進入泥坑世界

舊 01-19-09, 11:19 PM   #6
司狼神威
Game Master
我懶故我在

註冊日期: Jan 2003
XBox Live GamertagDerekLaw
部 300d 跟左我五年就一枝kit set 走天崖,其中一個原因就係怕有今日既情況..
一直就係想與唔想玩玻璃杯之間,當佢係一部高級版傻瓜機使用

朋友半年前話想玩 dsrl,之後就係c 同 n 一直討論,玩c 我就輕鬆一點,同時我都想試試n....
聖誕前之前基本上已經決定好泥坑,不過我就一直拖拖拖拖.....終於係新年前出手
300d kit 已經有人接手了~雖然一把年幾有少少毛病,不過還不會成為"收藏品"的

曹操會消滅之,孫權會讓人過之,劉備會引人隨之...

此篇文章於 01-19-09 11:38 PM 被 司狼神威 編輯。
司狼神威 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 01-19-09, 11:34 PM   #7
加賀KAGA
有冇人可以教我影相?

註冊日期: Sep 2005
PSN  IDkaga0401
引用:
作者: 司狼神威 查看文章
部 300d 跟左我五年就一枝kit set 走天崖,其中一個原因就係怕有今日既情況..
一直就係想興唔想之間玩玻璃杯之間,當佢係一部高級版傻瓜機使用

朋友半年前話想玩 dsrl,之後就係c 同 n 一直討論,玩c 我就輕鬆一點,同時我都想試試n....
聖誕前之前基本上已經決定好泥坑,不過我就一直拖拖拖拖.....終於係新年前出手
300d kit 已經有人接手了~雖然一把年幾有少少毛病,不過還不會成為"收藏品"的
歡迎入坑....遲下真係點下人頭
呢度有幾多人用緊泥坑機先XD

近排真係多左人用

舊 01-19-09, 11:47 PM   #8
Paptimus

註冊日期: Aug 2005
PSN  IDpaptimuslun
引用:
作者: 加賀KAGA 查看文章
歡迎入坑....遲下真係點下人頭
呢度有幾多人用緊泥坑機先XD

近排真係多左人用
第一個回你~~
D90

主題工具
顯示模式

論壇跳轉

相似的主題
主題 主題作者 版面 回覆 最後發表
[醫生與我] 新藥 z_plus 照相館 3 08-12-08 11:11 AM

現在的時間是 07:39 PM

手機版 | APP版