Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > 娛樂興趣區 > 照相館

主題工具 顯示模式
舊 10-12-06, 12:49 AM   #1
加賀KAGA
Ultimate Gamer
有冇人可以教我影相?

註冊日期: Sep 2005
PSN  IDkaga0401
今晚又陪朋友睇醫生囉XDD

陪A先生去深水埗買支拐杖先.....

之後去旺角某祖國名醫睇症,結果要......

解毒後B先生成身舒服晒(個樣仲好滿足)

此篇文章於 10-12-06 12:56 AM 被 加賀KAGA 編輯。
加賀KAGA 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 10-12-06, 01:58 AM   #2
Rosicky
God of Gamer
我愛攝影

註冊日期: Oct 2002
XBox Live GamertagykcisoR
b嫂b
又多一位夥伴

英雄聯盟: Rosicky
Rosicky 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 10-12-06, 02:01 AM   #3
劍路
Crazy Gamer
GWF社工

註冊日期: Jun 2004
PSN  IDmcfung427
50 1.8...... 俾人炒到貴晒......

劍路 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 10-12-06, 06:16 AM   #4
加賀KAGA
有冇人可以教我影相?

引用:
作者: 劍路
50 1.8...... 俾人炒到貴晒......
老友你又幾時出手呀?要唔要人陪呢?
小弟最鐘意睇人使錢

舊 10-12-06, 10:28 AM   #5
Strider
初段

註冊日期: Feb 2003
PSN  IDAStrider
XBox Live GamertagStriderAdrian
有問題
到底係咪有人一次過買腳, 機同鏡???

舊 10-12-06, 10:50 AM   #6
KTN
Banned 0.95 Century Moderator
~♡

註冊日期: Mar 2002
B嫂好~粗用又平又抵玩~
整壞B嫂不會傷心~如果G嫂就...

D80..如果不是SD就好.....

一個係A一個係B
A=安東尼陳
B=?(GAF?)

引用:
作者: Strider
有問題
到底係咪有人一次過買腳, 機同鏡???

舊 10-12-06, 11:16 AM   #7
Strider
初段

註冊日期: Feb 2003
PSN  IDAStrider
XBox Live GamertagStriderAdrian
引用:
作者: KTN

D80..如果不是SD就好.....

一個係A一個係B
A=安東尼陳
B=?(GAF?)
平都要成叉野先買到
我而家想換腳都係得個諗字
我就算用190D, 花左都好傷心

不過睇到人買野真係好開心

舊 10-12-06, 06:33 PM   #8
OldCake
Moderator

註冊日期: Aug 2004
引用:
作者: KTN
haha...........第一次看到"B嫂" 這字眼.............正.......

我需有G嫂..........都推介B嫂 (我也有兩支).........

舊 10-12-06, 08:08 PM   #9
加賀KAGA
有冇人可以教我影相?

引用:
作者: OldCake
haha...........第一次看到"B嫂" 這字眼.............正.......

我需有G嫂..........都推介B嫂 (我也有兩支).........
G嫂我之前都想入,不過睇過D user報告......放棄了
由其睇完呢個POST之後

舊 10-12-06, 11:05 PM   #10
antony chan
大合奏部隊!

註冊日期: Nov 2003
Wii U IDantony34
Nintendo Switch ID2591-1991-9995
3DS Friend Code4038 5946 9782
PSN  IDantony34
又偷步....= =|||

GGFR
名:Antony ID:49466199
GAF版友『飛燕』的畫作被「G-ZONE」盜用﹗
好Game分享
antony chan 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 10-12-06, 11:07 PM   #11
Rosicky
我愛攝影