Default Style 註冊帳號
Games Animation Forum

不顯示圖片
第一 ... 15 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 35  ... 最後
飲食版>kfc 燒雞炸雞 討論區!^^
GN00508771 02:12 AM 01-27-10
作者: 昏迷童子Sleepy:

全殖民星唯一一間KFC都縮埋入金沙入面...
對一般平民百姓黎講...同摺哂無異(雖然仲有外賣)......
水坑尾戈間都做左將近10年啦-.- 始終頂唔住-.- 唉
昏迷童子Sleepy 02:35 AM 01-27-10
作者: GN00508771:
水坑尾戈間都做左將近10年啦-.- 始終頂唔住-.- 唉
老實講...自佢開張果日本童子已經覺得佢揀錯位置......
成條水坑尾...上到荷蘭園塔石...兩邊行人路都係淨得一邊有人行......

p.s. 本童子仲未試個惡魔寶盒架!!...$@%#$@%^@#%$^......
二伍 01:21 PM 01-27-10
作者: 昏迷童子Sleepy:

全殖民星唯一一間KFC都縮埋入金沙入面...
對一般平民百姓黎講...同摺哂無異(雖然仲有外賣)......
生意差到咁定係租金太高?
捲毛老爺 10:58 PM 01-27-10
試左惡魔寶盒 意外地好好食

d 員工仲 將個惡魔寶盒 放係剪pan keep warm

有人叫先拎出來 拆開個盒仲幾熱有煙出 芝士汁
GN00508771 03:49 AM 01-28-10
作者: 二伍:
生意差到咁定係租金太高?
我自己覺得係租金問題 話哂都有兩層

都做左咁多年 始終有個固定客源 生意應該係穩定的
hitachi 12:53 PM 01-28-10
你地有冇試過, 一隻遠落去係雞槌, 但實際上係一隻縮埋只有普通雞槌咁大o既全翼
メソウサ 04:21 PM 01-28-10
寶盒將堆下欄雞件名正言順夾扁整餅收你近廿蚊
-正- 05:56 PM 01-29-10
作者: メソウサ:
寶盒將堆下欄雞件名正言順夾扁整餅收你近廿蚊
好食的話, 理得佢放咩落去...
總好過用貴價料做垃圾俾你食
神秘過客 08:37 PM 01-29-10
個個都話個惡魔寶盒好食?! 我覺得幾難食下...
件雞又鹹, 塊煙肉又鹹, D 芝士醬又鹹, 成個餅鹹到"嗱" 喉咁濟....
食左半個已經頂唔順
ゆり 09:14 PM 01-29-10
作者: 神秘過客:
個個都話個惡魔寶盒好食?! 我覺得幾難食下...
件雞又鹹, 塊煙肉又鹹, D 芝士醬又鹹, 成個餅鹹到"嗱" 喉咁濟....
食左半個已經頂唔順
間間kfc既野食味道唔同

不可作準
sena123 09:21 PM 01-29-10
食過惡魔寶盒,味道普普通通
這價錢沒下次
amaderasu 10:34 PM 01-31-10
惡魔寶盒?
先辣粉, 之後芝士醬又"漏"又鹹, 最後隻唔知咩汁令"漏"呢個feel推到最高點
加上個餅又乾爭爭, 冇左支汽水真係驚比佢啃死
果然係惡魔......
kcf1201 09:02 PM 02-04-10
個串燒辣雞粒好一般
還我惡魔寶盒
ALEX CHOW 03:12 PM 02-05-10
$29.8個餐佢俾錯個包我
Hunter 08:05 PM 02-05-10
睇圖d 串燒好似只係將d 巴辣雞粒串埋

Jonney 05:45 PM 02-06-10
作者: Hunter:
睇圖d 串燒好似只係將d 巴辣雞粒串埋
每粒肉量多過巴辣雞粒
但個白醬認真微妙......
兩件雞,大菇飯,串燒,都夠飽既
達斯卡 11:53 PM 02-06-10
點解咁快冇左惡魔寶盒
我食左2次仲未食夠架
基路亞 07:41 PM 02-16-10
寶盒d 脆脆好快淋... 我多數外賣的都唔會叫
hkbenny 03:01 AM 02-22-10
麻麻地~~
irismong 05:17 PM 02-23-10

david 04:43 PM 02-27-10
作者: irismong:
http://photos-a.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-snc3/hs518.snc3/27170_323578959455_39858494455_3381081_8352063_n.jpg
點解我o係香港時無o架...
Jonney 01:20 PM 02-26-10
雞脾皇餐回歸
之前係唔係賣$24.8?
現在$26.8...
小草 11:34 PM 02-26-10
作者: Jonney:
雞脾皇餐回歸
現在$26.8...
隻雞脾都好似細過之前,唔知係唔係唔同店關係
Kaiser 03:31 AM 02-27-10
作者: Jonney:
雞脾皇餐回歸
現在$26.8...
一睇就知係反應好先咁短時間內再出多次 (隔左唔知有冇半年)
26.8仲係我接受範圍之內,今日食到好飽
Funny 11:10 AM 02-27-10
其實個飯點解你地唔叫佢多汁???
我次次都會叫, 次次都好足料

我都覺隻雞脾細咗一個SIZE
同埋之前果隻係咪無注明係辣雞脾???
我覺得上一次果隻好味好多
第一 ... 15 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 35  ... 最後

返回主題版面