Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > 其他 > ~清談館~

主題工具 顯示模式
舊 12-24-16, 09:48 AM   #76
歌絲˙暮斯
The One
一擊格神

註冊日期: Feb 2003
PSN  IDKENZHAYA
引用:
作者: GreenTea 查看文章
星人個專區我隱藏左,如果有債主要求開返比較好可通知我既
由手機版發出
其實係咪佢夾帶私逃姐?
由手機版發出
歌絲˙暮斯 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 12-24-16, 09:54 AM   #77
DC 97
The One

註冊日期: Jun 2003
Nintendo Switch ID3334-6659-7010
PSN  IDDC97
原來有資深會簡介
http://evchk.wikia.com/wiki/GAForum%E4%BA%BA%E7%89%A9

DC 97 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 12-24-16, 09:58 AM   #78
zzzdx
God of Gamer
↘三一龍娘之超極衝擊

註冊日期: Sep 2008
3DS Friend Code0088 0093 0096
PSN  IDMamiTomoeDX
XBox Live GamertagDouble Zeta Gundam
引用:
作者: DC 97 查看文章
都好舊下、連$同TK大都冇

2500:FA-ZZ、イクス-エクリプス、イクス-アイオス
2000:試作1号機、ガナーザク、デュナメス、ゴールド天
2000:スローネドライ、ギャン、ガイア、ブルー2L
1000:アレックス、ガンイージ、∞ジャスティス(ラクス搭乗)
zzzdx 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 12-24-16, 10:13 AM   #79
pet3
The One

註冊日期: Oct 2007
引用:
死左9成

2月2日 P3R,2月29日 FF7-2 ,3月8日 聖獸之王, 3月22日 浪人崛起,6月法環DLC

日期未定 ,PS5 SYNDUALITY , 暗喻幻想, 龍珠Z Sparking! ZERO, 界之軌跡,高達創壞者4
FGO 目標預算
4月 獸尼綠(寶二),獸提媽(情況下寶二),7月 術摩根,8月水妖藍(寶二),水術呆,1月大和武尊
pet3 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 12-24-16, 10:15 AM   #80
捲毛老爺

註冊日期: Nov 2007
3DS Friend Code4983 5603 1689
雲yea 都有份

但得個名
捲毛老爺 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 12-24-16, 10:31 AM   #81
野良猫
肥倫

註冊日期: Feb 2008
引用:
作者: 滅龍士 查看文章
俾你一提當堂醒起佢,可惜佢唔記得4G定X開始已經潛水冇料爆

話時話Terry仔,家陣你行運唔使俾人放你個萬年failed遮眼頭像放喺大事回顧同水區頂樓祭旗,終於甩難咯/(定抑或係俾人遺忘嘅悲哀?a)
你真係…
原本都已經遺忘哩件事,俾你提一提又……
野良猫 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 12-24-16, 10:48 AM   #82
yorkyork

註冊日期: May 2010
其實呢度已經少人,
$仲要有人頂撞佢就ban,
當佢可以霸晒所有新聞黎開post,
咁趕走晒人冇人睇又有乜意思
yorkyork 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 12-24-16, 11:08 AM   #83
ゆり

註冊日期: Nov 2004
引用:
作者: yorkyork 查看文章
其實呢度已經少人,
$仲要有人頂撞佢就ban,
當佢可以霸晒所有新聞黎開post,
咁趕走晒人冇人睇又有乜意思
所以依家本人咪失蹤埋

舊 12-24-16, 11:34 AM   #84
Tano
嫑憅

註冊日期: Jun 2004
引用:
HONDA大大原來咁出名
可惜海床位車版一年得幾日叫旺少少

エースは3つに分けられる

強さを求める奴、
プライドに生きる奴、
戦況を読める奴、

この3つだ
Tano 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 12-24-16, 11:40 AM   #85
神龍
Banned Banana
↘大家比d掌聲

註冊日期: May 2005
3DS Friend Code3780 9311 2412
PSN  IDMalcolm_Shum
星人個板都摺埋咗a

舊 12-24-16, 11:46 AM   #86
大覺屋師真
The One

註冊日期: Jan 2002
3DS Friend Code3626 0454 6975
PSN  IDShinMusyaMNG
XBox Live GamertagShinMusyaMNG
原來今年發生左咁多大事

相薄
大覺屋師真 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 12-24-16, 11:58 AM   #87
iu fu pig
Ultimate Gamer
塵埃...

註冊日期: Jul 2004
我連星人大大消失咗都唔知添⋯
只喺識暈爺,總感覺佢一直喺背後默默觀察住呢度
由手機版發出
iu fu pig 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 12-24-16, 12:01 PM   #88
歌絲˙暮斯
The One
一擊格神

仲有女裝
由手機版發出
舊 12-24-16, 01:41 PM   #89
pet3
The One

引用:
作者: 歌絲˙暮斯 查看文章
仲有女裝
由手機版發出
這個不論政治還是遊戲都好好消耗上班的時間
現在的GAF 少左好多普通新聞轉貼
成日得政治新聞

清談區都少野玩左

遊戲區也沒戰文
所以下班晚上我好少出現

2月2日 P3R,2月29日 FF7-2 ,3月8日 聖獸之王, 3月22日 浪人崛起,6月法環DLC

日期未定 ,PS5 SYNDUALITY , 暗喻幻想, 龍珠Z Sparking! ZERO, 界之軌跡,高達創壞者4
FGO 目標預算
4月 獸尼綠(寶二),獸提媽(情況下寶二),7月 術摩根,8月水妖藍(寶二),水術呆,1月大和武尊
舊 12-24-16, 02:11 PM   #90
iu fu pig
塵埃...

引用:
作者: pet3 查看文章
成日得政治新聞

清談區都少野玩左

遊戲區也沒戰文
所以下班晚上我好少出現
同意,明明好喜歡大家D討論,成日好多笑料
可惜近年只有政治新聞....

其實有陣覺得暈爺都差唔哂,至少多個可以引起話題嘅人
舊 12-24-16, 02:12 PM   #91
Terry仔

引用:
作者: 滅龍士 查看文章
俾你一提當堂醒起佢,可惜佢唔記得4G定X開始已經潛水冇料爆

話時話Terry仔,家陣你行運唔使俾人放你個萬年failed遮眼頭像放喺大事回顧同水區頂樓祭旗,終於甩難咯/(定抑或係俾人遺忘嘅悲哀?a)
已經係11年嘅事

真係好似忘了愛哥嘅...?
Terry仔 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 12-24-16, 02:22 PM   #92
歌絲˙暮斯
The One
一擊格神

引用:
作者: iu fu pig 查看文章

引用:
作者: pet3 查看文章
成日得政治新聞

清談區都少野玩左
或者咁講, 無野唔係政治.

拍拖無地方去, 係政治.

細細就諗定大左讀乜做乜, 係政治.

突然有日有間乜乜 TV 乜乜網購做唔掂執笠, 係政治.

傻婆笆比正能量開心 share 哈彿圖書館 10 大名句, 都係政治.

早 d 接受習慣係好事黎.
舊 12-24-16, 02:46 PM   #93
十一月
Game Master

註冊日期: Jan 2003
引用:
作者: iu fu pig 查看文章

雲爺絕對係一個好好的誤樂材料。
呢樣唔講得,果樣又唔講得,咁仲有乜好睇?
「水太清則無魚」,好多人唔明白呢個道理。
十一月 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 12-24-16, 02:46 PM   #94
碧克

註冊日期: Aug 2003
都係以前情版好玩

╔══════════════╗
║ UNTIL WE SCORE ║
╚══════════════╝
    \  /

http://xv-s.heteml.jp/skill/v3.php?uid=g16219
碧克 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 12-24-16, 02:47 PM   #95
HM

註冊日期: May 2007
世界和平,人民安居樂業,自然唔會有人講政治
可惜唔係
由手機版發出
HM 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 12-24-16, 02:58 PM   #96
iu fu pig
塵埃...

引用:
作者: 歌絲˙暮斯 查看文章
或者咁講, 無野唔係政治.

拍拖無地方去, 係政治.

細細就諗定大左讀乜做乜, 係政治.

突然有日有間乜乜 TV 乜乜網購做唔掂執笠, 係政治.

傻婆笆比正能量開心 share 哈彿圖書館 10 大名句, 都係政治.

早 d 接受習慣係好事黎.
小弟唔識認同閣下觀點....可能我唔識乜野叫「政治」

接受同習慣每天都被「政治」圍住....
好似只有一個國家會係咁.....呀....那個不能說名字的國家....

不過....呢度談政治都的確算溫柔,都算係GAF特色黎嘅

此篇文章於 12-24-16 03:00 PM 被 iu fu pig 編輯。
舊 12-24-16, 03:00 PM   #97
歌絲˙暮斯
The One
一擊格神

咁你真係唔識乜野叫「政治」
舊 12-24-16, 03:07 PM   #98
超合Game魂
Game Master
超サイヤ人

註冊日期: Oct 2006
引用:
作者: 十一月 查看文章
雲爺絕對係一個好好的誤樂材料。
呢樣唔講得,果樣又唔講得,咁仲有乜好睇?
「水太清則無魚」,好多人唔明白呢個道理。
呢個真...出面咁多選擇,所以呢度咁泠清

舊 12-24-16, 03:08 PM   #99
歌絲˙暮斯
The One
一擊格神

雲爺後期好似係特登玩野, 唔理又唔多好咁
舊 12-24-16, 03:14 PM   #100
pet3
The One

引用:
作者: 超合Game魂 查看文章
呢個真...出面咁多選擇,所以呢度咁泠清
我是因為中意這裡沒粗口
沒太多根本沒意義的潮語

高登大部分都是8+9
完全看不懂他們說三小

FGO 目標預算

標籤
Admin, 借錢梗要還咪比錢中介, 召喚topic, 年度大事回顧, 綠茶特赦日

論壇跳轉

相似的主題
主題 主題作者 版面 回覆 最後發表
第六十三屆殖民星大賽車(2016/11/17~2016/11/20) 昏迷童子Sleepy GAF Racing Engine車迷討論區 145 11-23-16 12:25 AM
賣 PS4 UEFA Euro 2016 Winning Eleven 2016 (日版_) hokhin 買賣專區 0 09-26-16 10:22 AM
2015 GAF 大事回顧 凍檸茶 ~清談館~ 92 02-04-16 09:48 PM
2014 GAF 大事回顧 凍檸茶 ~清談館~ 69 05-17-15 02:30 PM
GAF除左推出會員証,仲會唔會出件gaf tee 最強幻象 ~清談館~ 65 05-06-04 05:43 AM

現在的時間是 06:38 PM

手機版 | APP版