Default Style 註冊帳號
Games Animation Forum

不顯示圖片
第一 ... 25 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 45 85 135  ... 最後
街機心得交流討論區>三國志大戰討論區 Vol.LIX <<我們回來了>>
風音 10:40 AM 12-30-14
返工經創聲每日lunch3舖囉
風音 09:10 PM 01-09-15
http://www.nicovideo.jp/watch/sm25308560

神對神
亍 ◣ 10:12 PM 01-13-15

stevenfan 04:21 PM 01-14-15
頂上春人軍VSLok~♪軍
風音 12:50 AM 01-15-15
lastday
Stevesteve 09:58 AM 01-15-15
最後今日, 隨時有今生無來世
所以今晚點都要去玩番幾手.

我估今晚會好多人.
6eo 10:25 AM 01-15-15
尋日都好似場場爆滿
LR猫 11:46 AM 01-15-15
星期六玩咗幾場~唔玩lu~~
6eo 12:06 PM 01-15-15
作者: LR猫:
星期六玩咗幾場~唔玩lu~~
+1
本身都引退左, 星期六玩埋天下無雙之進軍仲要贏到幾場, 已心滿已足
b_boy 03:05 PM 01-15-15
今日點都會再去打下, 紫色仲有2張軍師未登錄過
6eo 10:03 AM 01-26-15
張賣肉MAID幾正

BTW呢個TOPIC係咪要改名做三國/戰國討論區

p.s. 聽講店內$5場2場
LR猫 10:15 AM 01-26-15
作者: iamleoluk:
張賣肉MAID幾正

BTW呢個TOPIC係咪要改名做三國/戰國討論區

p.s. 聽講店內$5場2場
咁其實宜家啲機係機舖借機定買機架?

回歸1.0只有店內嘅情況但平咗好多喎
風音 10:40 AM 01-26-15
作者: LR猫:
咁其實宜家啲機係機舖借機定買機架?

回歸1.0只有店內嘅情況但平咗好多喎
似係唔肯回收多d
風音 10:15 AM 01-26-15
10蚊6個丫嘛
即係5蚊開局囉sosad
6eo 11:07 AM 01-26-15
+1

之前朋友話見金禾有貼告示話有意買機者可上fb查詢
Stevesteve 11:43 AM 01-29-15
作者: 風音:
有人表示如果皮半包2機連台梳化佢會go
我即刻掩住半邊咀支持佢
+1

之前朋友話見金禾有貼告示話有意買機者可上fb查詢
皮半, 放部機先係真挖頭?
我去開活力城, 部機丟空多....可能一個禮拜有一日半日有人幫襯掛.

反正租已俾, 老細又有鬼新機咩..., 係連電費都蝕埋.
gamezone個d客流多, 吋金呎土, 唔同咁講. 直接推去堆田區啦, 陡時間.

唔合法野香港驚被人告, 係大陸整個山塞server, 運晒去大陸就有得諗
hkcasper 02:14 PM 01-29-15
作者: Stevesteve:
皮半, 放部機先係真挖頭?
我去開活力城, 部機丟空多....可能一個禮拜有一日半日有人幫襯掛.

反正租已俾, 老細又有鬼新機咩..., 係連電費都蝕埋.
gamezone個d客流多, 吋金呎土, 唔同咁講. 直接推去堆田區啦, 陡時間.

唔合法野香港驚被人告, 係大陸整個山塞server, 運晒去大陸就有得諗
gz 聽講係大供應商。日本好似有新卡組遊戲出,可以回收翻新掛。
LR猫 11:13 AM 01-26-15
咁gamezone係咪叫走得快?
定佢哋有門路?
風音 01:34 PM 01-26-15
我即刻掩住半邊咀支持佢
6eo 02:05 PM 01-26-15
作者: 風音:
我即刻掩住半邊咀支持佢

風音 03:00 PM 01-26-15
信我,我會俾錢玩架
b_boy 03:13 PM 01-26-15
$5 局、店內win 咗咪送多局羅
由手機版發出
6eo 12:16 PM 01-29-15
唔係喎諗諗下真係當大陸隻霸三國既續作咁賣比大陸可能有得諗喎
起碼執番一萬幾千再加唔使sigh電
hkcasper 02:12 PM 01-29-15
應該過唔到海關
Stevesteve 03:12 PM 01-29-15
唔係喎諗諗下真係當大陸隻霸三國既續作咁賣比大陸可能有得諗喎
起碼執番一萬幾千再加唔使sigh電
其實我攪唔清大陸那個霸是否合法野來
大陸, 無野係無可能. 侵人權話番人轉頭都敢死.
第一 ... 25 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 45 85 135  ... 最後

返回主題版面