Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > GAF區 > 日本動漫畫討論版

主題工具 顯示模式
舊 03-12-12, 01:28 AM   #1
brunhild
Crazy Gamer
選擇恐懼症

註冊日期: Sep 2007
「C3 in HongKong 2014」開催決定 | 声優アイドル來港決定 Vol.4

下年真係好期待咩人

此篇文章於 11-13-13 05:07 PM 被 money 編輯。
brunhild 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 03-12-12, 01:55 AM   #2
kwsyeung
Insane Gamer

註冊日期: Jan 2005
沒人在新POST發文
講真,次次C3發生咩問題都一定有SATELIGHT份
今年我無咩係個度停留,情況差得咁緊要? 臨散場我見到雙方都好似依依不捨咁款BOR...

求關注...(汗)
twitter / facebook
kwsyeung 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 03-12-12, 01:56 AM   #3
小昭Teddy
The One
能登かわいいよ能登

註冊日期: Sep 2002
Wii U ID↓招任意滿技297
3DS Friend Code195 689 341
PSN  IDctmk2
XBox Live Gamertagctmk2
引用:
作者: 天子 查看文章
今日香菜簽名 人地講到明就只簽書 d人仲要係度玩野又呢樣又嬲樣大佬尊重下人你好冇
人地staff 係可以唔俾你上去簽 俾你拎到個簽名又點? 好威?
人地何森俾你地攪到甘出年仲黎唔黎都成問題

合森下次再黎hk 都唔會再帶香菜
老實講我好期望大會嚴格執法趕走唔守規矩既人, 一來係外國人面前失禮, 二來咁搞真係會嚇親人, 第時人地唔敢黎點算

引用:
作者: Noi Aruto 查看文章
イズモ咪有幾次望住ゼシカ張學生相嘅
河森:女神?老子就安排來個NTR或先....
呢個idea唔錯

舊 03-12-12, 01:59 AM   #4
HenryAbyss
Crazy Gamer

註冊日期: Apr 2010
希望真係有明年同埋希望明年都有同今年同級甚至更強大的聲優來香港
男聲優同女聲優都係啦
HenryAbyss 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 03-12-12, 02:01 AM   #5
Sar8
The One

註冊日期: Feb 2009
PSN  IDOrzAR8
XBox Live GamertagOrzAR8
嚴格檢法,邊個咁有guts趕走一班近乎癲既人
(staff:我打工架昨)

不過綠毛放個拋波,我覺得堅難堪

舊 03-12-12, 02:03 AM   #6
路過者
Senior Gamer

註冊日期: Mar 2009
引用:
作者: HenryAbyss 查看文章
希望真係有明年同埋希望明年都有同今年同級甚至更強大的聲優來香港
男聲優同女聲優都係啦
向請之前請大會同參展商渣緊d規矩,唔係實好似今次咁亂
路過者 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 03-12-12, 02:03 AM   #7
天子
weIBetAriTTeR
StElla

引用:
作者: Sar8 查看文章

甘保安要黎做乜?剩係企等收人工?

即係有人拎支ak 去打劫銀行同差佬駁火 唔同話班賊太癲唔去捉?

10支以上可議價~

新產品:UOD 每支30

比UO 光~耐久力俾UO 長 設計更方便夾手~
天子 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 03-12-12, 02:05 AM   #8
~蛙蛙~
Crazy Gamer

註冊日期: Jun 2008
引用:

即係有人拎支ak 去打劫銀行同差佬駁火 唔同話班賊太癲唔去捉?
第一日既感覺係 其實保安都唔知有單咁大既野
有人嘈完 佢地d阿頭圍埋講先知咩事咁
大會安排
~蛙蛙~ 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 03-12-12, 02:07 AM   #9
tongmak

註冊日期: May 2008
引用:
(staff:我打工架昨)

大家跟玩法做既我覺得唔會有人嘈
不過有人洗橫手既咁就實會嘈ga
好似第1日排隊有人係前面係咁加人
我係後面見到都大大聲嘈上去la
tongmak 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 03-12-12, 02:07 AM   #10
Sar8
The One

引用:

政府工見到惡野都怕怕
何況一個保安

今日係發生左啦

舊 03-12-12, 02:11 AM   #11
gsw
God of Gamer
らんらんる

註冊日期: Nov 2003
3DS Friend Code2981 6141 9325
PSN  IDGODSCORPIONJP
呢班係街露宿幾日就話自己係香菜迷班團友,根本唔配稱得上迷什至是普通飯.
規矩又唔守,仲要阻住人地,唔當STAFF係人咁,當香菜係簽名機器一定要簽係你地班友仔指定既野上面!?

如果官方仲KEEP個個LIST,真係希望可以有得BLACK LIST呢班友,永遠禁止佢地進入會展.

2009年11月17日2:01AM
2010年9月30日14:04PM
2012年2月29日10:55PM
gsw 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 03-12-12, 02:12 AM   #12
天子
weIBetAriTTeR
StElla

所以呢d 野~都係自已去日本睇最好冇甘谷氣~

10支以上可議價~

新產品:UOD 每支30

比UO 光~耐久力俾UO 長 設計更方便夾手~
天子 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 03-12-12, 02:13 AM   #13
tongmak

註冊日期: May 2008
引用:
作者: gsw 查看文章
呢班係街露宿幾日就話自己係香菜迷班團友,根本唔配稱得上迷什至是普通飯.
規矩又唔守,仲要阻住人地,唔當STAFF係人咁,當香菜係簽名機器一定要簽係你地班友仔指定既野上面!?
人地或者係職業抄家用黎搵反食
唔簽落版點抄ar

利申:我第1日有排不過唔係花澤,係排野中
tongmak 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 03-12-12, 02:15 AM   #14
Sar8
The One

唔知有冇人已經放緊

香港既核心價值一定有排隊>炒價

舊 03-12-12, 02:19 AM   #15
路過者

註冊日期: Mar 2009
之前演唱會, 作家之類既簽名會都係用抽的,明明乜事都冇
路過者 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 03-12-12, 02:21 AM   #16
gardenwong
サンライズ瀬戸

註冊日期: Dec 2006
真係搞咁多野為咩......講真萬一搞到人地以後都唔太想黎
班友咪又係自斷米路

ガンダムだ...俺がガンダムだ...
gardenwong 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 03-12-12, 02:32 AM   #17
Sar8
The One

不過歌姬live居然有人係度打仙境傳說

舊 03-12-12, 03:09 AM   #18
luminezxa

註冊日期: Apr 2007
PSN  IDlumine913
其實點解會有「河森火到唔接受訪問 ,走返日本」咁既傳聞出現既呢?
會唔會係有班人簽唔到名 作出黎
luminezxa 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 03-12-12, 03:13 AM   #19
skybard
Junior Member

註冊日期: Apr 2009
XBox Live Gamertagskymai
引用:
作者: luminezxa 查看文章
其實點解會有「河森火到唔接受訪問 ,走返日本」咁既傳聞出現既呢?
會唔會係有班人簽唔到名 作出黎
有沒有黑面我就不知道
以我所知,他晚上10時還有一個會議要開,所以要盡快回日本處理工作
星期日他也是要工作的
skybard 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 03-12-12, 03:19 AM   #20
gardenwong
サンライズ瀬戸

註冊日期: Dec 2006
引用:
作者: skybard 查看文章
有沒有黑面我就不知道
以我所知,他晚上10時還有一個會議要開,所以要盡快回日本處理工作
星期日他也是要工作的
那的確要早走......返去都要幾粒鐘,仲要準備

ガンダムだ...俺がガンダムだ...
gardenwong 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 03-12-12, 05:06 AM   #21
怪盜小G
しゃろとも

註冊日期: Jan 2004
引用:
作者: keijoey 查看文章
記者之牆上年已經存在, 因為瀨過一次野, 所以見到空都唔好行入去, 呢d係經驗...
仲有之後果d show, 佢地肯坐返落黎已經好好

而且今年記者席少左閒人。留意到上年某幾個人, 今年坐欄內
上年我好記得有幾條友拎部家庭相機去影

咩意思??係人拎到pass就可以入去扮記者結果企滿班粉腸

今年我有幾場早到入去得登坐後d係佢地前面

一擰轉昅到佢地舉機就雙手舉高搏命揮棒

===
本身約左其他人7點去老麥等,7點半再去

但6點9左右係度得知已經去到天橋位就直接過去排

企我後面有班日本人明顯係為yuruyuri而黎,不過多得佢地,成班係我後面就好似有度牆咁阻止後面d人攝位

我第一目標放左係歌姬度,結果人數無想像中咁多(應該前面d人去哂拎花澤掛)

之後本身想排多轉野中藍既(野中同歌姬係同一條隊,但每排一次只可拎一張籌),不過見佢搭住森田興趣減左半

直接去到yuruyuri(唔駛排,直入會場)

隔黎有個日本人成場一邊抄筆記一邊問我係唔係fans識唔識call

講講下我擺左前面天子上木台,佢見天子身上排子彈問我佢係唔係香港百合團既leader我答係

===

打左場巾,3部釘宮

成場釘聲不絕

此篇文章於 03-12-12 05:45 AM 被 怪盜小G 編輯。
怪盜小G 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 03-12-12, 06:19 AM   #22
怪盜小G
しゃろとも

註冊日期: Jan 2004
引用:
政府工見到惡野都怕怕
何況一個保安

今日係發生左啦
你以為啦

鬧返佢轉頭再call埋叔叔的佢走等佢無仇報

怪盜小G 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 03-12-12, 08:42 AM   #23
凌龍
Crazy Gamer

註冊日期: Apr 2005
下年唔好無人黎..
講真香港d人邊會理...
你叫佢理佢真係當你無到...
凌龍 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 03-12-12, 09:35 AM   #24
Thaws

註冊日期: Oct 2003
PSN  IDThaws
XBox Live Gamertagthaws
其實....點解會有人覺得下年仲有o既?
由手機版發出
Thaws 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 03-12-12, 09:40 AM   #25
強化人間ですの~★
鋼の救世主ですの!
↘ルルティエ

註冊日期: Mar 2002
Nintendo Switch ID8445-2408-9599
3DS Friend Code4768 8206 2595
PSN  IDTrombeElzam
XBox Live Gamertagtrombeningen
因為完場時廣播係下年再見?

Apple Mobile Device Support 加入同伴了!
Apple Software Update 加入同伴了!
MobileMe 加入同伴了!
Apple Application Support 加入同伴了!
Apple Software Update 召喚了 Safari!
Apple Software Update  召喚了 iPhone軟體!
C85 count
強化人間ですの~★ 目前離線   回覆時引用此篇文章

主題工具
顯示模式

論壇跳轉

相似的主題
主題 主題作者 版面 回覆 最後發表
[多機種] Winning Eleven 2013/ PES 2013 Shinjyo 電視遊戲討論版 4 09-18-12 10:02 AM
3/9~11 「C3 in HongKong 2012」開催決定丨花澤香菜來港決定! Vol.3 money 日本動漫畫討論版 1054 03-12-12 01:51 PM
3/9~11 「C3 in HongKong 2012」開催決定|花澤香菜來港決定! Vol.2 money 日本動漫畫討論版 1000 03-06-12 09:17 PM
「C3 in HongKong 2011」開催決定 brunhild 日本動漫畫討論版 1000 02-28-11 12:32 AM
2009 C3 in Hong Kong C3日本動玩博覽 (2009年4月24-26日) kog 收藏品討論版 172 05-04-09 06:58 PM

現在的時間是 09:09 PM

手機版 | APP版