Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > GAF區 > 電視遊戲討論版

主題工具 顯示模式
舊 06-13-17, 05:45 PM   #176
雪舟等楊
God of Gamer
●  ω  ●

註冊日期: Apr 2002
PSN  IDalone_wolf123
XBox Live Gamertagmoe magician
「但日本和亞洲地區則為 PlayStation 4 主機獨佔。另 PlayStation 4 版預定收錄獨佔的特別內容。」

https://gnn.gamer.com.tw/3/148223.html

罪大

(`・ω・´)
≡ ∧_∧   ∧_∧
≡(#`Д )⊃;; )Д`)・゚.・
≡/つ  /  ⊂ ⊂/
「我絕不認為中國的落伍,是幾個昏君造成的,而是每個人造成。因為制度是人創造的,中國所有悲劇,都是中國人自編自導自演和自我欣賞,這絕對是與人種有關。」
雪舟等楊 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 06-13-17, 05:47 PM   #177
Eking

註冊日期: Feb 2006
引用:
作者: Dyhalt Rushifar 查看文章
感覺的確似係DRAGON DOGMA ONLINE既廢料重組
係畫面靚D咁
如果DRAGON DOGMA ONLINE 有咁靚就好....只不過係個玩法似

舊 06-13-17, 05:53 PM   #178
rayho
Senior Gamer

註冊日期: Sep 2006
引用:
作者: Dyhalt Rushifar 查看文章
感覺的確似係DRAGON DOGMA ONLINE既廢料重組
係畫面靚D咁
仲有隻deep down
DD+DD+MH=MHW

Origin ID : sleeperho
rayho 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 06-13-17, 07:20 PM   #179
HAKAIDER
neet 人生~~~

註冊日期: Jun 2002
XBox Live GamertagHAKAIDER 99
話知你正唔正傳
係MMO 的話唔該同我補完返鉄騎部隊仲有絶一門 / 滅一門o既故事先...........

/O/
    (
  <\
 ̄ ̄ ̄ ̄ ̄ ̄ ̄
貴介公子 一刀兩斷
HAKAIDER 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 06-13-17, 07:27 PM   #180
MO

註冊日期: Aug 2005
multiplayer屠龍係咪即係要比錢先得...
有無得remote play再面聯
MO 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 06-13-17, 07:36 PM   #181
liar
Game Master

PSN  IDLastcoin
XBox Live Gamertagbbconlinenews
真係慘,過左咁多集先肯執下格鬥,陷阱,採集哩d基本野。
而且只係執到去同DD差唔多既感覺。
搜獵game我諗返起早幾年隻Evolve,睇返哩個版本既mh我覺得重係要追。

舊 06-13-17, 07:51 PM   #182
赤武神
The One
多多指教!

註冊日期: Jan 2002
Nintendo Switch ID5684-2538-5787
3DS Friend Code3222 5528 5405
引用:
作者: 雪舟等楊 查看文章
「但日本和亞洲地區則為 PlayStation 4 主機獨佔。另 PlayStation 4 版預定收錄獨佔的特別內容。」

https://gnn.gamer.com.tw/3/148223.html

罪大
日本PC市場唔大,XB在日本又係屎左咁的..絕對唔出奇

MHW會有好多地方會同以前系列好唔同,可能有好有唔好(歐美向口味一點)~~
之後出左NS既新作應會接近以前系列但會有突破,到時CAPCOM就可以打哂所有市場

-------
大亂鬥X:赤武神/MOSIN/3995-5703-0958
孖車wii:赤武神/Dannie/1160-9987-0415
US ACWW[DS]:名: Dannie 村:MOSIN 招牌果:APPLE Fc code:3479-5305-1039
US ACCF[Wii]:名: Mosin 村:BLACKSUN 招牌果:車里子 Fc code:2664-5630-1186

此篇文章於 06-13-17 07:55 PM 被 赤武神 編輯。
赤武神 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 06-13-17, 08:15 PM   #183
赤兵尉SETH
✌(´◓q◓`)✌

Nintendo Switch ID8287-9006-2513
PSN  IDGAF_SETH
XBox Live GamertagSeth HK
引用:
作者: liar 查看文章
真係慘,過左咁多集先肯執下格鬥,陷阱,採集哩d基本野。
而且只係執到去同DD差唔多既感覺。
搜獵game我諗返起早幾年隻Evolve,睇返哩個版本既mh我覺得重係要追。
同Horizon比已經輸晒
https://youtu.be/A4f_0e82HuY

ハイスピードロボットアクションゲームの金字塔

ANUBIS ZONE OF THE ENDERS
BLADE SHOT GRAB
赤兵尉SETH 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 06-13-17, 09:28 PM   #184
迪安大叔
Crazy Gamer

註冊日期: May 2004
其實GAME 就好要有創新先有進步

但係見到隻暴龍 VS 雌火果下O晒嘴
仲要加埋游水.... 我唔多想挑戰水戰
迪安大叔 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 06-13-17, 09:37 PM   #185
DMRevolution
Game Master
ChiHaNa

註冊日期: Mar 2008
Nintendo Switch ID6651-6298-2897
3DS Friend Code3480 2495 6887
PSN  IDdmrevolution
XBox Live Gamertagdmrevolution101
引用:
作者: 赤兵尉SETH 查看文章
同Horizon比已經輸晒
https://youtu.be/A4f_0e82HuY
老老實實, 她有MULT 我買左了.....
可惜

BTW, 希望唔好又係出到好似而家咁.....刷打KEY任刷HR啦
多D原素, 我唸呢隻可以有排玩.....掛

舊 06-13-17, 11:11 PM   #186
BRA武藏
Game Master

註冊日期: Oct 2005
在網路多人連線時可以加入別人正在進行的任務等全新功能。

咁等人地就ko隻怪時先加入,再挖屍(冇咁便宜嘅事吧XD)

攻鬼佬嘅話,喪屍怪唔少得,CAPCOM最拿手啦
BRA武藏 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 06-13-17, 11:14 PM   #187
Game Master
YOONA!!!!

註冊日期: Oct 2003
3DS Friend Code0533 5273 8311
PSN  IDQuantic Dream
XBox Live GamertagREGEDIT
Thumbs up

引用:
作者: BRA武藏 查看文章

Alienation都有呢功能

限好友嚟執雞

可PM
2009 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 06-13-17, 11:32 PM   #188
david
The One

註冊日期: Mar 2002
引用:

其實執雞LOOT(唔係搶LOOT)O係鬼頭MMO係幾常見,只要有幫打就有得LOOT,仲要係獨立ROLL TABLE,唔係一齊ROLL一個TABLE,即係大家都有機會ROLL到靚O野咁,係鼓勵合作O既模式O黎。

---
NS CC:Morphus X300
david 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 06-14-17, 12:01 AM   #189
qwe
Game Master

註冊日期: Oct 2008
PSN  IDTCShing
引用:

淨係喪屍咁小兒科?傻豬黎嘅,你發揮下小宇宙諗下仲有咩要啦
你諗到,我搞到,實出DLC俾你嘅,都係逐個收返你錢姐

btw好想見1080p大崗
qwe 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 06-14-17, 12:25 AM   #190
Kain

註冊日期: Dec 2005
PSN  IDkain_jpn
PORT GAME對新作
重要個個都話緊"正,舊GAME!"仆住要出機之前公佈
CRAPCOM真係天下絕品

我就咁睇,XX對CRAPCOM黎講只係同平時一樣既冷飯黎咋
係NS支持者自己認為係救機神作

此篇文章於 06-14-17 12:30 AM 被 Kain 編輯。
Kain 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 06-14-17, 01:31 AM   #191
MultiPASS
Crazy Gamer

註冊日期: Jul 2004
引用:
作者: Kain 查看文章
PORT GAME對新作
重要個個都話緊"正,舊GAME!"仆住要出機之前公佈
CRAPCOM真係天下絕品

我就咁睇,XX對CRAPCOM黎講只係同平時一樣既冷飯黎咋
係NS支持者自己認為係救機神作
坦白講,NS依家嗰勢多或少一隻MH都冇乜影響,救機?咪玩啦!
反而我想睇下回歸家用機版嘅MH spin off有幾多人真係buy。
MultiPASS 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 06-14-17, 01:36 AM   #192
lineage19
Crazy Gamer

註冊日期: Jun 2011
Wii U IDlineage19
Nintendo Switch ID8108-0773-7021
3DS Friend Code2019 9617 5329
PSN  IDlineage19jp
XBox Live GamertagLineAGE19
有趣現像...XD
個勢好似有D反左..XD?

MHW公布之前:
任系玩家---嘩NS有MH呀, 正呀買買買
索系玩家---車, 玩到悶啦, MH仲有人玩咩

MHW公布之後:
索系玩家---嘩, 等左6年終於有MH, 超絕大進化~~D回憶返晒黎~神作!
任系玩家---車, NS唔差你一隻MH啦
lineage19 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 06-14-17, 01:41 AM   #193
MultiPASS
Crazy Gamer

引用:
作者: lineage19 查看文章
有趣現像...XD

MHW公布之前:

MHW公布之後:
索系玩家---嘩, 等左6年終於有MH, 超絕大進化~~D回憶返晒黎~神作!
對家Fans向怨念一向如此!當初MH由PSP轉3DS時反應仲大。
至於話可以救NS主機一説,我諗心水清嘅人睇完除左笑真係唔知俾咩反應好˜
舊 06-14-17, 01:42 AM   #194
赤武神
The One
多多指教!

註冊日期: Jan 2002
Nintendo Switch ID5684-2538-5787
3DS Friend Code3222 5528 5405
MHXX只係提提你NS會有MH新作~~根本唔使試水溫
同埋MHW係影響唔到MHXX...一隻可以帶出街面連

其實兩隻市場真係冇咩衝突

-------
大亂鬥X:赤武神/MOSIN/3995-5703-0958
孖車wii:赤武神/Dannie/1160-9987-0415
US ACWW[DS]:名: Dannie 村:MOSIN 招牌果:APPLE Fc code:3479-5305-1039
US ACCF[Wii]:名: Mosin 村:BLACKSUN 招牌果:車里子 Fc code:2664-5630-1186
赤武神 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 06-14-17, 01:43 AM   #195
赤兵尉SETH
✌(´◓q◓`)✌

Nintendo Switch ID8287-9006-2513
PSN  IDGAF_SETH
XBox Live GamertagSeth HK
回憶返晒黎笑左...最慘真係見到:0)

ハイスピードロボットアクションゲームの金字塔

ANUBIS ZONE OF THE ENDERS
BLADE SHOT GRAB
赤兵尉SETH 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 06-14-17, 01:46 AM   #196
MultiPASS
Crazy Gamer

引用:
作者: 赤武神 查看文章
MHXX只係提提你NS會有MH新作~~根本唔使試水溫
同埋MHW係影響唔到MHXX...一隻可以帶出街面連

其實兩隻市場真係冇咩衝突
其實大家心裹面都好明白,
不過醉翁之意不在酒嘛~
舊 06-14-17, 07:38 AM   #197
天恨情
Senior Gamer

註冊日期: Dec 2011
引用:
作者: lineage19 查看文章
有趣現像...XD

MHW公布之前:

MHW公布之後:
為mh而出ns既都唔完全係任系玩家
好多都係餓左mh多年既畫面黨
mh係3ds既銷量有排都未追到本家作
之前只係pkm既零頭
mh點救ns
一個無病無痛既人又如何談得上救
最多咪係錦上添花
天恨情 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 06-14-17, 08:58 AM   #198
滅龍士
MHWs↓

Nintendo Switch IDSW-0379-3311-1331
3DS Friend Code0362 0082 7760
PSN  IDMETSU_RYU_SHI
第屎Crapcom真係有口齒出PC版MHW,唔跟MHF+MHFG+MHFZ+大陸MHO而係完全唔使課金嘅話,我必買

此篇文章於 06-14-17 09:00 AM 被 滅龍士 編輯。
滅龍士 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 06-14-17, 09:05 AM   #199
gingq7

註冊日期: May 2008
寫明會出PC, 點解你會覺得唔出?
capcom已經出過一堆唔駛課金的正常PC game, 出多一隻有幾出奇?

我懷疑deep down條team就係中途改左去做呢隻才搞到deep down無晒影
gingq7 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 06-14-17, 09:13 AM   #200
iu fu pig
Ultimate Gamer
塵埃...

引用:
作者: 赤兵尉SETH 查看文章
回憶返晒黎笑左...最慘真係見到:0)
「(Tag人)終於都出喇,想當年一齊玩得好瘋狂」

最好笑喺見到個留言喺「呢隻出嘅時候,就喺我做毒男嘅時候」

不過如果岩口味我都會玩,就喺怕遊戲變得太複雜,好似其他Open遊戲咁,好快失方向放低
iu fu pig 目前離線   回覆時引用此篇文章

主題工具
顯示模式

論壇跳轉

相似的主題
主題 主題作者 版面 回覆 最後發表
[多機種] Monster Hunter: World 攻略集會區 安安 攻略及心得交流區 4218 10-29-21 09:36 PM
[NS] Monster Hunter XX Switch版 | 已售 | 心得交流區已開 ryuka 電視遊戲討論版 662 09-04-18 04:00 PM
[3DS] Monster Hunter 4G/Ultimate | 已售 enishi 手提遊戲機討論版 2183 10-22-15 07:24 AM
[PSP] Monster Hunter P2ndG Vol.4 [已售] 滅龍士 手提遊戲機討論版 688 06-10-14 07:57 PM
[PSP] Monster Hunter Portable 2nd 已售 Volume 2 古烈特 手提遊戲機討論版 432 04-14-07 11:16 PM

現在的時間是 05:26 PM

手機版 | APP版