Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > 娛樂興趣區 > 娛樂資訊潮流頻道 > Neo Entertainment TREND

主題工具 顯示模式
舊 05-02-07, 06:29 AM   #151
chunwai0091
God of Gamer
雛見澤症候群L3患者

註冊日期: Apr 2006
引用:
作者: lauchai 查看文章
一件二手貨要三千萬
成間酒店都冇員工去擋駕
用錢去打發d記者

以上
真係只有tvb至會咁寫架咋
有員工擋駕, 但得幾個

PAD: 160 103 862
CC: 191抽姐姐仍然突2,仲要係咁撞紅柱, 垃圾game
白貓Project: 石都唔派
IM@S: 200抽0ssr, 垃圾game
chunwai0091 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 05-03-07, 10:15 PM   #152
Jamie
バンブラ小職人

註冊日期: Apr 2003
XBox Live GamertagJaMieGAF
全套劇的不是好人得白痴就是奸到無人有
無個正常...

男は__で勝負!!
[NICO] 實況 KY 彈幕 外語 自重 [/NICO]
Jamie 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 05-03-07, 10:21 PM   #153
metal snake
Game Master

註冊日期: Nov 2004
引用:
作者: raymonitor 查看文章
3000萬???!!!
如果係我...即使好鐘意個女仔都唔會娶佢law.....
即使俾o左3000萬...難保日後呢D麻煩親戚又會"食過翻尋味"law...!!
真係比你講中,貪得無厭,重要多兩百幾萬開茶餐廳 呢家人真係.....

http://www.gamerankings.com/

DLC=DISK LOCKED CONTENT
metal snake 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 05-03-07, 10:23 PM   #154
>>>>>劉伯<<<<<
The One
業餘歌手

註冊日期: Apr 2004
PSN  IDlauhenry
XBox Live Gamertaglauchai
引用:
作者: Jamie 查看文章
全套劇的不是好人得白痴就是奸到無人有
無個正常...
所以我除左同我女人食飯LOOK LOOK
根本就唔會睇

舊 05-03-07, 10:46 PM   #155
Qe1
Crazy Gamer

註冊日期: Oct 2006
一生為x 仲好睇過啦
Qe1 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 05-03-07, 11:15 PM   #156
Nozomu
Crazy Gamer

註冊日期: Jun 2004
本來我都幾期待個故事點樣發展, 但係睇到今集真係唔多頂得順....
成家人都咁白痴.. 俾人老屈都唔識反駁, 明知屋入面有人成日搞事又唔識趕佢走, 成頭家散左都抵佢地啦...
Nozomu 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 05-04-07, 03:59 AM   #157
劍路
Crazy Gamer
GWF社工

註冊日期: Jun 2004
PSN  IDmcfung427
引用:
作者: lauchai 查看文章
所以我除左同我女人食飯LOOK LOOK
根本就唔會睇
但已經係毛記近年"碩果僅存"之佳作...
上一檔果套"癲雞蒜"直頭唔見得人...
一見到陳生就淨係諗起個姣蛇同埋北菇蒸滑雞...
情願轉台睇冰冰...

引用:
作者: Nozomu 查看文章
本來我都幾期待個故事點樣發展, 但係睇到今集真係唔多頂得順....
成家人都咁白痴.. 俾人老屈都唔識反駁, 明知屋入面有人成日搞事又唔識趕佢走, 成頭家散左都抵佢地啦...
毛記d劇去到中段變爛係正常不過...

劍路 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 05-04-07, 09:27 AM   #158
DC 97
The One

註冊日期: Jun 2003
Nintendo Switch ID3334-6659-7010
PSN  IDDC97
個結局比週刊爆左@@
DC 97 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 05-04-07, 10:19 AM   #159
The One
業餘歌手

引用:
作者: 劍路 查看文章
但已經係毛記近年"碩果僅存"之佳作...
上一檔果套"癲雞蒜"直頭唔見得人...
一見到陳生就淨係諗起個姣蛇同埋北菇蒸滑雞...
情願轉台睇冰冰...
冰冰我晚晚睇
癲雞蒜<-------雖然有我喜歡既羅敏莊 , 不過對兩個男角冇好感
而且聽聞劇情好唔掂
所以冇睇

溏心風暴係D人好, 唔係劇好, 可惜

舊 05-04-07, 10:21 AM   #160
The One
業餘歌手

引用:
作者: DC 97 查看文章
個結局比週刊爆左@@
行過報紙攤睇到, 不過冇買
通常一套劇就算我平時冇睇, ENDING都會睇
不過呢套就........睇吓O個日有冇緣份啦

舊 05-04-07, 10:17 PM   #161

Game Master
なんですて

註冊日期: Nov 2002
又發現毛記又玩野,去海洋公園可以去到好似落樓下公園拖完狗番黎咁快
仲有乜酒吧天光開門既...

夏雨頭幾集用冇打電話講野黎昆人.....而家人地琴用番呢招對番佢又唔識拆佢....
仲有唔知人地幾號電話....查手機來電未得囉

好少可睇到好似個baka咁爆粗-.-

マリオカートWii フレンドコード:はるか / 5327-1033-9997
大乱闘スマッシュブラザーズX フレンドコード:はるか /3222-5697-6518
 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 05-04-07, 10:44 PM   #162
smalltung
Ultimate Gamer

星期一要睇下
未登天子位,先置殺人刀

舊 05-05-07, 12:20 AM   #163
The One
業餘歌手

引用:
作者:  查看文章
又發現毛記又玩野,去海洋公園可以去到好似落樓下公園拖完狗番黎咁快

夏雨頭幾集用冇打電話講野黎昆人.....而家人地琴用番呢招對番佢又唔識拆佢....

算啦
呢d劇真係要黎呃d c9架咋

錯漏百出

舊 05-05-07, 02:01 AM   #164
不破大地
Game Master
車仔球迷

註冊日期: Mar 2004
引用:

哩 d 好少事者
唔駛爆粗咁嚴重掛
另外長途電話未必有來電

舊 05-05-07, 11:26 AM   #165
Kurtmeyer
Insane Gamer
Grenadier

註冊日期: Jan 2007
引用:
作者: 不破大地 查看文章
哩 d 好少事者
唔駛爆粗咁嚴重掛
另外長途電話未必有來電
手機fanction之一 -- 已撥電話

Go to plan B!
Kurtmeyer 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 05-05-07, 12:28 PM   #166

Game Master
なんですて

註冊日期: Nov 2002
冇野...電視係比人娛樂的.....
但係點解會睇到人地xyz既@@@
真係不可思義

マリオカートWii フレンドコード:はるか / 5327-1033-9997
大乱闘スマッシュブラザーズX フレンドコード:はるか /3222-5697-6518
 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 05-05-07, 12:38 PM   #167
不破大地
Game Master
車仔球迷

註冊日期: Mar 2004
引用:
冇野...電視係比人娛樂的.....
但係點解會睇到人地xyz既@@@
真係不可思義
我覺得又要睇又要鬧既人不可思義 d
電視都係戲, 不是現實
不必太深究

舊 05-07-07, 10:32 PM   #168
williamsiusuper
Ultimate Gamer

註冊日期: May 2004
未登天子位,先置殺人刀
好有戲勢

舊 05-07-07, 10:34 PM   #169
pulpman

註冊日期: Oct 2002
引用:
作者: williamsiusuper 查看文章
未登天子位,先置殺人刀
好有戲勢
講到個刀字果陣"掘" 一" 掘" 個八婆果下先型......
pulpman 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 05-07-07, 10:38 PM   #170
pulpman

註冊日期: Oct 2002
大契終於解釋到點解成家人知道有碌攪 c 棍係度都唔趕佢走, 仲一齊食飯.....完來係多個人多雙筷...無乜所謂
pulpman 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 05-07-07, 10:39 PM   #171
天光光
Crazy Gamer

註冊日期: Oct 2006
3DS Friend Code3050 8753 1274
PSN  IDcharchan1133
"陳生精神有問題,佢有妄想症"
細契咁都講得出,真係笑死...XD
天光光 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 05-07-07, 10:42 PM   #172
毒貓貓‧KIBA
Crazy Gamer

註冊日期: Jul 2004
今集真係正~~
一次過玩踢爆~~
二奶O晒嘴~~XD
毒貓貓‧KIBA 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 05-07-07, 10:45 PM   #173
Jamie
バンブラ小職人

註冊日期: Apr 2003
XBox Live GamertagJaMieGAF
引用:
作者: pulpman 查看文章
大契終於解釋到點解成家人知道有碌攪 c 棍係度都唔趕佢走, 仲一齊食飯.....完來係多個人多雙筷...無乜所謂
留件玩具給自己娛樂一下, 有病就不想玩了 XD

今集再次証明全套劇最無腦其實不是得得地, 是阿GIL
讀完番書, 居然都可以白痴到不分青紅皂白

男は__で勝負!!
[NICO] 實況 KY 彈幕 外語 自重 [/NICO]
Jamie 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 05-07-07, 10:59 PM   #174
koala
Game Master
天霸封神斬

註冊日期: Jul 2002
$50000 1個月,白金咭3張,食住又唔洗比,仲要咁貪
部DV應該1早要買比個仔啦

舊 05-07-07, 11:08 PM   #175
chunwai0091
雛見澤症候群L3患者

註冊日期: Apr 2006
最後一節正
陷阱

PAD: 160 103 862
CC: 191抽姐姐仍然突2,仲要係咁撞紅柱, 垃圾game
白貓Project: 石都唔派
IM@S: 200抽0ssr, 垃圾game
chunwai0091 目前離線   回覆時引用此篇文章

論壇跳轉

現在的時間是 10:14 PM

手機版 | APP版